Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sponsoring

Polecane posty

Gość gość

Co uważacie o sponsoringu?? Czy wedlug was to jest to samo co prostytuwanie się??

Gość gość
a jak myslisz ? dziwka daje d**y klientowi za kase i tak samo sponsor placi im za p********ie ... ta dziwka i ta dziwka proste !

Gość gość
za sponsoringu korzystaja same scierwa

Gość gość
A, jak byście mieli kolezanke która z takiego czegoś korzysta to byście dalej ją szanowali i normalnie z nią gadali czy nie?? Bo ja mam wlasnie taką kolezanke (niedawno sie dowiedziałem ) i nie wiem co mam robić

Gość gość
niech cię zapozna z paroma klientami - zarobisz i przestaniesz jej w końcu zazdrościć!

Gość gość
ja bym z nia juz nie rozmawiala takie rzeczy szybko sie rozchodza.I jak bedziesz sie z nia prowadzac to bedziesz miec opinie jak ona no chyba ze to ci nie przeszkadza ... to zwykla dziwka !!

Gość kobieta jak wiele innych
nie potępiam takich kobiet ani nie oceniam,są rozne tragiczne sytuacje w zyciu i nie kazda ktora sie puszcza za kase robi to dla zdobycia pieniedzy na kosmetyki,ciuchy czy zagraniczne wycieczki,gdyby w tym kraju była praca dla wszystkich i to praca w miare dobrze płatna to wile z tych kobiet nie szmaciłoby sie

Gość gość
dokładnie!!! zobaczcie kto siedzi w angielskich czy niemieckich burdelach - Angielki? Niemki? - nie, Polki i dziewczyny z bloku wschodniego!!! Z BIEDY!!!

Gość miałam sponsora35
Miałam kiedyś kilku sponsorów i nie uwazam sie za koogs gorszego od innych.Dzisiaj zyje uczciwie ale biednie mimo ze moglam sobie ulozyc zycie z któryms z nich.O tamtych facetach juz prawie zapomniałam ale gdyby moje dziecko zachorowało czy glodowało i nie miałabym jak zdobyc pieniedzy wyszłabym nawet na ulicę ,nie patrzyłabym na nic choc tamtych chwil i znajomosci sie wstydze do dzisiaj,Dodam ze wtedy mimo wszystko czułam się strasznie upokorzona i zawstydzona.mimo ze sama sobie wybierałam facetów i do niczego mnie oni nie zmuszali.Nie czuję się jak dziwka ,dzisiaj jestem bardziej przyzwoita niz wiele innych kobiet.

Gość gość
Niczego nie zazdroszcze tak jak to jedna osoba skomentowała :/ poprostu chciałem się poradzic i dziękuję za szczere wypowiedzi mimo ze są podzielone ale każdy ma swoje poglądy i wlasne zdanie na dany temat :)