Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajaja33

pomocy Ovulan nie wzielam osttaniej tabletki

Polecane posty

Gość jajaja33

dziewczyny pomocy wyjechalam z domu i nie wzielam ostatniej tabletki Ovulanu, kupilam nast opakowanie i godzinke pozniej niz zwykle wzielam tabletke pierwsza z drugiego opakowania co teraz?? pozmozcie miala ktoras z was taki problem??

Gość gość
Zrób przerwę i następne opakowanie zacznij po 7 dniach przerwy. W czym masz problem?

Gość jajaja33
to sa tabletki dla kobiet karmiacych bierze sie je bez przerwy;/

Gość gość
No to bierzesz dalej, zabezpieczas się dodatkowo przez 7 dni. Polecam też lekturę ulotki.

Gość jajaja33
czytalam ulotke z 10 razy ale nie ma tam nic o ppoinieciu tabletki tylko o pozniejszym jej polknieciu

Gość gość
Oczywiscie, że jest napisane. Tak jak napisałam, tabletki bierzesz dalej i przez 7 dni dodatkowo się zabezpieczasz. To, ze pominietej tabletki w ogole nie wzięłaś nie ma znaczenia.

Gość jajaja33
to dziekuje za odpowiedz a jesli zabezpieczlimy sie prezerwatywa a w 4 dniu juz nie to jaka jest mozliwosc zajscia w ciaze?? wiem ze glupie pytania zadaje ale to moje pierwsze tabletki antty zawsze uzywalismy prezerwatyw

Gość gość
Wiele zależy od tego czy zachodzi u Ciebie owulacja. Nie da się tego określić. Seks w trakcie dni plodnych to ok.25-30% szans na ciążę. Tu jeszcze dochodzi działanie tabletek, ktore prawdopodobnie nie zostało calkowicie zniesione, wiec nie obawialabym się za bardzo.

Gość jajaja33
dziekuje za pomoc;) bo czytalam o tym ovulanie i niby wystepuja nieregularne okresy i teraz bede sie stresowac czy nadejdzie okress...