Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

hahaha:) może nie zamęczy... będę opóżniać bieg:D będę kulą u nogi hehe

eee tam, ja naprawde biegam wolno jak zolw, ale za to dluzej. Czyms trzeba nadrabiac. ja juz po treningu: max interval- czuje sie bosko. Wyladowalam cala zlosc z calego tygodnia. Dzisiaj musialam przepraszac managera bo sie ze wszystkimi klocilam- okres.... wiec taki trening mi sie naprawde przydal. wikia odczytam za chwile maila

Ja już po ćwiczeniach :) dzisiaj był focus t25 lower focus alpha ale moje nogi dostały w kość uda paliły niemiłosiernie, kolana nie były zadowolone z tego treningu bo to na nogi były ćwiczenia ale trzeba nad tymi grubymi udziskami popracować ;) pewnie potem pójdę jeszcze na spacer bo znowu piękna pogoda u mnie :) A wy co dzisiaj ćwiczycie? Eliza ja też przez okres bywam zła jak osa i się kłócę wrzeszczę w domu mnie mają dość wtedy, dobrze wyładowałaś złość :)

a ja myślę myślę nad treningiem takim nie za bardzo ciężkim ale żeby się też spocić ostatnie kilka nacy zarywam przez małego i dziś wychodzi nie dospanie może walne coś jilian albo chodakowskiej a wieczorem jak już odżyje to coś z insanity. Nie chce całkiem odkładać treningu na wieczór bo może mi się nie chcieć a już wczoraj trochę mało ćwiczyłam

jako że wczoraj była jilian dziś był killer mam nadzieje że wieczorem dam radę coś jeszcze tymczasem zmykam pod prysznic i na spacerek. U nas dziś pochmurno w nocy padało więc lece zanim znów zacznie. Eliza może namówisz wikie na insanity Miłego dzionka dziewczyny

wlasnie po treningu! zaje*isty ten banish, cos czuje ze bede do niego wracac:D dołozyłam jeszcze 200 brzuszków rozlozonych na 2 serie. Umówiłyśmy się z Elizą na niedzielę tylko na kawkę, ja nie dam rady biegać bym chyba wylądowała w szpitalu na zapalenie płuc albo coś w tym rodzaju... :)

Tak czulam wikia ze ci sie spodoba ja tez go lubie jeszcze musisz sprobowwc insanity A z tym bieganiem to jakas kondycje juz masz i to dobra skoro potrafilacs robic trzy treningi dziennie wiec nie byloby tak zle jak myslisz

agazgaga biec pewnie dałabym rade ale na banka bym sie rozchorowała, ciągle jakaś niedoleczona jestem. niby ok ale nie do końca. jutro rano wstaję więc się kładę spać, odezwę się jutro po południu, dobraj nocki!

dziewczyny a słyszałyście o sylwi wiesenberg kto to wogóle i co to za jej programy fitnesz ponoć sławna w usa. Szukała na gryzoniu jej treningów ale sa 8 min ktoś wie"z czym to się je?"

hey dziewczynki ja juz w domu. totalny zawrot glowy. juz wycofalam fryzjera, nie mam czssu jeszcze sasiadka ma darmowa wejsciowke na silownie I jutro przed basenami. wikia nie sadze zebym dala rade sie spotkac juz moja mama sie denerwuje ze nie bede w domu przepraszam

Rozumiem Eliza i tak na krotko przyjechalas a mama chce miec corke dla siebie. moze kiedys sie uda nam jeszcze spotkac hehe

Eliza udanego wypoczynku! Będę cię wspierać duchowo jak będziesz jadła szrlotkę ja mam dwie imprezy dziś imieniny jutro chrzciny więc jeżeli cię pocieszę to ja też zbytnio pościć nie będę haha

Ja już po ćwiczeniach :) dzisiaj Focus T25 Dynamic Core Beta czyli głównie na brzuch, ale mi się spodobały te ćwiczenia szybko lecą a zawsze dają wycisk, nie wszystkie treningi ale już większość mam za sobą to już wiem co wybierać :) Jutro wolne i muszę wymyślić nowy plan na kolejny tydzień, w poniedziałek mierzenie i ważenie już się nie mogę doczekać! Wikia fajnie że Banish się podobał :) lubię go ale dawno nie ćwiczyłam. Aga coś o tej Sylwii przeczytałam raz na jakimś blogu ale nie wnikałam jakie ma ćwiczenia, wczoraj za to przeglądałam ćwiczenia na YT Fitness Blender i nawet mi się spodobały może za jakiś czas spróbuję, zobaczcie sobie. Ja co prawda żadnych imprez nie planuję ale jutro zjem kawałek ciasta ;) nie jadłam słodyczy od ponad tygodnia należy mi się :) Eliza miłego weekendu z rodzinką!

Cześć dziewczyny:) Wczoraj miałam dzień nietreningowy więc nie pisałam, dziś coś poćwiczę jak zwykle wieczorem. W Poznaniu dziś maraton, ja mieszkam obok punktu startu i widziałam jak biegło te 6 i pół tysiąca osób:) Za chwilę z mężem jedziemy na metę popatrzeć na zdechlaków:D:D Po maratonie taki "człowiek" chyba leży ze dwa dni w łóżku...

Wikia ty się nie nabijaj tylko sama biegnij ;) Ja już byłam na spacerze 45min, ułożyłam wczoraj plan treningów na kolejny tydzień oto i on: Poniedziałek Insanity Max Interval Sports Training Wtorek Focus T25 Dynamic Core Beta Środa Jillian Michaels Hard Body Level 2 Czwartek odpoczynek Piątek Focus T25 Core Cardio Beta Sobota Focus T25 Upper Focus Beta Niedziela odpoczynek Widzicie to? jest Insanity hehe puki co ćwiczę przy dziecku więc sprawdzają się te krótkie treningi z Focusa, może za tydzień dodam więcej Insanity :)

Niezły plan! intensywny. ja na maratonie hahaha:):) niektórzy na mecie to wyglądali jakby mieli umrzeć, fioletowe usta, sine twarze... straszne. Ale są moimi idolami, klaskalismy z mężem i darliśmy się "brawo" żeby na ostatniej prostej ich dopingować:) Wracając się przeszlismy i mam spacer zaliczony 1godz:)

hey dziewczyny ja sie nie odzywam, najedzona jestem jak swinia! wstyd ale to co- od jutra post. Nie pojechalam jednak na basen wlasnie ze wzgledu na maraton,nie bylanbym w stanie dojechac. Rano robilam trening, skacowana na maksa, po 3 godzinach snu, robilam Fat burning w Pure. Troche mnie trenerka denerwowala ale trening byl dobry. Dzisiaj kino, popcorn, bulka z nutella haha od jutra post. Czanka twoj plan jest boski!!! tez taki zrobi

Hej dziewczyny! Eliza wiem co czujesz ja jestem tak obżarta jakby święta były właśnie wróciłam z chrzcin i nie moge się ruszać! Od jutra ostro zaczynam także damy czadu i dieta aż do świąt hihi już żadnych imprez po drodze nawet jak będą to odmawiam haha. Kurde człowiek się naje a później żałuje bo nie może się ruszać ja chyba poleca cały tydzień insanity zeby odreagować (mam nadzieję ze dam radę ) a już na jutro wieczór jestem umówiona na bieganie :-D

ja też zgrzeszyłam:D zjadłam 3 kawałki pizzy (z tuńczykiem)! gdy doszłam do siebie zrobiłam... Insane abs:P wyszło spontanicznie, chcieliśmy z mężem coś krótkiego ale co poczujemy... Przegladaliśmy Jillian, ale tu wykroki... tamten za długi... no i zajrzałam do folderu Insanity:D Fajne szybko zleciało dużo nieznanych ćwiczeń:)

Witam grzesznice po weekendzie ;) no to do roboty spalamy te weekendowe grzeszki! ja będę ćwiczyć raczej po południu już się nie mogę doczekać tego wycisku z Insanity :) Moja waga spadła po ostatnich wahaniach ale w cm jakoś bez większych zmian z biustu mi spadło! uda dalej jak zaklęte nie szczupleją :( brzuch źle mierzyłam za nisko na kościach więc nie wiem czy coś tam spadło, teraz już dobrze zmierzyłam. Czuję się szczuplej jakoś i to się liczy :)

