Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dampfkraftwagen

Czy prawictwo widać?

Polecane posty

Gość Dampfkraftwagen

Dzisiaj w pracy była prawie nowa dziewczyna (wcześniej widziałem ją parę razy) W pewnym momencie zaczęła mnie zagadywać, i robić aluzję do mojej mimiki. W końcu padło pytanie, czy miałem kiedyś dziewczynę. :o Ja jej na to: A co ci do tego? . . . W końcu się mnie spytała, ile mam lat. Ja jej odpowiedziałem pytaniem, naile wyglądam. Ona, że na 30 . . . :o Nie dość, że zadawała niewłaściwe pytania, to jeszcze mnie postarzyła, bo mam 28. A mój wiek jest sporym obciążeniem psychicznym . . .

Gość gość
coś mi tu nie gra, ona nowa ty stary pracownik i tak się dajesz?:)

Gość gość
i w jakim celu podales adres@ na koncu?:D x ale odnosnie pytania tak, prawictwo widac po pionowej zmarszczce za lewym uchem:p

Widocznie po Tobie widać. Zresztą kilka razy Cię od pedałów wyzwali. Generalnie widać, pewnie jesteś spięty, nieśmiały.

Gość gość
Widać jak sobie to napiszesz na czole i nie bądź taki spięty, bo to widać na pewno.

Nie jestem spięty. Wręcz przeciwnie. Najpierw zarzuciła mi, że się cieszę nie wiadomo z czego, a ja byłem zamyślony po prostu . . . Tylko potem te dziwne pytania. Nie rozumiem tego . . .

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zgadzam sie. Jak Cie widza tak Cie pisza. Widocznie po Tobie wyraznie widac ze jestes prawik i do tego dziwnie sie zachowujesz. Moze tego nie kontrolujesz. Wiele osob tak ma, ze nie uswiadamiaja sobie jak sa odbierani.

Gość gość
Może była tobą zainteresowana. Takie pytania o stan i wiek nie biorą się z nikad.

Gość gość
u mnie na studiach nikt mnie nie brał za prawiczka i zdziwili się jak na weselu naszym przyznałem, że moja żona jest moją pierwszą dziewczyną.