Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceet34

Pracuję w kostnicy. Żadna mnie nie chce.

Polecane posty

Ja też was kocham dziubaski :) a z nika faceta nigdy sie nie zdradze. mozecie mi zarzucać ze to nie ja i ze dlatego nie napisze ale leje na to... Ja miałem pewien plan na tą prowokacje, chciałem sie zdradzic jednostronnie ale drugą pozostawić Czystą, bez skazy, wkręt że jestem kobietą, przyznaje głupi, ale do końca sie nigdy nie zdradze bo zabawa by sie skończyła :D A Tak dalej kombinujecie i macie mieszane uczucia i mętlik w głowie :D nadal nie wiecie co myślec o faceci34, czyli de facto o mnie Ha Ha :D Baju...

Gość gość
Otulona ON istnieje.❤️ Pamietaj,ze jest DDA.Rozkochal nas i zwial...😭

Gość gość
pijak wejdź na drugi nick i nie p*****l albo przyznaj sie pajacu ze to nie twoje prowo co juz wszyscy zrozumieliśmy :classic_cool:

Gość gość
Ej, drogi autorze (pijaku, facecie 22 czy kim tam jesteś) GRATULACJE :) Udalo ci sie dobic 700 postow. :) :) :) Nie wiem jakim cudem te kwoki kafeteryjne to lyknely, ale szacun do ciebie. Pozdrawiam :)

Gość gość
co pewien czas ktos zaklada ciekawy temat i wielu z nas nabiera sie. pamiętam kilka np. pisala babka że szpieguje swojego faceta na lotnisku bo on ją zdradza i chce mu to udowodni. inna ze jest pogrążona w bólu po zmarłym narzeczonym który zginął w Anglii potrącony przez samochós. Nawet popełniała samobójstwo a mu forumowicze dzwoniliśmy na policję, wtedy redakcja interweniowala i się wydalo ze to prowo. wszystkie te osoby pisały b. ładnie i ciekawie. bylo nam szkoda, że już koniec. obiecalam sobie, że nie dam sie wiecej wciągną a tu masz znowu :-O

Gość gość
przecież gość to jest pijak/facet34 ma taki sam styl pisma......

Gość też potwierdzam że
potwierdzam fakt że osoba która wymyśliła cała tę historię opisywane tu sytuacje być może nie zdaje sobie sprawy z tego że jest poważnie chora psychicznie masz człowieku schizofrenię osobowość wieloraką lub jesteś psychopatą Idź do psychiatry , bo z twym zdrowiem nie za dobrze

Gość gość
Nie zapadlam się pod ziemię, po prostu w przeciwienstwie do niektórych prowadzę normalne życie, spotykam sie z ludźmi i nie ślęcze przed kompem cała dobe.Lubie posiedzieć ale bez przesady. Wiecie co laski, jak można zauroczyć się w kimś o kim nie macie zielonego pojęcia? Jesteście tak naiwne,i samotne że aż boli. W wieku nastu lat jest to wybaczalne, w pozniejszym to czysta głupota🖐️ Mówiłam od początku że go znam, i co, myliłam się? Złośliwości swoją drogą, ale ja już całkiem poważnie uważam, że powinieneś zgłosić się na przymusowe leczenie.Dla dobra wszystkich. Psychopaci są zazwyczaj inteligentni i tutaj jest problem. Autor jest inteligentny i świadomie czy też nie lubi uzależniać od siebie ludzi notorycznie kłamiąc... Jeszcze nie opanował sztuki zmyłki doskonałej więc wszędzie go poznam i będę pisać w jego tematach, bo tak chce :P Tym wpisem jako 16 latka tylko udowodniłeś, ze mam rację... Na uczuciowym ma mnóstwo łzawych topików a wy się nabieracie jak nie powiem kto 🖐️ Życzę wam więcej roztropności, bo w koncu któras się porządnie przejedzie.

Gość gość
,

Gość gość
kzdy moze mowic ze zna autora badz wiarygodna i powiedz jak sie nazywacie

Gość gość
Nie wystarczy Ci że się przyznał? Wystarczająco się ośmieszył. Gdyby wygadał się publicznie kim jestem to nie byłabym dłużna:) Ale nie zrobi tego, bo ma zbyt wiele do stracenia.

Gość gość
Otulona marzeniem:)sama przyznałaś ze autor jest inteligentny i znowu dajesz się wpuścić w maliny.Nie jest kobietą i na bank nie siedzi tutaj tak krótko jak pisze. A nawet jeśli jest kobietą i podaje się za faceta to jest lesbijką :P I jak ktoś wyzej napisał to jest schizofrenia, rozumiem jeszcze kłamstwa w celu polepszenia swojego wizerunku w oczach innych bo np kompleksy i jakieś zaburzenia, ale nie to, że podaje się za różne osoby i w to wierzy. To juz jest choroba.