Hej dziewczyny jak dzis u was? U mnie piękna pogoda dlatego postanowiłam nie czekać do wieczora (i tak koleżanka nie bardzo pewna) zabrałam moich chłopaków do lasu. Mąż spacerował z dzieckiem a ja sobie pobiegałam :-) Ostatni raz biegałam jeszcze na wakacjach i to interwałowo teraz wybrałam się tam gdzie zaczynałam wogóle moją przygodę z bieganiem ( w tym mieście) i powiem wam że no no ten odcinek który kiedys biegłam 30 minut sapiąc dysząc i wogóle dziś przebiegłam w 10 minut bez problemu fajnie pobiegałam pól godzinki + rozciąganie i pospacerowaliśmy jeszcze godzinkę. Poźniej jeszcze coś poćwiczę a wieczorem jak koleżanka będzie dalej chciała to też z nią pobiegam :-) . P.S bieganie interwałowa bardziej mi się podoba lubię się sponiewierać ale taki wypad z rodzinką to świetna sprawa. Teraz obiadek chłopaki w nagrode mają frytki z surówką i kotlecikiem a mamusia warzywa na patelnie :-)

czanka moze za dużo cwiczen na nogi robisz i męśnie ci się budują, spóbuj może tam gdzie mniej przysiadów itd

Jestem już po spacerze godzinnym i po ćwiczeniach, dzisiaj Insanity Max Interval Sports Training wiecie co nie podobało mi się, początek to straszna porażka bo jak tu robić pompki i ćwiczenia na triceps w pozycji pompki twarzą kilka cm nad dywanem nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć jak się te pompki z trudem wykonuje :( także nawet do tego nie będę wracać spróbuję następnym razem czegoś innego z tych filmików Insanity ale wcześniej dokładnie sprawdzę jak będą wyglądały ćwiczenia żeby się nie zniechęcić jak dzisiaj. Aga no pięknie wykorzystałaś pogodę :) co do moich ud to zaczynam się martwić widzę że wyglądają ok twarde i jędrne ale są za duże :( ostatni spadek w udach miałam w sierpniu -0,5cm jak wróciłam do regularnych ćwiczeń po małej przerwie. Na nogi ćwiczę w sumie raz w tygodniu tak to na całe ciało i brzuch.

Dziś zrobiłam sobie wolne i tak jak wy, pospacerowałam. (3,5 godz) Mam zakwasy na brzuchu po wczorajszym Insanity, jakie to przyjemne uczucie:D

A ja planowałam dzisiaj intensywny wieczór i nie wiem co robić wcześniej bolał mnie żołądek wypiłam gorącą gorzką herbatę i przeszło ale za to boli mnie głowa i to tak że chwilami mnie mdli :-( Próbować ćwiczyć czy odpóścić? Cholera wiem że może mnie boleć później bardziej ale mam takie wyrzuty sumienia po tym weekendzie :-(

Wikia tyle godzin spaceru wow! Aga biegałaś do południa nie musisz już ćwiczyć jak się źle czujesz jutro też jest dzień :) Eliza wróciłaś już do siebie?

Hej dziewczyny wczoraj nie dalam rady polozylam sie na chwile i obudzilam dzis rano jeszcze troche mnie ćmi :-( moze przejdzie. Chyba za bardzo dotlenilam sie wczoraj ale za to mam zakwasy po bieganiu

dzieńdoberek:) ja mam na brzuchu zakwasy juz drugi dzień hehe dziś coś z tym zrobię. Śliczna pogoda ostatnio, polska złota jesień:) Dziewczyny muszę się pochwalić na 1 grudnia obiecałam sobie i wam że zejdę z 55kg na 50 i dziś rano było 53,8!!! W pasie się nie mierzę poczekam na dzień mierzenia w tym miesiącu czyli za półtora tyg. A u was jak, spadło ??? Z ilu na ile?P.S. Wczoraj na spacerze miałam OLBRZYMIA ochote na snickersa ale sie powstrzymałam:D:D:D