Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

haha lajtowo z ochotnikami hihi Czanka to pracujesz tak jak ja współczuję znam ten ból :-P mój mały też na poczatku na mnie wisiał haha pamietam jak mówiłaś że twój przyzwyczajony hihih widzisz to nie to samo jak mama idzie na tyle godzin hihi ale to minie mojemu przeszło po trzech tygodniach choć czasem ma napady przytulania nagłego hihi A ogólnie jak w przedszkolu? podoba mu się? ... Lajtowo trzeba korzystać póki jeszcze się chce hihihi jak to mówią facet zawsze chce ale nie zawsze może a kobieta zawsze może ale nie zawsze chce hihi ... Własnie ściągam sobie zuzkę light pierwsza płytę tylko kurcze nie mam żadnej rozpiski jak to ćwiczyć? ... Lajtowo ja efekt na brzuchu miałam spory a teraz mam spory efekt na brzuchu w drugą stronę hihihi coś nie mogę przestac jeść nabiału :-( jakoś kurcze mam słabą motywacjęjestem już nieźle spóchnięta aż boję się mierzyć za tydzień już chyba będę po okresie muszę dokładnie policzyć to się zmierzę zważe i wyślę wam foty choć pewnie będzie duzo gorzej niz poprzednio od jutra zero nabiału obiecuje kurcze musze bo od niego tyje :-( .. Najdałam się tym spageti uff zapomniałam że makaron razowy tak długo trzyma i jest taki syty dawno nie jadłam ostatnio warzywka prawie non stop :-) Nie wiem kiedy mi się to strawi :-(

Mam rozpiske całkiem fajnie wygląda treningi nie są długię chyba dam radę rano przed pracą i tak wstaje o piatek i tak tylko nie wiem czy łączyć to z siłownią czy może w dni siłowni nie ćwiczyć zuzki ale w tedy będę to robić do usranej hmmm podoba mi się trening na brzuc jest z******ty wikia musisz spróbować i wy zreszta też. Czanka może spróbuj tak jak ja wstaje o piatek ogarniam chatę sprzatanie pranie gotowanie później prowadze małego do babci (mam spacer wolę nie wozić dupska autem bo mam mało ruchu) po pracy obiad i zajmuję się mały teraz ciepło to na plac zabaw lub w domu (na kafe pisze podczas jedzenia hihi) potem mały idzie spać a mykam na siłownie Lub ćwicze w domu nastepnie kapiel i padam jak kawka no oczywiście po drodze jeszcze forum hihi 23-24 czasem schodzi w sobotę wieksze porządki a niedziela cała dla rodziny niestety innaczej się nie da dlatego w niedzielę tez ćwiczę lub idę na siłownie z rana jak moi jeszcze spią. Chyba się już przyzwyczaiłam bo nawet jak mam dzień że mogła bym dłużej pospać to i tak się budzę :-(

Lajtowo ty dopiero dostałas moje zdjęcia?? mogę ci wysłac jeszcze z siłki wczoraj robiłam :-P

Aga, dostałam wcześniej, ale sobie popatruję, żeby się zmotywować :) wyślij te nowe

Lajtowo wysłałam :-) hihi mna to ty się lepiej nie motywuj Czanka to jest motywator pod względem diety ta co by nie jadła to chudnie :-D Wikia to terminator ćwiczy i ćwiczy i nigdy nie ma dość, Veruna wszystkow bierze żartem uwielbiam ta kobietę. Eliza jest odwazna i twardo brnie do celu po trochu od tych dziewczymn i bedzie idealnie :-D

AGA dobrze że zdecydowałaś już coś w sprawie diagnozy, ja też na Twoim miejscu wstrzymała bym się z prywatnymi wizytami to sporo kasy a na fundusz poczekasz kilka miesięcy syn na pewno zrobi postępy w tym czasie :) Z nauką nocnika bądź cierpliwa bez nerwów żeby się nie zraził w końcu załapie :) U mnie taki rozkład dnia jak Twój by się nie sprawdził :P Jak Ty dajesz radę wstawać tak wcześnie ile ty śpisz 5 godz? Ja w pracy prawie wcale nie siedzę więc muszę być wyspana żeby potem jakoś funkcjonować, muszę iść spać przed 22 a rano to na spokojnie się szykuje, będę ćwiczyć po 20 jak syn śpi, jest tak jak piszesz ciągle się na mnie wiesza i domaga przytulania, na dodatek czasem jest niegrzeczny żeby zwrócić na siebie uwagę ale to miłe bo zwykle mnie olewał nawet jak wracałam po kilku godzinach po za domem. W tygodniu gotowanie mi odpada bo jem w pracy a syn będzie jadł w przedszkolu także będzie czas na wszystko, sprzątam dom dokładnie w soboty, na plac zabaw nie muszę chodzić bo syn będzie wychodził w przedszkolu do tej pory jak był u koleżanki to też wychodzili, jak tylko dzień się zrobi dłuższy i cieplejszy znowu wrócimy do spacerów strasznie mi tego brakuje. W przedszkolu byliśmy tylko chwilę, wszedł trochę zawstydzony ale jak zobaczył pudełko aut to od razu mu się spodobało, nawet zabrał jedno do domu i Pani mu powiedziała żeby wrócił oddać także cały czas mówi o tym autku, ciekawa jestem jak będzie pierwszy dzień wszystko nowe mam nadzieje że będzie twardy bo jak mi Pani opowiadała jak tam niektóre dzieci przeżywały to szok. Jeden chłopiec nic nie chciał tam jeść przez 3 miesiące nawet picie mu dawali z domu. Trzeba być dobrej myśli :) ELIZA VERUNA Wy też tak znikacie ostatnio jak ja.

WIKIA widzę że szykujesz się na wyjazd, ciekawa jestem jak takie wykłady wyglądają, oby było ciekawie i warte ceny :) LAJTOWO od kiedy masz wagę chudniesz w ekspresowym tempie hehe :) Na pewno nie jesteś seksoholiczką jakbyś tak codziennie po kilka godzin ''ćwiczyła'' to pewnie było by to niepokojące a tak ciesz się życiem :) Ćwiczenia muszę poszukać jakieś krótkie i nie zbyt męczące obczaje te co polecasz, dam radę jakoś wpaść w nowy rytm dnia, chciałabym jeszcze zabierać syna na basen raz w tygodniu na pewno wszystko się ułoży fajnie tylko muszę się przyzwyczaić do tego jak wygląda teraz dzień ;) siedziałam w domu kilka lat więc muszę przywyknąć znowu do pracy.

WIKIA sprawdziłam pocztę, wow!!! czekam na filmik ze szpagatem :) a tak po za tym wyglądasz świetnie, szczupła wysportowana lacha :) tak trzymać :)

Hej dziewczyny:) jutro was przeczytam dzis na chwilkę wpadłam... mamy imprę wypiłam troszkę, nie ćwiczyłam ale mało jadłam i pojeździłam rowerkiem 45min. Dobrej nocy odezwę się jutro!

Hej laski Czanka ostatnio wogóle tu dośc cicho. Wikia ma gości. Veruna własciwie nie wiem czemu chyba masz kryzys kochana co? Czy ćwiczysz dzielnie? nie poddawaj się ja cię widzę hihi. U Elizy jest tata więc też nie ma czasu :-( smutno tu trochę Dobrze że Lajtowo jest :-) ... Czanka ja się sama zastanawiam czemu jeszcze nie padłam hehe ale troszkę odrabiam sen w sobote i w niedzielę kładę się odrobinę wczesniej jak nie idę na siłownie także spoko jak jeszcze nie padłam to nie jest źle najgorzej jest na siłowni musze przeskoczyc próg 20 minut żeby poczuć siłe i energię bo jak tam przychodze to jestem trochę zmęczona i najchętniej poszła bym obok do kawiarni na lody hehe ... Dziś wypróbuje pierwszy trening zuzki Czanka może tez sobie ściągnij rozpiska fajnie wygląda dwa dni wolnego w tygodniu treningi króciutkie bo to w formie tabaty filmiki trwają 20 minut ale pierwsze 10 ona tłumaczy dokładnie jak wykonywac wszystkie ćwiczenia myślę że dasz radę te pare minut wygospodarować :-) Ja ściągam z gryzonia pierwszą płytę już mam teraz będę ściągać drugą bo to program na miesiąc składa się z trzech płyt

Zrobiłam w01 omg przed planowałam a po tym zrobię tego bonusa na brzuch ale wiecie co wcale nie miałam ochoty a raczej siły hehe to tylko 10 minuit ćwiczeń zasadniczych ale dają popalić spróbujcie naprawde warto każde ćwiczenie przeplatane moimi znienawidzonymi krokodylkami tylko kładzionymi na podłogę uff było super na pewno pociągnę to przez cały miesiąc nie wiem czy mi kondycja spadła czy co ale jestem mokra jak po shaunie :-D. Prosze spróbujcie i dajcie mi znac czy jestem taki słabeusz czy naprawdę daje wycisk