Gość gość
Haha teraz ze wstydu milczycie:D:classic_cool:

Gość gość
ha ha ' jasne to prawda że pisał to tak naprawdę facet nawet podaje się za dwóch facetów za pijaka 22 za faceta 34 a w dodatku tak naprawdę pisze że jest kobieta i to nastolatką !!!! na pewno jest mężczyzną i to już nie nastoletnim i na pewno ten temat nie jest jego pierwszym tematem Jest inteligentny to fakt , ciekawie prowadzi rozmowy umiejętnie dostosowując się do rozmówcy , umie wczuć się nawet w tok myślenia drugiej osoby ...... jak każdy psychopata świetnie gra swą rolę .. a do tego zadał sobie troszkę trudu aby wczuć się w rolę pracownika kostnicy .. hm.. ciekawe czemu akurat taki zawód wybrał ? bo związane jest to z lekkim dreszczykiem ? ze śmiercią .... Ludzie ktoś tu ma racje nie wierzcie w byle głupoty które wam tu ludzie piszą bo gościu owinął tu wokół palca wiele naiwnych kobiet !!... schizofrenik psychopata na pewno zdrowy psychicznie on nie jest .......

Gość gość
Pewnie że to nie jego pierwszy temat...Prywatnie też wciska różne kity i potrafi przygotować się do każdej roli niczym zawodowy aktor;) Każdy sika na jego widok, a nie wie co ma pod skórą .. Heh ten topik pokazał jak kobiety są głupie i naiwne .. Sądzę że nie siedzą tutaj same 18-19 latki a dojrzałe kobiety, czesto po przejsciach ... Dajecie się wkręcić a później płacz że facet nie dobry - słusznie gość zauwazył.

Gość gość
poza tym, on zawsze wybiera tematy chodliwe - niespelniona/zakazana milosc, kryminalna historia (ostatnia była z jego rzekomym pobytem w wariatkowie, ale go zdemaskowali niemalze od razu), czy taka jak ta... byle rozkrecic na jak najwiecej stron. Juz wczesniej wiedziałam że z nim jest cos nie tak, a teraz to tylko się potwierdziło.

Gość gość
ale jaja....:( to mowisz ze on ma wiecej tematow?podaj jakis.

Gość more...and more
skoro tyle o nim wiesz to znaczy że byliscie w jakiejs relacji i bez wzg;ledu na to jak sie zakonczylo powinnas byc lojalna .!!

Gość gość
Buhaha

Gość gość
tepe idiotki z was!!!!!!

Gość gość
Ja się tylko śmieje k***a, co, nie wolno?

Gość gość
z czego ci tak do smiechu

Gość gość
To sobie poszukaj na uczuciowym najsłynniejsze...Jeśli jesteś bystra to rozpoznasz :) More coś tam .. - a nie jestem ? Wygadałam sie z jego danymi np? Nie zdradziłam jego grzeszków za które byłby tutaj zlinczowany i jako jedyne są prawdziwe. Gdyby mnie troche bardziej obchodził to bez problemu moi znajomi mogą się włamać na jego kompa.Kilka godzin i wszystko co tam ma mogloby ujrzec swiatło dzienne ;) Nie wiesz nawet jak ta ''znajomość'' wyglądała a śmiesz się wtrącac :D daj sobie siana.

Gość gość
lecz się gówniaro

Gość gość
to bylo do autorki:)

Ale tu widze jednej babie yebie na dekiel Buahaha :D Idiotko wiesz co ci powiem? mylisz mnie z kimś Ja na kafe jestem dopiero od 2-3tygodni Na uczuciowym w ogóle nie pisałem, nigdy... Ja tylko na "dyskusji ogólnej" urzęduje więc pier.dolisz farmazony dziewucho, nie znasz mnie a ja nie znam Ciebie. Jedynym wytłumaczeniem jest to że albo mnie z kimś pomyliłaś albo totalnie odpi.erdoliło ci pod deklem :) no, ale cóż, w gadki z idiotą się nie będe wdawał... :D kombinujcie i dyskutujcie sobie dalej... i tak wam to gówno dam i do ciemnej doopy zaprowadzi Temat sie wypalił i tyle, leje juz na to, a wy sobie dalej gaworzcie jak małe dzieciątka w piaskownicy

Gość gość
Gość wygląda na wiarygodną pijak22lata, idź do czubków :D

Boże ale wy jesteście tępi Ja jak wam bajery wciskałem jako faceet34 to też byście sobie dali łeb odrąbać że jestem wiarygodny i prawdziwy Ha Ha Ha Tępi jesteście i tyle ŻEGNAM państaw i nie mam zamiaru już dalej brać udziału w tej szopce, swoje zrobiłem, chciałem mieć 400 postów, mam ponad 700 Teraz rozmyślam nad kolejną super prowokacją, będzie jeszcze lepsza :D A najlepszy moment jest ten na końcu gdy nagle stado idiotek orientuje sie że zostały zrobione w konia, że były naiwne jak malutkie dzieciątka Ha Ha Ha :-) Naraska gimbusiarze, Adios Muczaczos :D

Gość gość
pijak22lata w*********j meneluuuuuuuuu