Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niewiele dziewczyn ma własny styl. Same klony !

Polecane posty

Gość ale to głupie,
A co Was interesuje styl innych ludzi? Bo mnie nie obchodzi w co kto się ubiera, patrze wyłącznie na siebie. Nie każdego też stać na super modne ciuchy, nastolatki, a raczej, rodzice nastolatek często nie mają pieniędzy, to w pełni zrozumiałe. Bardzo często jest tak, że ludzie po prostu nie mają kasy, a nie gustu czy nie chcą się wyróżniać. Pozatym jak wyobrażacie sobie dziewczyne w szkole ubraną w sukienkę i koturny? W niektórych szkołach panuje coś w stylu dress code. No ludzie. W USA ludzie za bardzo nie przejmują się swoim wyglądem; kobiety wychodzą po zakupy w dresach, bez makijażu. Studenci na wykłady w dresie. A kiedy ja wyszłam do sklepu osiedlowego w zwykłej koszulce, spodniach dresowych, bez makijażu to sprzedawczni gatrzała się jak na... niewiadomo co :D A urodą się bronie. Zauważyłam tendencję, że im biedniejszy kraj tym ludzie starają się być bardziej odpicowani. W Stanach odwrotnie. I nic nikomu do tego czy włoże rurki czy nenową sukienkę czy może dres.

Gość ale to głupie,
Ps. A stylu nie tworzycie, prędzej naśladujecie, kopiujecie to co ktoś kiedyś stworzył.

to do wloch podjedz... ;) a w stanach tez, tylko dzielnicami, w londynie to samo. zobacz jak chodza ludzie na canary wharf a jak chodza na kingston ;)

akurat USA to kiepski przykład - kultura która stawia na przepych na który tak naprawdę większości ludzi nie stać. Chociaż myślę, że strojenie się jest wszędzie popularne tylko występuje w różnych formach. W Polsce ludzie wydają się być bardzo ostrożni z wyglądem i tu może być problem.

Gość ale to głupie,
No, ale co mnie Zbereźniku obchodzi jak inni ludzie się ubierają? Świata kawałek zwiedziłam w tym swoim krótkim życiu i wiem jak ludzie się ubierają. I często ślepo podążają za trendami, a ja stwierdziłam, że gust ma się albo nie. Jeżeli się ma to zawsze będzie się dobrze wyglądało. W Polsce ludzie często nie mają pieniędzy na ubrania, a w Londynie, NYC czy Paryżu juź tak, a co za tym idzie lepiej się ubierają, zauważ to. W USA ludzie są tak wyluzowani, że chodzą w dresach. Kiedyś P. Kupisz mówił, że współcześni mężczyźni ubierają się o wiele lepiej niż Ci 18 lat temu, niestety nie moge powiedzieć czy rzeczywiście bo akurat wtedy urodziłam się, ale myślę, że tak.

Gość ale to głupie,
Moorlad Chciałam napisać, że ludzie w USA są dużo bardziej wyluzowani pod kwestią ubioru, wyglądu.

ale nie masz racji bo ceny w sieciowkach typu crop/house/berszka/zara/itp sa niskie a mozna cos ciekawego, obrazujacego twoj indywidualny styl (a nie mode) wykrzesac...

Wierzę na słowo, chociaż fakt pozostaje faktem, że promują tam przepych, chociaż sytuacja finansowa większości ludzi jest dość niestabilna. Jeżeli jest tak jak mówisz, to tym lepiej.

Gość szlag!
oj oj temat strasznie bolący polki dbają o siebie trza im przyznać ale to jak jadą na ilość to żałosne nie patrzą co im pasuje tylko to co modne albo inne noszą naprawdę nie dobrze sie robi jak już widze panny z przylizanymi włosami blond albo czarne to jest chore i wiele innych rzeczy nie chce mi się wymieniać bo mam to w d***e jak ktos o siebie nie dba a wzoruje sie na tandecie jego sprawa! Kobiety macie każda z Was inną urodę .....zróbcie coś dla siebie! Bądźcie nie tuzinkowe plisssssssss !

Gość ale to głupie,
No w sumie Zbereźniku masz racje.