Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

Gość Magda 39
Powiem szczerze, że ja rzadko ćwiczę z gwiazdami. Także wolę się wybrać do klubu fitness (Mrs.Sporty) bo to mnie bardziej motywuje. Pozdrawiam:)

Veruna na pewno z Tobą nie jest tak źle, ja urodziłam dziecko przez pół roku się obżerałam strasznym syfem w ciąży i potem w lustrze się nie poznawałam, tyłek się rozpłaszczył a brzuch jak piłka no szkoda gadać ale było minęło :) ty też tak niedługo powiesz :) Aga ta gorzka czekolada Ci zepsuła ciasto i brak słodzidła, w sumie banan mógł troszkę osłodzić ale przy takiej ilości czekolady to nie mógł się przebić ;) ale jak dodasz dżemu to uratujesz :) Jeszcze C***odam przepis na cytrynowe fasolowe tylko poszukam bo mi się nie chce z zeszytu przepisywać ;) to uwielbiam jeszcze bardziej :) Moje menu: 1. 2 kromki grahama z masłem, wędliną drobiową, jajkiem i pomidorem 2. 2 kiwi, 2 wafle orkiszowe, pisało że 3 wafle to 34kcal także spoko :) 3. brązowy ryż z kurczakiem i warzywami 4. 2 ciastka owsiane Sante kokosowe podlane czekoladą 5. 2 jajka sadzone, tzatziki z czosnkiem na jogurcie Jeszcze mnie nosiło za kanapką ale wypiłam kawę zbożową i mi przeszło na szczęście :)

nie wiem o czym piszecie bo kiepsko widze z telefonu. dzisiaj mam srode imprezowa. pije goraca whiskey. wieczorem Unowilam sie z kolezanka na tance samby. tam cos wypije pewnie whiskey. jutro wolne to zrobie trening. ....... czemu my rozmawiamy ciagle o jedzeniu hahah?

weruna a propo fotek. musialabys zobavzyc mnie jak zaczynalam. masakra. haha wciaz sie dziwie jak z takiego sadla teras moze mi widac kosci klatki piersiowej. damy rade ..... czanka cos ostatnio piwo przestalas pic

Eliza ty pijesz za mnie :) hehe nie mam ochoty na razie na piwsko bo wtedy chipsy by też musiały być, jak zakończę hybrydę to sobie wypije coś :) na razie wpadłam w ciąg odchudzania i korzystam z zapału nie grzeszę :)

menu:1)2 jajka, buraczki, 2 kromki (wąskie) chleba2)jabłko po treningu3)owsianka osłodzona dżemem porzeczkowym4)owsianka bez dzemu:)No właśnie Eliza ja tez zauwazyłam że jedzenie im w głowie:D

hehe ja też do świąt poszczę z alkoholem zwłaszcza że wyczytałam że alkohol powoduje odkładanie się tłuszczu na brzuchu tzn nie on sam ale że jedzenie które jemy jak pijemy alkohol zamienia się w tłuszcz czy jakoś tak w każdym razie mi teraz na brzuchu najbardziej zależy więc narazie basta ze słodkim i z alkoholem ale Eliza wypij nasze zdrowie :-D Jestem własnie po treningu na początku było ciężko bo wczoraj tak dałam czadu że dziś pojawiły się zakwasy ale później ok jestem mokra :-D

No proszę Aga właśnie weszłam na kafe się przyznać że grzańca wypiłam a tu takie info... dobrze że nic nie jadłam do tego piwka:P wyszło spontanicznie bo mąż poszedł po zakupy na jutro na sniadanie i jak wrócił wyciągnął puszeczki:P

Dzień dobry:) juz po sniadaniu 2 kromki chleba, papryka, ogórek, 2 jajka. Dzisiaj Max interval circuit

Witam! A ja dzisiaj nic nie pisze o jedzeniu :-D Dopiero menu na koniec :-) Miałam ćwiczyć rano ale boli mnie coś ramię nie wiem czy na zmianę pogody czy sobie nadwrężyłam więc poczekam do wieczora Elizaka jak po wczorajszym? Żyjesz hihi? Wikia powodzenia przy maxie o której ćwiczysz?

Koło 20:00 ćwiczę, Aga jak będzie Cię bolało przed treningiem to zrób dłuższą rozgrzewkę, jakieś wymachy itp:)

Jak po rozgrzewce dalej będzie bolało to nie ćwicz albo zmień trening/ćwiczenia aby nie obciążać ręki:) szkoda ciała

Gość Veruna
Hej dziewczynki u mnie na dzis plyometric cardio circuit, ide zaraz chlapnac kawe bo ledwo zyje chyba pogoda taka dupna juz pilam mala filizanke ale praktycznie spie z otwartymi oczami;) dzisiaj bylam u dentysty za tydzien mam zaklejenie ale sie ciesze kanalowka na 3 wizytach zawsze byly 5 :/ a najgorzej jezdzic jezdzic i caly czas ten sam zab w kwietniu stuknie mi rok jak jezdze hehheh powiem Wam ze mnie to juz meczy, ale sama sobie winna jestem Dla zainteresowanych w biedronce kawa jacobs cream ta taka miałka za 15,99 skarpetki puma 3 pary 19.99 posciel satyna baełn. 70 zl ladne obrusiki na swieta 110x160 za 19 zl chcialam kupic ale chyba na stol sie nie zmieszcza musze go zmierzyc

Wikia powodzenia w Maxie Aga zyje zyje ale tak mizernie. Samba nawet ok, ciesze sie ze nie mam wagi bo za duzo wypilam. Cwiczenia wieczorem, po egzaminie wrrr. mój przychodzi na obiad wiec nie bardzo mam kiedy wczesniej.

Wikia to chyba od kręgosłupa promieniuje bo jak kręce głową to boli eh starość :-D pewnie źle spałam. Założyłam golf, przed treningniem wezmę przeciwbólowe a na wieczór przykleję plaster Veruna u mnie obrusy odpadają hehe bo wszystko było by na podłodze a serwetek nie moge bo mały alergik a to zbiera kurz także mam łyso w domu hihi. Obrus bedzie tylko na czas kolacji :-) Eliza powodzenia na egzaminie. Na pewno zdasz! Trzymam kciuki

Gość Veruna
Eliza powodzenia:) naapisz jak poszlo Aga biedny Twoj maluch z tymi alergiami:/ Ja to mam skleroze mialam juz wczesniej napisac i wiecznie zapominam Aga na wyproznienia sprobuj platkow orkiszowych ja rano to jem i powiem Ci ze nie mam problemow z kibelkiem, wiec jak daktyle przestana dzialac mozesz sprobowac te orkiszowe;)

Ja dopiero teraz się melduję :) Rano byłam pozałatwiać sprawy na mieście a teraz siedzę z kawą i czekam na wenę do ćwiczeń :) Dzisiaj luzik bo siłowe Strenght lubię to :) za godzinkę się za to zabieram. Kupiłam już wczoraj herbatę z pokrzywy ale taką ekspresową nawet dobra w smaku, pewnie będę popijała codziennie tak zachwalają jej właściwości ;) chyba ty Aga nawet polecałaś na zatrzymanie wody? jak będę w sklepie z większym wyborem herbat to kupię liściastą. Eliza mam nadzieje że egzamin zdany :) a to Twój już wrócił? Aga no to pościmy razem bo ja w święta też coś łyknę może jakieś winko, jeszcze mnie do wiśniówki ciągnie także przed świętami będę z koleżanką pić bo mam urodziny to jest okazja, ale imprezy nie robię. A fakt jak się podczas picia je jak świnia to brzuch rośnie, ja tak we wakacje grillowałam piłam piwsko dość często i miałam brzuch jak balon w efekcie. Wikia jak te buraczki robisz?

Czanka powodzenia w treningu. AGA jak reka? Boli jeszcze? Jestem w bibliotece probuje sie uczyc ale marnie mi idzie Moj wylatuje w te sobote. Na miesiac. Dzisiaj postanowilam cwiczyc p90x interval Wieczorem idziemy na spacer tez.

Czanka buraczki zwyczajnie:P gotuje, wyjmuje, obieram ze skórki, ścieram na tarce i na patelnie z cebulką, ksylitolem, sokiem z cytryny octem i troche oleju:)

Hej laski boli jeszcze a dokładnie to wyczaiłam, że to miejsce między między kręgosłupem a łopatką troszkę wyżej, boli ja ucisnę i boli jak skręcam głowę promieniuje do ramienia Do tego mam straszne zakwasy w bicepsach i są twarde jakby cały czas napięte ciekawe po czym jak te treningi już robiłam nie raz :-(. ale będę ćwiczyć Muszę. Najwyżej wezmę lżejsze hantelki i będę ostrożniejsza będę robić damskie pompki itd Babcia mówi, że chyba mnie przewiało ale raczej nie miało gdzie :-( mąż że od ćwiczeń i drze mordę :-P mówi że jak dziś będę ćwiczyć to niech mnie boli a jak nie będę to mi zrobi masaż :-P wolę ćwiczyć bo przy dotykaniu boli. Nie ważne dam radę nie z taki rzeczami się dawało :-) Miałam nie pisać o jedzeniu ale jak temat o buraczkach to ja lubię takie ze słoiczka ( z octem itd)nie zasmażam ale lubię wkroić ogórka kiszonego i cebulkę mniam Eliza idż się troszkę przewietrzyć może będzie ci lepiej szło jak się dotlenisz chociaz mówią że dzień przed lepiej wogóle się nie uczyć Czanka ja piję pokrzywę ekspresową i działa trzy razy dziennie, nie pije jej codziennie bo może wpływać na zaparcia bo w końcu usuwa wodę ale jak widzę że zaczynam puchnąc przed okresem to wtedy piję , wogóle jest zdrowa na włosy, paznokcie a nawet celulit :-) Ten strengt to zawsze ze mnie wyciska soki mimo że siłowy to wstawki cardio robią swoję :-) .... No i jeszcze o jedzeniu dzisiaj ciasto jest pyszne nie wiem jak to możliwe ale postało w lodówce przez noc i jest dobre niepotrzebnie nawet ten dżem dawałam, Czuć fajnie skórkę z pomarańczy z gorzkiej czekolady. Dziwne a myślałam, że wyrzucę a tu się wszyscy zajadają :-<

Gość Veruna
a widzisz Aga mowilam ze bedzie pyszne:) ja kiedys tez wpierniczylam ciasto bo nie wyszlo drugi raz nie wyszlo ale je jadlam:p i po 2 dniach bylo wrecz idealne, ale zostaly ostatnie kawalki:D jutro bedzie jeszcze lepsze:) ja uwielbiam buraczki ale zrobione samemu gotowane starte z octem troszke oleju cukru soli ieprzu i cebulka , w sobote mam buraczki:) Pokrzywe pije codziennie raczej 1 saszetka wczesniej mnie pedzilo po niej teraz juz nie, czasem pije wiecej i tez nie latam ale fakt mowilam ze wiecej sie poce wiec moze to jest haczyk. Dzisiejsze menu ś owsianka praca 2 kanapki + 2 mandarynki+ jablko k 2 jajka + surowka Dzisiaj Klient powiedzial ze schudlam:p czestowal plackiem ale nie jadlam nie mogl sie nadziwic ze odmowilam hihiihi

Ja już po treningu końcówkę ćwiczeń odpuściłam jakieś 5min bo mnie brzuch boli, chyba mi się przy owulacji znowu ten płyn zebrał. Za raz zabieram się za kolacje bo mi aż burczy :) Aga widocznie ciasto musiało się przegryźć ale dobrze że nie wywaliłaś ;) Uważaj na treningu bo dzisiaj dużo machania hantlami i pompek. Wikia uwielbiam takie buraczki na ciepło jeszcze inaczej bo z masłem, moja mama zawsze robi takie dobre :) Veruna silna wola działa :)

Czanka wybacz poległam mam nadzieję, że zaliczycie mi tą Hybrydę jak odrobię ten trening w innym terminie jak mi bedzie lepiej to jutro a jak nie to w poniedziałek bo jest rozciąganie chyba. Bardzo bym chciała dokończyć ta Hybrydę :-( Już rozgrzewka mnie położyła to przekładanie hantli do okoła głowy bolało odpuciłam :-( Moje menu 1. Owsianka+mała kromka razowego z pomidorem 2. garsc daktyli 3. rosól + grahamka+maluteńki placuszek ziemniaczany (taki jak od szklanki i cieniutki) 4. kawałeczek ciasta z fasoli+pół grahamki 5. dwie kromki żytniego z filetem z kurczaka i pomidorem. Muszę to odwrócić i daktyle dać na podwieczorek bo znów jestem wieczorem głodna Kurcze tak bardzo chciałam ćwiczyć :-(

Veruna to takie fajne jak ktoś zauważa że się schudło, to wynagradza wysiłek:) Aga wyluzuj nie jesteśmy cyborgami tylko ludzmi a Ty i tak jesteś twardzielką:D Ja nie wiem jak to będzie z moim treningiem bo cięgle przekładam, za chwile ide do biedro i zobacze jak wrócę, bo jak na razie nie chce mi sie...:P mam nadzieje ze mi sie zechce

Aga wyluzuj! przecież nie ćwiczyłaś bo cię boli a nie z lenistwa. Daj sobie spokój na razie z tym treningiem może zamiast fit testu sobie go nadrobisz :) Moje menu: 1. 2 kromki grahama z serem żółtym masłem i pomidorem 2. pół obwarzanka z masłem 3. 2 krokiety z kapustą 4. jajecznica z 2 jaj z szynką i cebulą, gotowana fasolka szparagowa, pół pomidora, 2 grzanki z grahama Same pysznośc***ojadłam :)

Dziewczyny dzięki trochę mnie podnosicie na duchu bo mam straszne wyrzuty sumienia tym bardziej, że ten trening lubie i jest stosunkowo łatwy :-( Wstawiam linka babka fajnie tłumaczy jak robic pompki www.youtube.com/watch?v=R9_pds2SOQ4#t=158 Veruna no to jest super uczucie kiedy ludzie zauważają efekty twojej cięzkiej pracy a pomyśl bedzie jeszcze lepiej :-)

Verona super! Wcale sie nie dziwie, ze Ci to powiedzial. Chudniesz na pewno w oczach. Cwiczysz bardzo ciezko i jesz bardzo ladne posilki, aczkolwiek wg mnie nie za duzo. ................... Aga odpoczywaj, jutro dasz rade na pewno. ................... ja juz po egzaminie. hah zasnelam w bibliotece, niesamowite! Sam egzamin poszedl ok. ................. Dziewczyny kolega z uczelni ciagle namawia mnie na "kawe". On chyba nie wie, ze sie z kims spotykam. ........................ Zrobilam dzisiaj nowy trening z P90X2 Balance&Power. Calkiem fajny jak na P90X. Podobal mi sie. ........................ dobranoc!

cześć dziewczyny! Dziś mi troszkę lepiej ale się nie wyspałam> Macie nieraz coś takiego że wydaje się wam jakbyście wogóle nie spały tylko drzemały? I co jakiś czas na zegarek? Ja tak dziś miałam :-( a jak już wydawło mi się że w końcu dobrze śpię to mały już wstał :-( Dam radę dzisiaj ćwiczyć :-) Boli jeszcze ale myślę, że sobie poradzę dziś gamed day (nie lubię go) myslę czy by nie nadrobić i zrobić dodatkowo wczorajszy trening ale jutro jest to samo hmm muszę to przemysleć dziś overtime 2x ja tego nie robię to może bym dorzuciła ten strength

Eliza toś się wyspała przynajmniej :-D Gratuluje egzaminu, a gościu może wie że masz kogoś ale próbuje :-) Pisałaś że chcesz skończyć swój obecny związek no to nie wiem a ten drugi fajny? :-P Wogóle to masz bardzo wyrozumiałego faceta bo tak nie ma nic przeciwko że chodzisz na imprezy :-) Mój to dopuki nie bylismy małżeństwem to by się faflał teraz mówi że mam GPS-a na palcu to mogę chodzić :-)

Aga ja i mój jestesmy tymczasowo, nie chce mi sie o tym mówic, ale byc moze nie bedziemy dlugo razem mimo ze oboje tego chcemy. Jego tradycje i zobowiazania wobec rodziny to inna rzecz....Nie wiem co jest nam pisane. Dlatego on wie, ze nie moze nic na to poradzic, mimo ze wciaz krytykuje jak gdzies wychodze. ....................................... Mozesz zrobic sile, jak masz czas. ja jestem na NIE, jesli chodzi o 2 treningi.Wole zrobic jeden a porzadnie. Zaraz zabieram sie za swój, ktorys z Maxów.