Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak bardzo można się zmienić...?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do Was: jak bardzo można się zmienić w krótkim okresie czasu? Oprócz: przytyć/schudnąć, ściąć i zafarbować włosy, zmienić makijaż i styl ubierania, zrobić piercing np. na twarzy, kupić soczewki koloryzujące tęczówkę/ogólnie soczewki jeśli ktoś nosi okulary.

Gość gość
popatrz na aktorów i charakteryzację do niektórych ról

Gość wariat_jebany
mysle, ze mozna stac sie potworem, zatracic zasady i tak dalej, potrzeba tylko porzadnego kopa i uswiadomienia sobie, ze wszystko jest c***a warte, ale nie jestem co do tego pewny

Gość gość
Chodzi mi raczej o wygląd, dziękuję za pomysł z charakteryzacjami - bardzo ciekawy :) Wariacie na pewno zmiana charakteru podbiłaby ogólną zmianę, tylko z tym trochę trudniej.

Gość wariat_jebany
moze kiedys bedzie mozliwy przeszczep twarzy

Gość gość
tak sobie jeszcze myślę, jakiś straszny wypadek i być po nim nie do poznania, okropne ale możliwe

Gość gość
Ale aż tak ekstremalnie to nie :) Zastanawiam się jakie każdy normalny człowiek ma pole do popisu w tej dziedzinie, wiadomo kobiety większe (farbowanie/ścinanie włosów), chyba wszystko w 1 poście wypisałam, czy jest coś jeszcze?

Gość gość
operacje plastyczne

Gość Miśka

Mam znajomą która medycynę estetyczną sprawdziła już chyba w każdej możliwej odsłonie - jest mega sztuczna. Ja osobiście poprawiałam jedynie nos z przyczyn zdrowotnych i estetycznych u dr Boligłowy i jestem zachwycona efektami - wyglądam naturalnie i znacznie lepiej funkcjonuję