Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Związek a inny facet

Polecane posty

Gość gość

ZgłośZwiązek a inny facet.Otóz jestem w związku od 1,5 roku zyjemy w związku na odległość i widziałam go może rok temu... mieszka na drugim krańcu polski kiedyś mieszkał tu gdzie ja ale cóż. Niby jesteśmy szczęśliwi wiem że mnie kocha i jest wierny. Zawsze byłam wierną dziewczyną codziennie rozmawialismy na skypie pisalismy ale jakies dwa m-c temu poszedł do pracy przez to prawie nie mamy ze sobą kontaktu moze 2 smsy dziennie żadnych rozmów więc zaczęłm czuć sie nieważna dla niego niekochanna że jestem na dalszym planie a ja poznałam kogoś i zaczęłam budować nową relacje (od ponad miesiąca) bo brakowało mi wszystkiego choćby takiego przytulenia zwykłej rozmowy pocieszenia w trudnej chwili a teraz mój chłopak chce przyjechać a ja nie wiem co mam zrobić po poczułam coś do tego drugiego i zależy mi na nimi on tez coś poczuł i nie wiem co zrobić brnąć w niepewną relację czy zostać przy obecnym chłopaku i zakończyć to z tym drugim bo czuje ze jestem zakochana w jednym a mysle o drugim i czuje cos do niego więcej... i nie potrafie wybrać... Wiem że to jest niewporzadku w stosunku do obojga... co zrobić ;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować