Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sny

Polecane posty

Gość gość

Zdarza Wam się, że jakiś sen okazuje się po jakimś czasie prawdą?

Gość gość
To zalezy.. sny zazwyczaj maja inne znaczenie niz dosłowne;) tzw prorocze wystepuja rzadko ale sprawdzaja sie po czesci lub w calosci.. mi do tej pory sprawdziło sie kilka takich snów

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mi się ostatnio śniło że ktoś mnie dźga nożem w brzuch, 2 dni po śnie bóle brzucha i szpital, potem latanie po lekarzach i po miesiącu operacja, to był sen w nowym miejscu, zawsze mama mi mówiła,, żebym taki sen z nowego miejsca zapamiętała bo się może sprawdzić i ten się niestety sprawdził pierwszy raz w życiu coś takiego miałam nie chce już żeby mi się kiedykolwiek coś śniło masakra.

Gość gość
To ciało wysyła sygnały, które w trakcie snu zostają przekazane w formie widziadła.

Gość gość
podobno z piatku na sobote sie sprawdzaja

Gość Marlcia
Mi czesto snia sie psy a to oznacza ze ktos w moim otoczeniu jest wredny i falszywy

Gość gość
Moje sny często się sprawdzają,potrafię odczytać sens każdego swojego snu. Są osoby, z którymi mam silną więź emocjonalną jeśli można tak to nazwać i jeśli one mi się śnią to wiem,że coś się u nich dzieje,że wkrótce się spotkamy.Kiedyś znajomym dziewczynom, wróżyłam, ale skończyłam z tym.no i zostało to w moich snach, znajomi boją się czy znowu nie miałam jakiejś wizji bo wiedzą,że to się sprawdza, szczególnie te złe

Gość mirabellka z wierzby
było tak, gonił mnie proboszcz , uciekając przed nim wpadłam w ogromna przepaść obrośniętą ogromnymi pokrzywami ,cała oparzona z bąblami na ciele wpadłam w kolejny dół ,który był usłany ostem i różami , ..echo nosiło jego słowa: -" dopadnę cię! Na nastepny dzien pojawiłam sie w kościele na mszy, proboszcz przyodziany w szaty z pokrzyw i róz , na głowie miał dłuugą po pas blond perukę po chwili 2 jego osiłków wyprowadziło mnie z ostatniej ławki na czerwony dywan.

Gość gość
Ej, wymyśliłaś to, czy to sen?

Gość gość
Moich snów czasem się boję, czasem je kocham. Nad wyraz często się sprawdzają. Najbardziej lubię jednak te, w których odwiedza mnie Św.P. Dziadek.

Gość gość
A mi śnił się dzisiaj już którys raz z kolei ten sam sen. jestem w przymierzalni, dostaje jakas wiadomosc i idę na cmentarz, pojawia sie chłopak i wręcz biegnie gdy jest juz przy bramie.Pozniej go nie widze, przechadzam sie przez cmentarz, nie wiem dlaczego czuję sie duchem. Kaplica jest otwarta ale idę dalej.W tej samej alejce na tym samym miejscu, dostrzegam pogrzeb.Zblizam sie myslac ze to moj (pojawia sie w tym momencie uczucie ulgi, ze wraz z pogrzebem wszystko sie skonczy) ,nikt mnie nie widzi, czytam napis na tabliczce i odchodzę. Wracam do głównej alei i widzę jakiegoś staruszka przy grobie, odnoszę wrażenie ze to duch pochowanej tam osoby.Grabi cos, wycina, sprzata... Idę dalej, i nie pamietam czy cos jeszcze jest czy to koniec.Nigdy nie moge tego zapamietac.Sen sie konczy a ja mam dreszcze:O