Gość gość Napisano Lipiec 16, 2013 ZgłośZwiązek a inny facet.Otóz jestem w związku od 1,5 roku zyjemy w związku na odległość i widziałam go może rok temu... mieszka na drugim krańcu polski kiedyś mieszkał tu gdzie ja ale cóż. Niby jesteśmy szczęśliwi wiem że mnie kocha i jest wierny. Zawsze byłam wierną dziewczyną codziennie rozmawialismy na skypie pisalismy ale jakies dwa m-c temu poszedł do pracy przez to prawie nie mamy ze sobą kontaktu moze 2 smsy dziennie żadnych rozmów więc zaczęłm czuć sie nieważna dla niego niekochanna że jestem na dalszym planie a ja poznałam kogoś i zaczęłam budować nową relacje (od ponad miesiąca) bo brakowało mi wszystkiego choćby takiego przytulenia zwykłej rozmowy pocieszenia w trudnej chwili a teraz mój chłopak chce przyjechać a ja nie wiem co mam zrobić po poczułam coś do tego drugiego i zależy mi na nimi on tez coś poczuł i nie wiem co zrobić brnąć w niepewną relację czy zostać przy obecnym chłopaku i zakończyć to z tym drugim bo czuje ze jestem zakochana w jednym a mysle o drugim i czuje cos do niego więcej... i nie potrafie wybrać... Wiem że to jest niewporzadku w stosunku do obojga... co zrobić ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach