Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pedorita

Prezent na rocznice. pomocyy!!!!

Polecane posty

chce cos kupic narzeczonemu, w piatek beda 3 lata jak sie poznalismy. Cos oryginalnego, pomozcie. Odpadaja perfumy, bizuteria, koszule itp

a co to jest Victorinox? nazwa marki? dzieki za rade ale chyba scyzoryk to nie cos dla mojego faceta.. nie jest typem majsterkowicza. moze cos co bardziej mu sie przyda. wiem ze bez opisu jego osobowosci, stylu i hobby ciezko jest wam doradzic. Ale wpisujcie wasze pomysly moze cos do niego dopasuje. Wielkie dzieki

no coz, gwarantuje, ze by sie ucieszyl, ale jesli szukasz czegos innego z uwagi na jego tajemnicze hobby to moze butt plug?

bardzo smieszne z tym but plug. Jego hobby wcale nie jest zadna tajemnica, kocha motory typu custom, ma motor i wszystkie akcesoria do motoru uwielbia muzyke, rock, heavy ma ogromna kolekcje plyt wiec nic nie znajde czego on juz nie ma zajmuje sie winem... Ma winiarnie i zajmuje sie od poczecia owocow winogron do samej sprzedarzy wina na calym swiecie podrozuje duzo jest rozrywkowy ale tez bardzo romantyczny i melanholijny zarazem. nie jest typem sportsmena, ale lubi o siebie zadbac, bardzo elegancki i wyszukany styl. ( w polsce pewnie dla niektorych lalus albo nawet gej znajac naszych dresow haha) nawet powiedzialabym ze jesgo styl ubierania sie nie idze w parze z upodobaniami w muzyce ogolnie szerokie zainteresowania i wiedza o swiecie to tak o nim w skrocie... co mozna podarowac takiemu facetowi???

kocha customy i nie ucieszy sie ze scyzoryka??? oj kobieto kobieto, po prostu go zapytaj co by chcial, skoro nie potrafisz niczego wymozdzyc przy tylu mozliwosciach a moze kup slownik na wyprzedarzy? :-)

pytanie co by chcial nie wchodzi w gre, to tak samo bez taktu jak dawanie kasy zeby sobie cos sam kupil. tu chodzi o niespodzianke... ma bardzo ladny zolnierski noz ktory dostal od dziadka i zawsze go bierze w podroz jak wyjezdzamy na motorach. chociaz porozgladam sie za scyzorykiem, niewiem czy znajde cos ciekawego tymbardziej z marki ktora podales. nie jestesmy w Polsce, nie mam pojecia czy ta marka tu jest. nieznam tu zadnego sklepu ktory by mial takie sprzety a jestem ograniczona czasowo. po tylu mozliwosciach??? przeciez doradziles mi tylko jedna rzecz... a nikt inny sie nawet na topiku nie odezwal

Gość sylwiaLat
Witam. Bardzo dużo prezentów praktycznie dla całej rodziny kupiłam poprzez stronę www.scyzoryki.net . Tutaj mają markowe akcesoria, w głównej mierze scyzoryki i noże ze Szwajcarii, ale są też inne rzeczy typu torby, walizki, plecaki, latarki, termosy, bidony...można znaleźć coś dla każdego.