Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceet34

Pracuję w kostnicy. Żadna mnie nie chce.

Polecane posty

Gość Elizka28
autorze macie tam praktykantów? :)

colacocaa Jeśli czujesz się naprawdę na siłach to nie widzę problemu. Z tym, że na początku każdemu może się wydawać, że to nic takiego. No, a potem ludzie mdleją lub mają miejsce inne dość nieciekawe sytuacje.

Gość gość
A wgl Ty go znasz czy od tak sobie piszesz ;P ? :D

Gość gość
No dokładnie, brnie dalej i robi 'swoje' jakby sie zdradził/przyznał to zabwa by sie dla niego skończyła, a widać że on nie chce końca, zwodzi dalej swe wierne fanki-idiotki :D

Gość Elizka28
mojej koleżanki mąż ma właśnie rodzinny interes... dom pogrzebowy (teraz to już razem mają) ale zawsze się smiałam jak przyjeżdżał po nią, że przyjechał po ciało... :P w sumie nie wiem czemu nigdy nie pytałam jej jak to wszystko od środka wygląda :P

Uciekam znowu. Później może jeszcze będę aczkolwiek śmiem w to wątpić. Jeśli mnie nie będzie to od razu życzę wszystkim dobrej nocy :)

Gość gość
Na kazdym topiku tak jest:D:D:D

Gość Elizka28
i dają radę? :D

Gość Elizka28
dobrej nocy ;) ja idę jakiś horror obejrzeć :P albo Dextera nadrobię :P

Gość colacocaa
Pójdę do szefowej zakładu i spytam czy zatrudniłaby mnie na staż...za nic by nie płaciła bo to idzie ze środków Unijnych. Podobno teraz dostaje się 1000 zł więc nie tak źle. A kiedyś widziałam ogłoszenie że potrzebują do zakładu pogrzebowego do Niemiec za 5 tys euro.Na stażu zawsze można sobie te doświadczenie wyrobić. A przy okazji można pooglądać jakieś atrakcyjne ciała w kostnicy. Nie żebym była jakąś nekrofilką czy coś ale interesuje mnie pare rzeczy o których wolę tu nie mówić :P

Jestem, jestem:) Ale nie wiem czy długo dziś zabawię. Ta książka, którą Ci poleciłam i którą czytam jest pożyczona od koleżanki, a jest dość gruba, powiedziałam, że oddam na początku tygodnia, więc chcę się wyrobić:) Czasem trochę truchtam, brakuje mi silnej woli, no i trochę się krępuję, bo u mnie w małym miasteczku rzadko można spotkać biegaczy i mam wrażenie, że wszyscy się na mnie gapią i pytają w myślach skąd się urwałam;)wiem, że nie ma sensu przejmować się tym, co inni pomyślą lub powiedzą, zresztą sam o tym pisałeś. Jutro masz wolne czy praca?

Gość gość
Chyba chcesz to wszystko uciszyć dlatego tak uciekasz. Nie żeby psucie topików mi sprawiało satysfakcje ale wiesz..:)

Gość Elizka28
colacocaa toś mnie zaciekawiła jakie to rzeczy ;) przeczytaj sobie książkę, którą tu wcześniej polecałam Mary Roach 'Sztywniak. Osobliwe życie nieboszczyków' ja chcesz to CI mailem ebooka przeslę ;)

Gość colacocaa
meila wole nie podawać bo krążą tu zbieracze którzy wrzucają to do systemu i rozsyłają spam. Ale dzięki,poszukam na necie. A co tam,powiem wam jak jesteście ciekawi :) Zastanawia mnie czy np jak się zwali takiemu nieboszczykowi to czy mu jeszcze poleci sperma? hehe,tylko jestem normalna jakby co..tak tylko zżera mnie ciekawość

Gość Elizka28
boshe haha tylko nie sprawdzaj jak staż dostaniesz :D nie ma takiej możliwości przecież żeby stanął i trysnął :P

Gość Elizka28
a książkę łatwo w sieci znaleźć ;) poczytaj, to tylko 200 kilka stron i tej samej autorki jest książka o seksie, też Cię może zainteresować :P

Gość colacocaa
A gdyby trafił się wam np jakiś mega przystojniak albo aktor,piosenkarz....nie korciłoby was żeby zobaczyć co tam ukrywa pod spodniami??

Gość gość
Jeszcze to Prowo sie kręci? Ha ha a ja pamiętam jak pare dni temu pijak zakładał pełno tematów że zrobi mega prowo. I zrobił :D liczył na to że temat dobije do 400 postów, a ma już 600, dobry jest skubaniec :D

Gość Elizka28
nie :D

Gość Elizka28
o ile temat mnie interesuje to do zwłok chyba bym się nie zbliżyła, obcych... nie mówię tu o bliskich,... bo dziadków to nawet przytuliłam :P nie pamiętam czy się bałam :P

Gość Agnieszka.....................
liczył na to że temat dobije do 400 postów, a ma już 600, dobry jest skubaniec *** a ja tak piąte przez dziesiąte czytałam bo nie siedzę tu w ogóle i tak sobie myśle, że przede wszystkim to mi szkoda gościa, że tak świata nie widzi, na słońce sobie nie wyjdzie tylko przed kompem oczy psuje. Szkoda mi takich ludzi ....biedy, może go nikt nie kocha :)

Gość gość
do jednego z gości: moje wpisy też były ignorowane przez autora - chyba za trudne dla niego były, stąd się także domyśliłam, że to prowo :-D a było to jeszcze w miarę na początku tematu, kiedy grzecznie odpowiadał wszystkim - oprócz mnie ;-)

Gość gość
gość

Gość colacocaa
Jakby wam przynieśli na stół np Davida Beckhama, Cristiano Ronaldo itp to co,nie pokusiłoby was? Zresztą i tak byście musiały umyć zwłoki więc chcąc nie chcąc penisa byście zobaczyły :)

Gość gość
gość:Taki schemat ;D Napisał topik zaadresowany do jakiejs dziewczyny, chyba z kafe bo ja tez stad go znam . No i odezwała sie :P Wtedy zaczął ignorować jej posty, ta zaczęła naciskać aż w koncu się wkurzyła i odpuściła. Schemat postepowania ma taki sam w tych wirtualnych znajomosciach i tematach na forum. Aha no i oczywiscie mnie też zaczął ignorować, bo wie kto pisał tam i kto pisze tutaj. :D Moze pojade po bandzie, ale wg mnie tylko niepelnosprawnosc go usprawiedliwia;)

Gość Elizka28
Cola.. no oni jakoś nie ;D Ronaldo jak dla mnie jest paskudny ;)) ale ja to widać inna jestem :P

Gość gość
no i temat padł:o

Gość amelia2222
no to przykre ze ludzie mają akie niezbyt podejscie do osob pracujących w zakladach pogrzebowych czy kostnicy. przecież ktoś musi to robic, cieszymy się ze ktoś np naszych zmarłych przygotuja w "ostatnią drogę" z szacunkiem przygotuje ich ciala. Bezczeszczenie zwolok to raczej jakies wandale ćpuny itd. Noe podejrzaawalabym pracownikow majacych stycznosc ze zmarlymi. Współczuję Ci ze nie znalazles odpowiedniej dziewczyny. Ja ogolnie boje sie zmarlych cial to pewnie wiekszosc tak ma bo kazdy badz co badz boi sie śmierci co bedzie dalej itd..to nieznane. ale mimo wszytsko podziwiam ludzi ktorzy zajmuja sie zmarlymi. Ktos musi.