Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zestresowana kinia

ciąża

Polecane posty

Gość zestresowana kinia

Witam.mamy mały problem z chłopakiem a raczej mala obawę... obydwoje mamy małe doświadczenie z seksem i szczerze powiedziawszy dość ograniczona wiedzę na te tematy ;/ dokładnie 3 lipca doszło do dość dużych pieszczot. ja chciałam doprowadzić go do wytrysku ręka i ustami i on żeby nie "nabrudzić" założył prezerwatywę. po wszystkim ją ściągnął i przy tym troszkę spermy spadło na jego brzuch zaczął to wycierać papierem zajęło mu to chwilkę a później zaczął pieścić mnie palcem tam na dole. włożył go lekko ale ja powiedziałam że dopiero miał wytrysk i możne się pobrudził więc przestał. wczoraj dość dziwnie się czułam było mi niedobrze ( co mi się czasem zdarza gdy zjem coś niedobrego możliwe jest też, że przyczyną jest choroba lub stres ). Być może to śmieszne i panikujemy ale czytałam na różnych forach, że jest to możliwe i w sumie nie wiem czemu wierzyć a czemu nie bo są różne opinie i różne przypadki. niestety obydwoje strasznie lubimy panikować i zamartwiać się dlatego proszę o odpowiedź czy jest możliwe zajście w ciąże po takich zabawach a jeśli tak to czy jest to znikoma szansa i nie mamy się czego obawiać czy powinnam raczej brać to pod uwagę. dodam jeszcze że miałam okres od 26.06 do 01.07.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować