Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znudzona........

Bez przyjaciol

Polecane posty

Gość Znudzona........

Jestem samotna nie mam przyjaciół co mam robic? Gdzie znalez taka dobra kumpele?:/

ja mam jedna przyjaciolke bo wszystkie inne sa falszywe a takich nienawidze

Gość Znudzona........
Wiesz tak samo myślałam o swojej i sie zawiodlam bardzo:/ kurcze tak trudno teraz o nowe znajomosci tymbardziej jakies blizsze...

niestety wiem to najgorzej jest z szczera przyjaznia bo taka znalezc to graniczy z cudem dobrze ze mam chociaz ta jedna, a do tego chlopaka wiec jakos to jest

Gość gość
mam to samo wszyscy jakos poszli w swoja strone kazdy ma swoje zycie rodziny dziwne przestalismy utrzymywac kontakty i jakos tak glupio nawet szczerze pogadac juz chyba nie te czasy

Gość Znudzona........
No własńie kilka lat temu a teraz to znaczna roznica:/ naprawde chcialabym miec kogos takiego taka prawdziwa psiapsiole ale chyba zwatpilam w przyjazn i czego tu szukam tak naprawde

Gość gość
Prawdziwe przyjaźnie to te z liceum lub dzieciństwa... Miałam takie 2 super przyjaciółki. Jednak dorosłam, wyjechałam za granice, dziewczyny tez sie rozjechaly i nie mam nikogo (skype to nie to samo)

ja ogolnie nie umiem z kobietami rozmawiac, chyba dlatego ze wychowywalam sie z chlopakami no i przez to moze nie mam tak wielu przyjaciolek jak inni

Gość gość
tutaj chyba przyjaciolki nie znajdziesz ja juz od dawna nie moge poznac ludzi choc troche mi bliskich ale jak t sie mowi ze do 30 mozna poznac przyjaciol a po tylko ludzi ktorzy maja podobny punkt widzenia i ot caly szkopol hmm tez jestem sama i brak mi czasem juz nie mowie ze przyjaciolki ale takiej dobrej duszki ktora wpadnie na kawe czy film pogadamy posmiejemy sie

Gość Znudzona........
Jesze rok temu tylko z ( psiapsiółami) a teraz kurde nawet nie mam kogos z kim moglabym pogadac wyskoczyc no naprawde ciezko zaprzyjaznic sie z kims

Gość gość
Przyjaciół można poznać wszędzie i w każdym wieku.

wlasnie o to chodzi, ze jeszcze pogadac np na fg czy gg jakos idzie, ale zeby wyjsc gdzies razem to uuuu kaplica

Gość Znudzona........
No wlasnie pogadac a spotkac sie to roznica wyskoczyc gdzies pobawic eh chyba przyszlo mi spedzanie z ciotkami dobrze dogadujemy sie dobrze:)

Gość gość
W takim razie gdzie tych orzyjaciół mozna poznac???