Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

Wyprozniasz czy nie wyprozniasz?Bo nie czaje:) Moze sprobuj sliwki? ................. ja juz cwiczylam, wlasnie skonczylam, haha EWA CHODAKOWSKA, " turbo spalanie nowy". Calkiem ok, dal w kosc, ale strasznie mnie denerwuje te niezliczone ilosci rund i tylko dwa cwiczenia w kazdej, troche sie juz nudzilam pozniej. Tesknie za moim Shaun T:) ......................... owsianka zjedzona, teraz jablko. Dzisiaj odbieram z poczty koszule która kupilam przez ebay. bardzo maly rozmiar, mam nadzieje, ze w niego wejde, hihi

No własnie wypróżniam się :-D śliwki próbowałam nie pomagają ale może to te daktyle wczoraj się ich nażarłam :-) Turbo akurat jest fajne jak ćwiczyłam z Ewką to był mój najczęstszy trening przeplatany z szok treningiem+skalpel 2 hehe a myślałam że ci się nie spodoba :-) spróbuj jeszcze skalpel wyzwanie. Ale fakt że nie ma to jak S.T on to sponiewiera hihi, daj znać jak spróbujesz p90x2 ja widziałam już te filmiki ale nie ściągałam chciała bym trójkę bo to tylko 30 minut więc jak wróce do pracy to by sie przydało ale trzeba czekać :-( Szkoda że tylko w brytolandii moża kupić bo na to to bym się chyba skusiła

Witam :) Dzisiaj zerkłam do rozpiski hybrydy a tam jeszcze 6 dni ćwiczeń bez wolnego! z jednej strony super bo tylko 6 dni a z drugiej marzę o odpoczynku ;) ale dam radę to ostatnia prosta ostatni tydzień wycisku i pilnowania diety potem wrzucam na luz ale z głową :) Wczoraj sie naczytałam o tej laparoskopii jak to wygląda i oczywiście mi się potem śniło że byłam w szpitalu hehe to już za miesiąc! wiem że szybko zleci. Wiecie co nawet jak mi waga przez święta wzrośnie wiem że potem to spadnie bo będę w stresie i pewnie będę mało jadła ;) ale marzę już o 58kg, zobaczymy co pokaże waga za tydzień, jak nie osiągnę celu to trudno i tak jest super! Wikia ale miałaś bananowy dzień hehe Eliza tyłek masz na pewno świetny i nie tłusty! mój też poszedł do góry i jest fajny :) także Twój facet ma racje :) Ja nie lubię Ewy tez przez te tysiące powtórzeń jednego ćwiczenia ;) zupełnie nie dla mnie te jej treningi. Aga jak się lepiej czujesz to jedz te daktyle! nie patrz na to co piszą no chyba żebys stanęła w miejscu z odchudzaniem ale wątpię żeby przez kilka daktyli dziennie miałabyś nie chudnąć ;)

O proszę Eliza:) wytrzymałaś z Ewką całe turbo hehe, to wielki sukces ćwiczyć z kims kto wkurza, ja nienawidze Tiffany Rothe, kiedys nie lubialam Jillian ale dzieki wam sie przemogłam;) Jak będziesz jeszcze eksperymentować z Ewką to tak jak Aga polecam Sklapel Wyzwanie, tez jest konkretny. Ja dzis musze zrobic trening wcześniej bo od 16 pracuje. Co polecacie? Mam ochotę na cos innego niz Ewka, rzucicie pomysłem na cos przyjemnego z Insanity albo Focusa?

Wikia moje ulubione z Focusa Core Cardio Beta (cardio na całe ciało) i Dynamic Core Beta (brzuch) a z Insanity oczywiście Pure Cardio :) tyle tego jest że masz spory wybór.

Wikia zrób max interval circuit polecam jest super :-) Czanka no tak sie zastanawiam chyba wrzuce te daktyle na stałe do diety przeciez nie zwieksze kalorii tylko jako jeden z posiłków i zobaczymy co z tego bedzie z sezamem też na początku było super a później przestało pomagać. Ja sobie wymysliłam plan po hybrydzie będę robić 3dni jeden wolny tak jak przed hybryda a zaczne od 6 dni z Ewką 6 dni z S.T 6 dni z Jilian 6 dni pomieszam wszystkie póżniej wracam do pracy to zrobię może całego fokusa co myslicie? Po focusie będzie wiosna dołożę bieganie :-)

Nie wiem, Aga. ja na dzien dzisiejszy nie lubie Ewki i zdania nie zmienie. Jej figura nie motywuje mnie w ogole do dzialania, sorry!:) musimy cos pozmieniac, to pewne. Ale co?:)

Aga plany fajne ja bym pomieszała od razu to wszystko a potem Focus i może ten p90x jak już będzie :) Ja nie wiem jak sobie poukładam plany po hybrydzie bo ten zabieg mi wszystko komplikuje. Na pewno nie będę ćwiczyć od środy po hybrydzie 5 dni muszę dać odpocząć kolanom i mięśniom, a w święta może Focusa będę ćwiczyć te 30min to na pewno znajdę a będę wypoczęta :) no chyba że mi wypadnie jakiś wyjazd do rodziny, jeszcze nie wiem. Na styczeń nie chcę planować bo nie wiem jak się będę czuła a do szpitala idę 9 stycznia.

Eliza ja też Ewki nie lubie tez mi się nie podoba jej figura a jej gadanie mnie męczy :-) A na tiffany to nawet patrzeć nie mogę :-) Ale ćwiczenia jak ćwiczenia, wyłączam głos poprawiam technikę (bo np pompki w nowym skalpelu raczej z d**ą u góry się nie robi ) czasem zwiekszam intensywność i ćwiczę chce troszke urozmaicic zeby S.T mi sie nie znudził :-)

Dzięki, zrobię to co Czanka poleciłaś najpierw Core cardio beta a jak dam radę to Dynamic core (pure cardio nie za bardzo lubie) a jutro Max interval circiut Agi :D Łaaał juz mam dwa treningi zaplanowane hehe dla mnie to rzadkość:P pomijając pół hybrydy które wytrzymałam hehe. Aga ja tez bym pomieszała od razu wszystko Ewke, Shauna i Jillian ale dlatego ja sie szybko nudze:)

moze stworzymy sobie mix? pytanie czy w nim wytrwam. Zrobcie liste najlepszych 5 treningow Cardio i sily. intensywne :))

Eliza pomyślę nad tym ale pewnie bedą się powtarzać u nas te treningi hihi i pewnie bedzie przewaga S.T :-), ale zrobię to później bo teraz wychodze z małym na spacer idziemy z buta do babci :-) na herbatkę mały się sponiewiera bo szybkim tempem idę tam 30 minut dla niego będzie kawał po drodze zachaczymy o plac zabaw to może popołudniu pójdzie spać :-D. Do później dziewczyny

Eliza piszę te które mi się podobaja:)*Skalpel Wyzwanie*Turbo Ewki*Ab shredder, Back&6-pack(2 treningi ale wg mnie to zgrany duet:))*Cardio Abs*Hard Body Jillian (troche mniej niz pozostałe mi sie podoba ale jest ok)

Juz po treningu, core cardio i... 5 min dynamic core:) nie dalam rady a za to jak zgłodniałam! Od razu jabłko wcinam.Wiecie co może zrobimy taki mix że kazda z nas poda jeden trening ulubiony (Eliza o to Ci chodziło??) Czanka, Eliza, Aga, Veruna, ja i wtedy bedzie 5 treningów. Tydzień pewnie wytrzymamy:) potem możemy robić swoje treningi i za jakis czas znowu razem tydzień (na przykład z innymi ulubionymi treningami). Nic na siłę:P

Wikia ale dopiero po hybrydzie :-) Kiedyś już padł taki pomysł ale dziewczyny nie były za ale może teraz się skuszą dla mnie żaden problem ale dopiero po hybrydzie Moje treningi Siła UWT STRENGTH skalpel wyzwanie 6w6p level 1, les mills hard core abs, ab ripper p90x be fit women -ćwicz jak cameron diaz-skalpel not required Lubie jeszcze Szaline Ale mam za małe obciążenie .... Cardio Max inerval circiut pure cardio Turbo ESS 1 Banish fat metabolizm max cardio conditioning ... Focusa nie pisałam bo mało go ćwiczyłam i nie pamiętam po nazwach co jest co :-) Wróciłam ze spaceru biorę się za obiad dziś robię kurczaka z ryżem a wy? popołudniu wybiore się do biedrony po zapas daktyli dzis ostatni dzień są po 1,19 za 150g. Dziewczyny a te w tesco po ile są? bo jakby były faktycznie takie tanie to może poprosze tatę żeby mi przywiózł jak będzie jechał na święta

Aga ja nie wiem czy w tesco jeszcze dostaniesz datyle. U mnie nie ma juz.

Dziewczyny lepiej razem nie planujmy bo znowu się plany posypią hehe ja tak jak pisałam nastawiam sie po hybrydzie na wolne no i po świętach ponad tydzień ćwiczeń i szpital, nie chcę się za bardzo forsować w tym czasie także ja już na lajcie będę ćwiczyć raczej Focusa i Jillian. Zrobiłam sobie właśnie kawe i zjem 2 ciacha owsiane Sante kokosowe :) zasłużyłam :) a na weekend będę piekła to ciasto fasolowe czekoladowe z płatkami migdałowymi pycha! Wikia 25min z Shaunem daje w kość z tego co pamiętam to w tym cardio nóżki palą ;) Aga u mnie też dziś ryż z kurczakiem i warzywami na obiad :) na kolacje nosi mnie za jajkiem sadzonym i tzatziki już wczoraj miałam jeść ale miałam serek wiejski na końcówce daty ;) Ja z moim synem tez poszliśmy się przejść ale znowu tylko 30min bo na rowerze daleko nie chce jechać a na podwórku nie ma co robić.

Czanka a ty już ćwiczyłaś dzisiaj? Ja jeszcze nie. Młody śpi tak jak planowałam padł :-) ale jakoś mi się narazie nie chce ćwiczyć za bardzo się najadłam :-) I pomyslałam sobię, że upiękę to ciasto z fasoli tylko z bananem :-) Byłam tez w biedronce kupiłam ostatnie siedem paczek daktyli to w sumie mam 10 na jakiś czas wystarczy nie chciało mi się już iść do innej biedronki po więcej . Biorę się za ciacho :-) Czanka zadroszcze ci. Codziennie jakieś słodkości zjadasz i chudniesz :-) Ale ja dzis miałam też słodkie drugie śniadanie :-D

Aga ja się obijam, mój też śpi :) na razie mi się nie chce ćwiczyć, potem jak wstanie włączę mu bajkę i poćwiczę przed kolacją :) A słodkości jem 2 razy w tygodniu, ciasto w niedzielę a w tygodniu albo ciasteczka Sante albo kawałek czekolady i tyle, także codziennie nie jem ograniczam się hehe Wiecie co kupiłam takie wafle orkiszowe, nie wiem czemu nazywają się ciasteczka jak to po prostu wafle, super są w smaku i skład extra 100% orkisz bez mleka i tłuszczu. Link nie wchodzi ale nazywają się ciasteczka orkiszowe babci Ani.

Czanka to ja już chyba z schizę z tego braku cukru hehe że widzę wszędzie u ciebie jakieś ciasteczka haha. Jak bedę na mieście to popatrze za tymi waflami :-). Ale ja głup[ia jestem zapomniałam że mam @ pewnie ciasto nie wyjdzie :-( a już w piecu

Aga no bo ja często piszę że coś fajnego kupiłam ale tego nie jem tylko chowam na odpowiedni dzień więc mogłam Cię zmylić :) mam tak wypchaną szafkę różnościami nie wiem kiedy to zjem hehe a ciasto musi się udać :) z jakiego przepisu robiłaś? tego z linka czy inny? bo pisałaś o bananie.

Nie mogłam znaleźć tego twojego z migdałami nie ma tam wyszukiwarki na tej stronie a przepisów masa :-( jak będziesz miała czas to napisz mi ten swój a ja robiłam ja piernicze nie mogę wysłać linku bo spam na różne sposoby próbuje i dupa może tak ... to jest ciasto bananowe z fasoli ze strony moje dietetyczne fanaberie

Gość Veruna
Dziewczyny co prawda za duzo treningow nie przerobilam ale cardio to pure cardio albo plyometric cardio circuit , ogladajac tylko na kompie bez probowania sklonna jestem oddac glos za skalpel wyzwanie;) ja odpuszczam bo po swietach zaczynam 2 ture z maxami ale po maxach moge robic z Wami treningi:) Aga nie martw sie z tym okresem to sa przesady pewnie bedzie pyszniutkie:) nooo Czanka ma dobrze:D cos tam skubnie a wymiary leca jak szalone to niesprawiedliwe!!!! :p wczoraj cyknelam zdjecia z ciekawosci i brak słów, jakas wielka jestem:/:/:/ co najlepsze w lustrze na przedpokoju jestem grubsza niz w łazience:p wogole jakies te zdjecia do d**y, Wy robicie same czy ktos Wam robi zdjecia??? Ja zamiast miec opone na brzuchu to mam wielka opone na tylku grrr :(:(:( nie lubie tych zdjec:/

hahaha Veruna wariatko przecież chudniesz zobaczysz będzie dobrze nie jesteś wobec siebie obiektywna. Ja robię zdjęcie zawsze w jednym miejscu i przeważnie sama i z doświadczenia wiem, że wystarczy ustawić aparat pod innym kontem dać inne światło i już innaczej wychodzi dlatego tak starsznie się zdjęciami nie przejmuję. A co do ciasta to ja mam już dośwaidczenia ze mi nie wychodzą podczas okresu tak samo jak słoiki :-( no ale zobaczymy

