Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obciąć?

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat i chcę obciąć włosy na krótko. Zrobić to?? W końcu już najmłodsza nie jestem i czas chyba na krótką fryzure... Wśród pań w średnim wieku taka moda.

Gość gość
to jakies dziwne prowo?

Gość gość
Nie. Pytam was poważnie. Czuję się staro już....

Gość tęsknię za wojną
z krotkimi wlosami ciezej ci bedzie chlopa znalesc, jesli nie masz

Gość gość
25lat w średnim wieku?:D tak obcinaj i testament pisz i w ogóle, dziewczyno przesadzasz na pełnym maksie

Gość gość
25 koncze w listopadzie. Musze na ten moment sie przygotowac.

Gość uyt765
ja wiekszosc zycia mialam dlugie prawie do pasa, nie wyobrazalam sobie siebie w krotszych wlosach, ale jakos tak w wieku 27 skrocilam je sobie tak do brody, bo w sumie sobie mysle, na co mi takie dluugie wlosy jak i tak nie mam sie komu podobac (jestem stara panna), i o dziwo nawet szkoda mi nie bylo, niedawno obcielam je drugi raz...

Gość gość
Ja mam do ramion i obetne. Nie pocieszajcie mnie żem młoda

Gość bernank
czy zaopatrzyłaś się już w trumnę ?

Gość gość
obcinaj. Długie rozkudlone włosy nie wyglądają ładnie.

Gość marta222222222222222222
ja tak mialam 20 lat dlugie wlosy ,bo mi mama nie pozwlaala sciac:O Kolezankom juz 3 razy odrosly z krotkich do pasa...a ja cale zycie dluuugie. Az pewnego razu jak nie bylo matki- obcielam sobie sama do ramion!! :) bylam zachywcona,wlosy zyskaly blask,byly geste i zupelnei inaczej sie ukladly,dodawaly gracji i klasy(nie bylam juz ta grzeczną Gosią w kitce..(pozniej poszlam o krok dalej,fryzjerka mi obciela do linni zuchwy-ale to byla juz porazka,bo ma cieniutkie wlosy i duzy nos.... i wlosy musialy mi pol roku odrastac do ramion:D) Ale prznajmniej mam to doswadczenie i wiem do konca zycia ze krociotkie mi nei pasują:) ej,to nie jest tak "czy mi wypada czy nie","jestem juz tak stara ze co mi tam"... i pamietaj tez SZCZERZE CI MOWIE:NIE kazdej kobiecie jest ladnie w dlugich wlosach!!:) W krotkich ladnie jest drobnym kobietom,z ladną dzieciecą buzią ,kobietom z klasą i prestizem.,krotko i elegancko -(jak Asia Racewicz,czy Kozuchwska).Jesli masz meski typ urody to nie obcinaj. a moze wlasnie ta rewolucja ,zmiana,spektakularna metamrofoza przyciagnie meskie spojrzenia???pomysla ,zes kreatywna otwarta i masz dystans??? (nie wazne jak wyjdzie ale jestes odwazna i otwarta na zmiany). Zapytaj lepiej DObrEGO STYLISTY co on na to...czy ci bedzie pasowac do cery,rysow,ksztltu glowy,charakteru ,czy masz dosc geste itp.:)a nie tak ,rach ciach bo chce sie oszpecic:D I to nei muso byc na zapalkę cyz jezyka...ale jakos ciekawie artystycznie.:) Mozesz sobie zrobić komuterową symulację przeciez:) I pamietaj ze to tylko wlosy,nawet jak zle wyjdzie to przebolejesz ten rok czy dwa...a bedziesz miec doswiadczenie:)