Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miesiączka.

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mój problem polega na tym, że w zeszłym miesiącu dostałam okres dwa razy. Od 5.06-9.06 oraz 16.06-21.06. I powinnam dostać w tym miesiącu już, ale nie mam. Nie ma również żadnych objawów. Nie boli mnie brzuch, piersi itd. Czy możliwe jest to, że w tym miesiącu wcale nie dostane miesiączki? Czy ktoś już tak miał? Bardzo proszę o odpowiedź. Dodam, że uprawiałam z moim chłopakiem petting i przez przypadek mógł włożyć mi swoją rękę po tym jak sam miał u siebie. Strasznie się boję...

Gość gość
Kolejna zacofana gówniara.

Gość od rana pożygać się można
w ciazy racej nie jestes... ale jesli nie dostaniesz miesiaczki dluzej to i tak musisz odwiedzic lekarza... ja tak mialam czesto jak bylam jeszcze w liceumi i u mnie to bylo normalne takze nie martw sie:)

Gość gość
Nie życzę sobie, żebyś nazywał mnie gówniarą skoro nawet mnie nie znasz. Czemu zacofana?

Gość gość
Dziękuję :)

spokojnie... rano tu byla taka co wypisywala podobnie do ciebie a ze tu zestresowani kafeteriusze siedza to trzeba wziac na luz:P Polecam melise:P

Gość gość
Okej, ale nie dość co denerwuję się tym, to jeszcze ktoś mi pisze takie rzeczy... :/

Gość gość
Jakie jest prawdopodobieństwo, że nie jestem w ciąży? Ja na to zdecydowanie nie jestem gotowa, mój chłopak też nie... " ale jesli nie dostaniesz miesiaczki dluzej to i tak musisz odwiedzic lekarza..." co to znaczy dłużej? :(

szczerze to mysle ze bardzo duze prawdopodobienstwo ze nie jestes w ciazy... wbrew pozora w ciaze wcale tak latwo sie nie zachodzi... no jesli tak bardzo sie obawiasz tej ciazy to lepiej juz idz i sprawdz... upewnij sie a jesli normalnie do tego podchodzisz to jesli do przyszlego miesiaca nie dostaniesz to wybierz sie do lekarza:)

Gość gość
Do lekarza boję się iść... Dziękuje jeszcze raz ; )

nmzc polecam sie:)