Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arkadiusz-trener

Trener personalny Warszawa

Polecane posty

Gość Arkadiusz-trener

Witam Serdecznie, Jestem profesjonalnym trenerem personalnym z prawie 20 letnim doświadczeniem. Uprawiałem wyczynowo wiele dyscyplin sportowych, m.in. siatkówkę, sporty walki, sporty siłowe, kulturystykę i fitness. Jeżeli do tej pory nie udało Ci się osiągnąć wyznaczonego celu (wygląd fit, redukcja wagi, świetna kondycja i wygląd, zaliczenie testów sprawnościowych pod kątem różnych służb, budowanie siły i masy), to tylko dla tego że plan treningowy nie był doskonały, zabrakło motywacji a przede wszystkim nie spotkałaś Mnie! Wskaż mi swój cel a ja poprowadzę Cię do sukcesu! Trening "szyję" na miarę, indywidualnie, mając na uwadze cel, możliwości psychomotoryczne i postępy do których będziecie musiały się przyzwyczaić! Razem przekroczymy wiele barier do których wcześniej nie udało się dotrzeć! Oczywiście pomoc i opieka kompleksowa, również porady związane z dietą i odżywianiem, ponieważ jest to asumpt do wielkich zmian. Temat jest tak wdzięczny i miły że można pisać 100 stron, co do rodzajów szkoleń, planów treningowych, dlatego osoby, zainteresowane, niezdecydowane zapraszam do kontaktu, pierwsze spotkanie-wywiad i rozmowa gratis. Pozdrawiam, Arkadiusz.

Gość zenek_D
Mi plan rozpisuje od miesiąca Michał Ostrowski, jego mogę polecić. Plan jest dopasowany pode mnie, a nie jest to jakiś gotowiec z internetu:P Generalnie cel jest taki, żeby wyrzeźbić ciało jeszcze przed wiosną, zobaczymy jak będzie:> Co do szczegółów, to powiem, że trener ma fajnie prowadzonego fejsa – www.facebook.com/ForeverHealthyMichalOstrowski . Dużo się tu dzieje, zawsze można trafić na fajne motywacyjne wpisy.