Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu 10 kilo nadwagi skresla mnie u wiekszosci facetow?

Polecane posty

Gość gość

:(

Gość bungiorno principesso!
bo takie wzorce estetyczne wbila sobie do glow nasz kultura. mauretanki tuczy sie od malenkosci jek kaczki zeby byly jak najgrubsze bo tylko wtedy maja szanse na mezczyzne. co kraj to durny obyczaj

Jeżeli uważasz, że te 10 kilo skreśla twoje szanse u facetów, to schudnij. Proste, oczywiste i rozwiązuje twoje problemy.

Gość iknjnjn
lubie swoja wage lubie jesc nie tyje trzymam od lat taka wage ale powodzenia nie mam:/

Gość gość
ja bym nie chcial dziewczyny ktora woli sie nazrec, niz byc ladna dla mnie;p

Gość gość
A ja niby mam 10 kg nadwagi i od facetów nie mogę się opędzić :) I widzę też jak mężczyźni patrzą na mnie na ulicy... Chyba zależe jak te 10 kg się rozkłada. Ale i tak jestem na diecie i mam zamiar schudnąć tak z 5 kg,żeby wyglądać jeszcze lepiej.

Gość iknjnjn
ale za to facet moze zrec do woli:o wam to wszystko uchodzi a my musimy sie glodzic:(

Gość gość
a czemu 10 kilo niedowagi skresla nas u wiekszosci kobiet? :D

Gość sasanka zawiedziona
nadwaga generalnie cie skresla, nie tylko u facetow nadwaga - nie wynikajaca z choroby (sporadyczne przypadki) = lenistwo, obżarstwo, brak umiaru, brak higieny życia itd. nie mam litosci dla leniwych grubasów :)

Gość gość
No przecież piszę Ci,że nie skreśla, bo ja własnie u większości mężczyzn mam powodzenie. W tym tygodniu idę na trzy randki z 3 różnymi facetami i każdy z nich uważa,że jestem śliczna i seksowna ;)

to zalezy od tego jak wygladasz - jesli kobieta ma ksztalty klepsydry (szerokie biodra, duzy biust i wciecie w talii) to z dodatkowymi kg bedzie dobrze wygladac i dzialac na facetow. jesli nadwaga to gruby brzuch, maly biust itp to nie bedzie sie to im podobac a mozna schudnac bez glodzenia sie - zdrowe i smaczne jedzenie- a jesli nie chce zmieniac nawykow zywieniowych to zacznij uprawiac sport- wyrzezbisz sylwestke, spalisz kalorie i bedziesz lepiej wygladac

Gość gość
Nie mam ich zdjęcia, ale są całkiem przystojni ;) W szczególności jeden ;)

Gość sasanka zawiedziona
zaglosuje na partie, ktora wprowadzi nakaz kupowania dwoch biletow(lotniczych, komunikacja miejska) jak rowniez tych do teatru, kina itd przez osoby otyłe.

Gość gość
bo jestes ruba spasna i fe

Gość gość
Ja mam nadwagi 15 kg i jakoś żyje, a na brak powodzenia nie narzekam. Mysle, ze wszystko lezy w kwestii pewnosci siebie. Ja nie ukrywam staram sie wyszczuplic, nawet zrzucilam 3 kg, ale powolutku. Trzeba sie pokochac jakim sie jest, ubierac tak jakbys miala rozmiar np.38 , nie zakladac workowatych ciuchow, bo to one nas pogrubiaja jeszcze bardziej ,tych mega obcislych rowniez ;)

Gość sasanka niebieska
fiku, byłas na obiedzie u Macka? :)

Gość sasanka niebieska
Trzeba sie pokochac jakim sie jest xxxx wcale nie trzeba schudnac :D

Gość gość
Rozum co chcesz :) W każdym razie nie zmienia to faktu,że mam 3 randki, jak znajdę czas to będę miała 4 :)

Gość gość
Nie zauważyłam,żeby każda szczupła laska miała powodzenie... Trzeba mieć w sobie to ,,coś,, i tyle :)

Gość iknjnjn
u mnie chyba zle wygladaja te kilogramy 165 i 65 kilo mam

Gość sasanka niebieska
ech to wieczne tłumaczenie grubasów :D a nie prosciej pobiegac i wpieprzyc lisc sałaty?

Gość gość
Dwóch poznałam w poniedziałek przez przypadek... A z dwoma już wcześniej byłam na spotkaniach :)