Gość karrera85 Napisano Lipiec 15, 2013 Mam mega dylemat, ciężko samej mi się z nim uporać, dlatego liczę na poradę. Pracuję w prężnej firmie na stanowisku starszego sprzedawcy, lubię tą pracę. Mam prywatną opiekę medyczną, ubezpieczenie dla siebie i męża, prezenty na Święta,zakupy spożywcze na koszt firmy. Zarabiam xxxx plus premia (różnie może dwa razy do roku nie ma) zależy od utargu. Obecnie dość dużo stresu w pracy związanego z obsługą, testy z materiałów, tajemniczych klientów itp Mam pewne stanowisko, jestem jednym z najlepszych pracowników (tak mówi kiero) Dostałam ofertę pracy w innej firmie jako zastępca kierownika, tyle co teraz na okres próbny potem 200zl wiecej. Lepsza dla mnie lokalizacja, na pewno galeria bardziej dochodowa. I nic poza tym. Nawet rabatow nie ma w tym innym sklepie dla pracownikow. Praca mniej stresujaca i łatwiejsza wydaje mi się. Nie boję się wyzwań tylko ryzyka, raz byłam bez pracy przez 1,5 miesiąca i to była masakra dla mojego budzetu domowego. Co Wy byście zrobili? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach