Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SOFI-JA

Mąż zagranicą a ja zakochałam się w innym mężczyznie i nie mam odwagi przyznać

Polecane posty

Gość SOFI-JA

się do tego , że chcę odejść i ułożyć sobie życie z nowym partnerem .I tak od miesiąca ukrywam ten fakt :( Boję się, że mąż się załamię psychicznie .Byliśmy udanym i szczęśliwym małżeństwem ale kłopoty finansowe zmusiły nas do rozłąki . Mamy dwoje dzieci- 2 letnich blizniaków i wiem, że mąż tak łatwo nie odpuści . Kto w podobnej sytuacji ? Jak przygotować męża na taką wiadomość? Bo chyba nie telefonicznie .........??

Gość Gardner
Jesteś pewna, żeby zakończyć małżeństwo dla tego "nowego"? Nie popieram, ale też nie odradzam. Zastanów się nad konsekwencjami Twojej decyzji na spokojnie. Przemyśl wszystko (głupie sformułowanie zważywszy na to, że gdzie kobiety z emocjami i uczuciami tam nie ma logiki). Jak to zrobić? Byle nie przez wiadomość. Powiedz mu to w cztery oczy. W miejscu publicznym, ale odosobnionym lekko.

Gość maniek 3434
nie prowokuj denna głębino , niech cie nie obchodzi

Gość SOFI-JA
Chodzi o to , że mąż za miesiąc przyjezdza na tydzień i chciałabym by przed przyjazdem już wiedział jak sie sprawy mają a nie mam odwagi go poinformować .Gdy był poprzednim razem(3 m-ce temu) nie miałam wtedy odwagi by mu się przyznać do romansu i ukrywałam go

Gość gość
na wszystko zbyt późno i tak konsekwencje twojej zdrady poniesiecie wy i niestety najbardziej ucierpią dzieci, swoja drogą z doświadczenie nie jednego wiadomym jest że facet który rozwal rodzinę szczególnie z dwójka dzieci to zwykły kutas i krótkowzroczny imbecyl, zdecydowanie nie nadaje się na stałego partnera, bo niby jak taki brak zasad moralnych może o nim świadczyć? obyś szybciutko nie została z ręką w nocniku i spapranym życiorysem ( oczywiście liczysz ty i ten nowy na wysokie alimenty od męża??)

Gość gość
Ja tez mam problem, ledwo dwa lata minelo po slubie jak maz wyjechal do pracy do uk juz 5lat tam jest i mi obiecuje ze mnie sciagnie,juz zaczelo mnie to wszystko wkorzac bo tylko praca dom,w domu pusto,wszedzie sama zeby ktos mnie dzies tam itd. Facetom bardzo sie podobalam momentami to mnie to az denerwowalo,ze mam gorzej jak gdy panna bylam,bo wtedy jak mnie rozgotowal i mi pasowal,to szybko terapie lozkowa z nim robilam,a teraz mam meza-ale gdzie ? Postawilam kropke nad i - zaproszenie na kolacje przyjelam,po kolacji tak mi milo z nim bylo, ze nie umialam odmowic wspolnego sniadania.i zostalam z nim do sniadania,Z mezem spotykam sie co pol roku i dalej mi tylko o biecuje,A z tym facetem bardzo czesto sie spotykam i wszystko co chce to dostaje i czuje sie wiecej dowartosciowana kobieta przy nim niz przy mezu.Momentalnie niczego sbie nie odmawiam,w wolnych chwilach nic sie nie blokuje, z jego meskosci korzystam, i czekam kiedy maz mnie zabierze do siebie.

Gość gość
Mąz Ci tylko obiecuje, że Cię sciagnie ale niegdy to nie nastapi bo on tam tez sobie uzywa... bez sensu to wasze malzenstwo. Nie lepiej wziac rozwod?

Gość goscicino
dokladnie tak mnie zostawila k***aaaaa !!!!! "zakochala " szmata sie zdzira jedna !!!!......wy wszystkie zakoc***ecie sie w kasie !!!

Gość gość
goscicino w*********j buraku

Gość gość
a wy faceci to co ? święci ? jak tylko macie okazje to bzykacie co popadnie !! my w przeciwienstwie do was mamy wyrzuty sumienia !!

Gość gość
SOFI-JA - ale jesteś wredną k***wką w PL to standard mąż wyjeżdża kutasa brakuje to się zdradza... PO CO ROBIŁAŚ Z NIM DZIECI IDIOTKO... szkoda że PL nie ma kamienowania za zdrady. A MAŁŻENSTWO TO PRZYSIĘGA!!! Oby los ci się odwrócił i zdeptał życie tak jak twojemu mężowi który dla Ciebie i dzieci zasuwa za granicą żebyście mieli lepiej.

Gość gość
wyjezdzaj i udaja kochanych mezów a co robią ? piedolą się!! przyjezdzaja i kochany mezulek

Gość gość
nie pierwszy bez grzechu rzuci kamieniem :D

Gość gosc 54
nie popieram tego co robisz ... To Twój mąż ! Pojechał zarobić na lepsze życie dla was,a Ty mu się tak odwdzięczasz ? Lepiej zajmij się dziecmi a nie za fagasami sie uganiasz ! On zapewne niedługo Cię zostawi o zostaniesz sama ! Lepiej go zostaw nie badz z mężem.Żal mi go ... Mój też jest za granicą,ale ani przez minutę nie pomyślałam o innym,bo go szczerze kocham !! A pomyslałaś o dzieciach ??

Gość gość
gosc54 ale ty masz 54 lata kto by chcial takie pr***no :P

Gość gosc 54
właśnie że k***a 23 !!! i nie jeden by chcial ale nie daje d**y jak Ty !!

Gość gość
a skad Ty swietojebliwa szmato wiesz komu ja daje a komu nie daje d**y?

Gość gość
he ... odezwała się !!

Gość SOFI-JA
gość 00:09 ani ja a tym bardziej mój nowy partner nie liczymy na alimenty !! Zresztą to dłuższa historia i prawda jest taka , że blizniaki nie są męża dziećmi biologicznymi .Teraz pytanie czy mimo tego mąż może domagać się opieki nad nimi ?? Proszę o kulturalne odpowiedzi

Gość SOFI-JA
gość 54 wiesz, długo by pisać .... Mąż wyjechał za granicę bo tak naprawdę to było mu na rękę..zostawił mnie samą z nowo narodzonymi dziećmi !! Nie będę wchodzic w szczegóły bo po co !? Przyjezdza co 2-4 miesiące i szczerze to dzieci go nie znają :( Jestem młoda kobieta i mam swoje potrzeby

Gość 48-latek
idź za głosem serca, miłość to podstawa każdego udanego związku,