Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z kobietą POMOCY

Polecane posty

Gość gość

od niedawna spotkam się z pewną kobietą fakt podobamy się sobie itp, ale charaktery mamy zupełnie inne uważa że jestem za spokojny wię staramsie troche stawiać na swoim i jest wtedy lepiej i czasam jej się zdaza jej sie wspominac o swoim byłym co mnie denerwuje ale troche ja rozumiem bo kilka dni wczesniej zakończyła zwiazek i ciągle mówi ze z rakiem czyli ze mna sienie dogada WFT i trzyma mnie na dystans a jak idzie do pracy to wrecz prosi bym do niej pisał o co jej chodzi?? pomocy reszte z czasem napisze bo to gróbsza sprawa

Od razu widać ,że są wakacje :D:D:D i w dodatku dla niektórych niezasłużone :D

Gość gość
mianowicie??

Gość gość
1. Kilka dni wcześniej zakonczyła związek = na 100% dużo myśli o byłym, prawdopodobnie długo o nim nie zapomni, może wciąż jeszcze go kocha 2. Jesteście ze sobą od niedawna, a już są problemy = niebawem rozstaniecie si e z hukiem 3. iągle mówi ze z rakiem czyli ze mna sienie dogada WFT -a o to, że zapewne nie chce się z Tobą dogadać, tylko pokazać byłemu, że jednak ma powodzenie zapewne ąż przebiera nogami aby wrócił 4. trzyma mnie na dystans = nie chce zdradzać byłego 5. trzyma mnie na dystans a jak idzie do pracy to wrecz prosi bym do niej pisał = pracuje z byłym i chce aby jemu gul skoczył i do niej wrócił, albo chce się pochwalić koleżankom, uwielbia manipulować ludźmi

Gość gość
Wyliczanka bezbledna. Czapki z glow :)

Gość gość
ona nie pracuje z byłym na pewno bo wiem gdzie on pracuje i wiem gdzie ona pracuje, nie chce zdradzać byłego ale już doszło do tego, wiem że o nim myśli itp, i to może przejdzie z czasem, widujemy sie co dzien i jest super ale czsami ma trzaski

Gość gość
jak ją przyciągnąć do siebie? jak sprawić by o nim nie myślała? próbuje różnych sztuczek ale nic

Gość gość
Jesteś niestety czasoumilaczem, myślę, że nic z tego nie będzie, a ta gadka, że się nie dogada to tylko pretekst dla którego zamierza w przyszłości kopnąć Cię w d**ę. W pracy jej się nudzi i po prostu zapychasz wolny czas. Tylko się poparzysz mówię Ci.

Gość gość
ale ona tak mówi bym sie nie rozczarował i jej nie zostawił

Gość gość
??

Gość gość
Zostaw ją !!!

Gość gość
NIE POTRAFIE I NIE CHCE