Witam :) Dzisiaj już się lepiej czuję, katar trochę ustąpił :) Muszę jechać na zakupy nie chce mi się ale syn nie ma jeszcze kilku rzeczy do przedszkola, w Lidlu ostatnio kupiłam fajne ciuchy i buty dla niego, Aga widziałaś? Aga wydaje mi się że na razie ograniczę ćwiczenia do 3 razy w tygodniu po 30min, nie chcę się zniechęcać i zmuszać do wycisku, po prostu muszę trzymać efekty i patrzeć też na to że w pracy dużo się ruszam, myślę o ćwiczeniach modelujących, Insanity po 8 godzinach na nogach to było by zabójcze hehe ale sama nie wiem co ćwiczyć, przejrzę zuzkę blendera i to co polecała Lajtowo, najbardziej bym chciała coś w stylu Jillian z hantlami ale tak żeby nie było za łatwo :) Szkoda że nie zdążyłam zrobić planu z fitness blenderem ale może go przerobię żeby nie był taki długi trening hmm Aga Ty jesteś jak robot wieczorem na siłke po całym dniu podziwiam!

Aga, ślicznie wyglądasz, szczupłe nóżki, super, jak modelka na tej siłowni. W ogóle przyjemne miejsce chyba? Czanka, no właśnie nie wiem jak z tą wagą, wczoraj o 22 było 64,2 a dziś pokazała rano 63,1 stoi w tym samym miejscu. Stopkę zmienię jak się to utrzyma do następnego mierzenia 1 kwietnia, chociaż będę przed okresem. Dziwne rzeczy mi się dzieją z udami, mam wrażenie że nie sxczupleją, sle widać mi wszystkie mięśnie, nawet ten z tyłu uda się zarysował, oby nie zwiększyły objętości, i oby się to z tyłkiem stało co z nimi, niech się też umowami żeby mięśnie było widać tu nie miałabym nic przeciwko. Na razie tyłek niestety wciąż najgorszy, istna galareta :) Jedynie talia i brzuch dobrze wyglądają, nawet jak leżę na boku, to mało zwisa.

Aga, mimo że już leci mi 3 miesiąc ćwiczeń, nie dam rady ćwiczyć zuzki, ani tej charliejames co Eliza ćwiczy. Naprawdę mocne, wykańczające cwiczenia, podziwiam was, jeśli dajesz radę to masz super kondycję, Elizka tak samo, super!

Lajtowo co ty opowiadasz przejżałam ten trening kondycyjny jak jesteś w stanie go zrobić to zuzkę też nie mówię o zwowach ze sprzetaem ale ten co dzis robiłam pewnie dała byś radę ten kondycyjny co robiłaś widac dosyc fajny i męczący tylko ten jej głos mnie drażni hehe.

Lajtowo ja kiedyś zauważyłam że mi uda jakby spuchły, zrobiły się jakieś wielkie twarde trochę mniej zaczęłam ćwiczyć na nogi i to minęło, może masz podobnie? A z ważeniem uważaj łatwo wpaść w obsesje hehe Aga przeglądnęłam kilka zwow zuzki i podoba mi się, widać że można dostać wycisk a trening trwa zwykle 15-20min jest kilka dłuższych, więc jak dodam rozgrzewkę i rozciąganie będzie jakieś 30min, chyba spróbuję najwyżej mi się nie spodoba. Tylko tych zwow jest strasznie dużo, widziałam też te z trzech płyt ale jednak zacznę od tych zwow jak tylko poczuję się lepiej.

Czanka zuzka jest super kiedys już się na nią czaiła ale nie miałam dośc siły i kondycji ja wybrałam ZCUT bo wydaje mi się lżejszy niz ZWOW a chodze jeszcze na siłownie ty dawaj ZWOWY sama jestem ciekawa może któregoś dnia też się skuszę :-D jest ich chyba 60 i nie trzeba robić po kolei bo stopień trudności jest różny ;-) ;;; Zdrzemnełam się dwie godziny i obudziłam się z bólem nóg i napięciem posladków czyżbym już odczuła zuzkę :-D

Hej dziewczyny. Cięzko jest pisać samej ze sobą więc teraz się przywitam a wieczorkiem cos napiszę :-) buziaki miłego dnia

hej:) Aga rozgryzłas mnie:( mam spadek formy checi i nie wiem co jeszcze, bardziej czuje frustracje niz przyjemnosc:/ po miesiacu nie odnotowalam ani milimetra w spadkach:/przetrzymam jeszcze 3 tyg. Jak dalej nie ruszy dokladam shauna, choc nie teskno mi za nim:p od 13 nie jem slodyczy moje postanowienie na miesiac:) dzis 5 dzien jestem dumna, szybko zlecialo najgorsze są poczatki, ale dam rade:) czytam Was na biezaco ale nie mialam jak pisac w piatek ogromny ************ w weekend wiadomo:p obczaje ta zuzke faktycznie taki wycisk daje????:D Aga no wlasnie jak Ty jeszcze funkcjonujesz??obowiam sie jednego aby Cie nie jeblo w pewnym momencie i nie bedziesz miala siły na nic. ja tez jak malo sypiam to ledwo co mysle i sie ruszam hahahha, wieczorem ogladalam film do 2 a wstalam o 7 i ledwo ciagne:p Lajtowo ojjj mam cell i to jaki:/ same góry tatry i karpaty:p jak znajde troszke czasu i bede umiala zrobic normalna fote to Ci pokażę z bliska jak to wyglada, az sie zdziwisz:p a masaz robie robie:) pare dni mialam przerwe po sincach wczoraj robilam masazyk teraz w srode mam seansik:D

lajtowo zastanawiasz sie nad bateria bo chodzi o kamien, nie wiem czy Ci sie na teraz przyda ale w przyszlosci warto uzyc, ja kupuje w lidlu w takiej rozowej buteleczce na kamien osad z mydla i cos tam jeszcze. Dozownik jak masz plyn do szyb. Pryskam dane miejsce zostawiam na jakies 4 min, i czyszcze. Ja tego uzywam co tydzien wiec tylko przecieram i ani sladu, nie wiem jak duzy masz kamien ale ja kiedys jak wynajmowalam mieszkanie staralam sie doczyscic tym srodkiem baterie i sie udalo:) bez szorowania sie nie obeszlo, na dluzszy czas zostawialam i pare razy czynnosc powtorzylam, ale uwierz tam byl mega mega kamien bo poprzednicy wogóle nie czyscili tego. polecam to kosztuje max do 7 zl ale warto:)

Pierwszy dzień remontu za mną, panowie od 8 do 15 rozkuwali obmurowanie wanny, wyjęli starą żeliwną. Potem byłam w sklepie, kupiłam zwykłą wannę akrylową za 379, ta ze styropianem nie zmiesciłaby się bo są rury, szafkę z umywalką za 159 i płytki białe do obudowy, no i syfony. Baterii na razie nie kupuję. Razem zapłaciłam 625 zł. Jutro mi przywiozą, panowie podłącza wodę wymienią rury, wstawia wannę mam nadzieję. No pozostaje kwestia jej obudowy, ale to już małe piwo. Będę się martwić później. Dziś nie będę ćwiczyć, bo wszędzie syf, dopiero jak posprzątam wszystko po remoncie. Veruna ja ci też wyślę zdj mojego cellulitu hehehe, ćwicz dziewczyno, do lipca musimy być laski :)

a ja zrem jestem przed okresem i tak mi się chę czekoladyyyy :-( dlatego żrem ale już nie będę od jutra łykam magnez bo skurcze mnie zaczynają łapać i zajady mi się robią więc ogólnie brak mi witamin :-(. dziewczyny nic mi nie będzie im bardziej jestem zmęczona tym większą mam głupawke więc co najwyżej mnie do psychiatryka wywiozą haha. dziś drugi dzień z zuzką jeszcze nie ćwiczyłam ale będę jak mały pójdzie spać jeszcze dziś m jak miłość muszę obejrzeć. Veruna ćwicz masz zastuj jak ja ale da się go pokonać tylko cierpliwości . Lajtowo remont to nie wymówka robotnicy skończyli o trzeciej znajdz pół godzinki :-P Dziewczyny ruszać dupska i zaciskać poślady bo lato nie długo zadanie na dziś ubrać bikini i stanąc przed lustrem - potrzebna lepsza motywacja??? .. Veruna wysyłam foty

Witam :) Ja się nadal kuruje, czuję się coraz lepiej więc niedługo wracam do ćwiczeń i testuję zuzkę :) może w środę się uda już coś zdziałać. Dzisiaj mój syn był pierwszy dzień w przedszkolu i gładko poszło, grzeczny był, zobaczył dzieci to nawet buziaka nie dał tylko poleciał się bawić. Veruna podziwiam za wytrzymywanie bez słodyczy :) tak trzymaj! i nie przejmuj się chwilowym brakiem efektów, ćwicz wytrwale trzymaj dietę i w końcu się ruszy :) Lajtowo remont łazienki masz nie zazdroszczę, mnie też to czeka tylko będę robić sobie wszystko od podstaw bo nie mam łazienki na piętrze i tak latam z góry na dół ;) ja sobie kupiłam wannę z gotową zabudową żeby mniej roboty było przy płytkach. Aga ja dzisiaj zjadłam trochę chipsów, wczoraj pizza i piwo wiem że to złe ale miałam ochotę :P w tygodniu jak chodzę do pracy mało jem to sobie pozwalam na takie grzechy. A ty łykaj ten magnez bo ileż można się czekoladą ratować :P ja biorę codziennie magnez z potasem i super się czuję a do czekolady mnie w ogóle nie ciągnie :) nie przypominaj mi nawet o bikini :P niedługo planuję kupić strój na basen i zabierać syna w weekendy, jakoś się nie przejmuję że nie wyglądam idealnie :)

Dobra dziewczyny zaczynam od poczatku od zera od dziś wziełam sobie wasze słowa na poważnie poczytałam faktycznie brak snu może wzmagać apetyt!!!! może stąd moje ostatnie niepowodzenia :-( . Będę ćwiczyć 5x w tygodniu czasem 4 w zależności od sił plan na siłowni mam 1h40min + 10 min rozgrzewka + rozciaganie więc to i tak dużo cztrery razy w tygodniu ten jeden dzień będę robić zuzkę bo strasznie mi się podoba i strasznie boli mnie po niej dupa :-D. Wziełam dziś wapno z D3+ wit b i probiotyk będę wracać od teściowej to wejdę do apteki po jakiś suplement z witaminami żeby nie łykać całej garści muszę się wzmocnić :-) Aha podjęłam wyzwanie krzesełkowe z tomkiem :-) Później się odezwę buziaki. Wikia zyjesz czy masz takiego wielkiego kaca po gościach że ruszyć palcem do klawiatury nie możesz hehehehehe

Hej laski!:D:D Wybaczcie opóźnienie, sporo się działo... Nie ćwiczyłam wczoraj i przedwczoraj ale bardzo mało jadłam za to tańczyłam około7godzin:D Buty doszły wyglądają całkiem całkiem ale zależy mi na funkcjonalności podczas treningu okaże się czy są takie jak chciałam."z ochotnikami na nogi" hahah LAJTOWO z******te:D Zabawna ta laseczka z "treningu kondycyjnego".AGA hahaha kobieto Ty na serio wszystko widzisz!!! TAAAAKIEGO kaca miałam wczoraj obudziłam się popołudniu! i leżałam tylko w łóżku na wpół martwa:D jaki filmik Zuzki przetestować? podasz link? Wiesz co, ja sobie chyba przed okresem wmawiałm zawsze ze większy mam apetyt itp i chyba przez to wiecej jadłam! teraz byli goście prawie nie jadłam, tyle wrażen i zajęć było ze myslalam o jedzeniu. a teraz mam okres i ważę mniej niż dwa tyg temu.a na swój brzuch nie mogę się napatrzeć, taki płaski... Okazuje sie ze wcale nie musze być duża w 2 części cyklu:)CZANKA ładnie jesz więc trening 3 razy w tyg będzie dla Ciebie wystarczający.Masaży bańką nie robię w tym tyg bo nie chce na warsztatach mieć poobijanych nóg:P nie wiem jeszcze jakie ciuchy tam zabrać i ile par? są 4 treningi, ale nie uśmiecha mi się 4 par ciuchów sportowych brać na zmianę, zresztą nie mam profesjonalnych... może wezmę 3 komplety?VERUNA też mi się ostatniu mniej chce, bardziej mechanicznie ćwixczę tak bez tej pasji dlatego zdecydowałam sie na warsztaty. Też potrzebujesz jakiegoś kopa do działania. Wymyśl coś, a może same zdjęcia z początku Ci wystarczą?? :)Dziewczyny, kiedyś pisałam Wam że ćwiczyłam z koleżanką w niedziele (rano chodziłam do niej), to trwało ze 2 miesiące może? ona ćwiczyłam w tygodniu sama ale facet ją demotywował, mówił ze jej sie nie uda itp. Sam waży na oko ze 120kg, jest otyły. No i przestała ćwiczyc. Widziałam się z nim w tamtym tygodniu, pytał jak tam u mnie czy cwiczę dalej itp Powiedział ze zaczyna ćwiczyć ze swoją dziewczyną... :D Tak myslę że te kilka miesięcy temu był zazdrosny ze ona wzięła się za siebie, może poczuł się zagrozony albo gorszy od niej dlatego ją zniechęcał a teraz dojrzał do tego.