Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceet34

Pracuję w kostnicy. Żadna mnie nie chce.

Polecane posty

gość z 18:21 Dziękuję i również życzę Ci powodzenia. Na pewno jest Ci ciężko. Ba, nie tylko Tobie, bo Twoje córki też pewnie nie mają łatwo. Serdecznie pozdrawiam!

Gość gość
:D

Gość gość
Wyabczcei,ale zarobek rzedu 3 tys na rękę,a 1 zł,to jednak jest róznica w dobie marnych zarobków. Bo wątpię aby autor będąc pracownikiem kostnicy zarabiał najniższą krajową,biorąc na rękę 1 tys zł. Dla wielu kobiet,dla młodych dziewczyn 3 tys zł to jest już majątek. Do tego autor napisał,ze ma swoje mieszkanie,nowy samochód. W dzisjejszych czasach,przy takim bezrobociu nie trzeba byc milionerem aby być uwazanym za dobrze sytuowanego za 3 tys zł .miesięcznie.

Gość gość
a czytał :zmarły człowiek i może:jeżeli nie polecam

gość z 18:31 Tak, masz zupełną rację. Pieniądze są ważne, ale czy na pewno najważniejsze? Faktycznie pisałem wcześniej, że podjąłem się tej pracy ze względu na kruchą sytuację finansową. Nie ukrywam tego.

Gość gość
nie podszywajcie sie podemnie

Gość gość
i podemnie

gośc z 18:41 Owszem, nie zarabiam tysiąc złotych miesięcznie. Ile zarabiam nie będę się rozpisywał, bo wątpię by to kogoś tu realnie interesowało, a przede wszystkim wątpię by taka informacja komuś się do czegoś przydała.

Gość gość
faceet34,no tak,odwieczne pytanie ,czy kasa jest najważniejsza? Wazne jest aby zdrowym być. Ważne aby w miarę udane zycie osobiste miec. I potem ta kasa,ale...niby nie najważniejsza,ale bez niej nawet chorować jest trudniej,nawet umrzec godnie jest trudniej.

Gość gość
faccet34,no własnie,nie zarabaisz 1 tys zł,wiec masz szansę znaleźć sobie kobietę. Masz o wiele większa szansę niż biuralista za 1500 zł na rękę.

Gość gość
i podemnie tez

Gość gość
ochyda!!! nigdy w życiu

Późno się zrobiło. Idę zrobić jakąś kolację, a potem psa wyprowadzić. Później tu zajrzę.

Gość gość
co za durny temat mnie apetyt odebrało..

Gość Wandeczka chłopka
mnie by nie przeszkadzało to , że trupy dotykasz, ja robotna normalna dziewczyna jestem, moje ręce dotykają i kur i wymion i jak trzeba gnój pozostały na widłach zdjąc to zdejmam. nie to co te księżniczki miastowe , którym wszystko przeszkadza. moze się poznamy?

Gość gość
Hehe ... Cudne :D

Gość gość
Przepraszam jesli to pytanie juz tutaj padlo, ale skad jestes?

No i nie pogadalimy sobie, a szkoda. ;| Mea culpa, bo zacząłem czytać książkę i straciłem poczucie upływającego czasu.

Gość gość
Faceet34 powiedz ile zarabiasz?

Gość Elizka23333
co ciekawego czytasz?

gość z 22:24 Jeśli powiadomię Cię o moich zarobkach to ta informacja zmieni Twoje życie? No właśnie :) Wątpię by to miało jakieś znaczenie tutaj na forum.

Elizka23333 Książkę, którą mi poleciłaś :D Ściągnąłem ebooka, bo nie chciałem czekać do jutra, żeby przejść się do księgarni.

Gość Elizka23333
haha! super czytaj, ja ją w 1 wieczór pochłonęłam i też ebooka najpierw czytałam ale papierową wersję też kupiłam, czasem czytam po rozdziale z nudów ;D

Gość gość
faceet34 hej. Jestem pielęgniarką, dzis byłam na dyżurze i miałyśmy 2 zgony. Temat nie jest mi obcy. Pozdrawiam 🖐️