Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest ze mną niby mnie kocha, ale jej chyba nie przestał

Polecane posty

Gość tomm5
gość K - Jedno mają serce i duszę a inni tylko kartę kredytową i konto w banku. Zapewniam Cię, że ci pierwsi może mają mniej materialnych rzeczy ale i tak są szczęśliwsi.

Gość gość
Widzę,że troszkę podyskutowaliscie...A dla mnie jakie wnioski? czekać i obserwować?:)

Gość jestem ..
pod wrażeniem :) zgadzam się, ze pieniądze smakują wtedy gdy ma się je z kim wydawać

Gość tomm5
odpowiedziałem kilka razy - jeśli go kochasz to daj mu czas. Jeśli uważasz, że niekoniecznie to jest ten na całe życie i nie potrafisz się nim dzielić (zawsze już mała zadra będzie między wami) to daj sobie spokój. Tak naprawdę wszystko zależy od ciebie i od tego jak wielkie jest twoje uczucie. A miłość może naprawdę wiele zwyciężyć.

Gość jestem ..
czy ją kocha? nie dowiesz się tego od nas i nie sądzę też by on ci to powiedział, nie myśl o tym, przecież to ty wiesz w jaki sposób cię traktuje i czy to ci wystarcza, nie martw się będziesz wiedziała co robić :)

Gość gość
Kochani jesteście. Doszłam do takich inf.,że ona zabroniła mu kontaktu do niej, a on się żalił, że o znajomych pamięta i dzwoni z zyczeniami na różne okazje. Trochę mi go teraz szkoda,że tyle dla niej zrobił, a ta malpa go tak potraktowała.:(

Gość jestem ..
a co dla niej zrobił?

Gość gość
M.in. wydaje mi się,że pozyczał kasę, pojechał po stolik pół PL , bo wcześniej widziała i nie kupiła, a on widział jak jadąc z powrotem bardzo żałowała...No i sam powiedział"tyle dla niej zrobiłem", i pewnie jeszcze wiele dobrego

Gość gość
Zapytałam,czy aby ja nie jestem w zastępstwie? Wykonuje taki sam zawód, mieszkam w tym samym mieście nawet daty urodzin mamy z różnicą 2 dni:( Nosz...Dobrze,że wyglądem się różnimy chociaż.:D

Gość jestem ..
chyba dobrze, że tak go potraktowała, dzięki temu ty masz szansę na jego uczucie no i co odpowiedział ?

Gość gość
Absolutnie, gŁuptasie nie jesteś. Ale wiesz, wiele babek traktuje facetów źle,z oni mimo to...kochają!:(