Upiekło się :-D jest fajne mokre i wyrosło ale niestety jest gorzkie a dziewczyna na blogu pisała ze jest słodkie :-( nastepnym razem dam mniej kakao i bez czekolady gorzkiej za to dam stevi A teraz je przełożyłam dżemem brzoskwiniowym może da się zjeść :-D. Narazie gorące

Jestem po Speed & Agility :) znowu mi ciężko szło ale nie było źle. Aga jest tam z boku po prawej wyszukiwarka przepisów ale ja Ci tutaj skopiuje: 200ml puree z czarnej fasoli 6 łyżek mleka w proszku odtłuszczonego 3 jajka 3 łyżki migdałowych płatek 2 łyżki kakao odtłuszczonego bez cukru 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1/2 łyżeczki sody 10 łyżek fruktozy (według upodobań zamiennie słodzik czy ksylitol) Składniki mieszamy w misce. Pieczemy w foremce silikonowej przez 30-40 minut na 180 stopni. Potem wyłączmy piekarnik i zostawiamy na 30 minut. Wyjmujemy i studzimy w foremce. Po całkowitym ostygnięciu jemy Ciacho. Ja daję 8 łyżek fruktozy bo mi się za słodkie wydaje ;)

Aga skopiuj swoje ciasto składniki i jak upiec :) postaram się też poszukać w wolnej chwili jak to wyglada ale brzmi pysznie :) Veruna eeee tam ja się staram podjadać malutko i raczej coś zdrowszego niż typowe słodycze typu batony cukierki itp ;) ja robię sobie zdjęcia sama czasem tel czasem aparatem ale ustawiam na samowyzwalacz bo nie mam dużego lustra ;) a zdjęcia rób nie ważne że nie jest dobrze za jakiś czas porównasz i się zdziwisz. Ja żałuję bo usunęłam swoje w bieliźnie jak byłam mega gruba 77kg chciałam po prostu o tym zapomnieć a teraz myślę że mogłam zostawić, ale wyglądałam odrażająco wręcz.

Gość Veruna
Czanka no wlasnie odrażająco tak jak mowisz :o w lazience zrobilam sobie sam brzuch i zle nie wygladal a jak cala to juz gorzej ale duuuppppaaaa taka duuzzzaaaaaa!!!! Nic dziwnego wkoncu to 108 :o z checia bymzrobila z tego samowyzwalacza ale nie mam:/ Aga wazne ze zakalca nie ma mozesz pododwac jakies owoce do niego i zalac galareta:) albo dodac smietane kremowke 36% wtedy bedzie ok ;) hahah zartuje oczywiscie ale pewnie byloby wysmieite:D ja ze wzgledu na moj zad po wczorajszym odpuszczam slodkie forever, az nie schudne jedynie na swieta skubne pozniej null

Gość Veruna
Menu na dzis ś owsianka z bananem w pracy 2 kanapki z jablkiem k 1,5 gołąbka z warzywami po treningu jablko na dzis pure i abs:)

No Czanka twoje ciasto wygląda na słodziudkie a moje blee musze dać dżem żeby dało się zjeść :-( następnym razem zmodyfikuję 2 puszki czerwonej fasoli (razem 440 g) 3 duże jajka 1 tabliczka gorzkiej czekolady 2 łyżki kakao 2 dojrzałe banany 1 łyżeczka sody oczyszczonej kilka kropel aromatu migdałowego Ciasta z fasoli są banalnie proste, ponieważ polegają głównie na zblendowaniu wszystkich składników na gładką masę. Tak też robimy w tym przypadku, wcześniej jednak rozpuszczając czekoladę np w kąpieli wodnej lub w mikrofalówce, natomiast fasolkę opłukujemy na sitku. Gdy uzyskamy już jednolite ciasto, przelewamy je do małej keksówki wyłożonej papierem do pieczenia i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 50 minut, po czym zostawiamy je jeszcze na 10 minut w wyłączonym piecu. Po wyjęciu ciasta łapiemy papier do pieczenia i wyciągamy całość z formy, a następnie stawiamy na kratce i czekamy aż ciasto ostygnie, ponieważ ciepłe może się przyklejać do papieru i rozpadać. Moje menu 1. owsianka+ kromka razowego z pomidorem 2. biszkopcik cynamonowy+ garść daktyli 3. kurczak z ryżem brązowym 4. kawałek ciasta z fasoli z dżemem 5. dwie kromki razowca z filetem z kurczaka i pomidorem jeszcze nie ćwiczyłam po mandarynka