Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie najhętniej byście zamieszkały poza Polską? Nie koniecznie z powodó finanso

Polecane posty

Gość gość

Ale gdzie byście chciały,w jakim kraju? Francja,Anglia,Belgia,Nowy York,Floryda,Italia,Polska(dla osób poza nią),Hiszpania,Chiny i wiele innych. Gdzie byści chciały wyjechać na stałe,na dłuższe lata :) Mi się marzy Nowy York,ale z wizą to niemożliwe :D

Gość gość
Chcialabym miec dom we wloskich alpach i na greckiej wyspie

Gość gość
No to pomarzyć można. Ja na wyspach kanaryjskich :)

Gość gość
Od lat mieszkam w Hiszpanii,uwielbiam Francje i nie wykluczam przeprowadzki ;) ale moim marzeniem jest Kanada, a dokladnie prowincja Quebec.

nie polecam chin - zwlaszcza shanghaju z malym dzieckiem gdzie jest potworny smog;/

Gość gość
Dla mnie jedynie Europa, poza nia zle sie czuje. Azja wykluczona. Zaden goracy kraj bo taki nadaje sie jedynie na wakacje. Czyli Skandynawia jedynie. Niestety mecze sie w innym kraju i w dodatku poza Europa. W kraju debili :O

azja to nie jest kraj i juz na pewno nie goracy;-) ja uwazam z kolei ze ani azja ani europa;-)

Gość gość
Za rok będę mieszkała na stałe tam gdzie zawsze chciałam, to było moje marzenie od kiedy miałam okazję mieszkać tam przez rok, i tęsknię, tęsknię, tęsknię - Kalifornia :)

Toscania na pewno, może też Norwegia, niestety cały czas jeszcze tam nie byłam

Gość gość
ja obstawiam irlandie i australie. bynajmniej nie ze wzgl. finansowych...maz usa . maz ma zawod poszukiwany na calym swiecie, wiec dla nas wyjazd to nie problem:)

Gość sandraaaaaaaaaaaaaaaa
Afryka

do goscia - och kalifornia to rzeczywiscie jest super, najlepsza pogoda jak dla mnie;-) zwalaszzca okolice palo alto;-)

a krora czesc australii? bo wiesz to sie roni klimatycznie bardzo...

Gość gość
w Emiratach albo Katarze

Gość gość
ROR "azja to nie jest kraj i juz na pewno nie goracy" A coz to sie ma do wypowiedzi na jaka odpowiadasz? Tam akurat jest porownanie Europy i Azji i wybor kraju w Europie :O Zbyt wiele wolnego czasu, zbyt mala inteligencja, brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem (o bledach nie wspomninam) i mamy blazna, ktoremu wydaje sie, ze jest Stanczykiem :D

"Zbyt wiele wolnego czasu, zbyt mala inteligencja, brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem (o bledach nie wspomninam) i mamy blazna, ktoremu wydaje sie, ze jest Stanczykiem" x jak sie nie ma nic do dodania w temacie to sie zaczyna robic wycieczki osobiste, stare i jalowe jak swiat;-) as easy as it is;-)

Gość mia ta cara
Floryda :)

Gość gość
ppp ja też Floryda :)

Floryda? w zyciu zwlaszcza od czerwa do pazdziernika z tymi huraganami - dziekuje bardzo;/

Gość gość
Mieszkalam 4 lata w miami. Super to wspominam.

powaznie - nie bylo problemu z sezonem tornad? dobrze wiedziec - ja bylam w polnocnej florydzie ok 4-5 miesiecy ale juz jakis czas temu - i wlansie zachaczyalam o ten okres i nie wpsominam tego najlpeij , ale moze mialam pecha po prostu - fajnie slyszec pozytywna opinie;-)

Gość gość
Nowa Zelandia :)

Gość gość
w Europie to Toskania-Włochy; na świecie-Gwatemala, Dominikana itp.

Gość gość
Ror chyBa za duzo tv sie naogladalas o tych huraganach. Alw coz ja nie narzekalam. Huragan to nie tylko katrina.

Gość gość
a ja mieszkam na Florydzie juz 7 rok i jakos przez ten czas zaden huragan w nas nie uderzyl :) oby tak dalej...