Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

propozycja obiadu na czwartek...

Polecane posty

お早う御座います🖐️ Kto wie po jakiemu sie przywitalem? Jak widzicie znam wiele jezykow. Musze, bo czesto mam do czynienia z ludzmi z calego swiata, wiec milo jest znac chocby te kilka grzecznosciowych zwrotow. Ostatnio mielismy spotkanie z kontrahentami z Francji, to specjalnie kupilem sobie rozmowki polsko - francuskie, mimo, ze mielismy tlumaczke. Oni zreszta tez umieli kilka slowek po polsku. To swietnie rozladowuje atmosfere i jest zawsze kupa smiechu. Tlumaczka nawiasem mowiac byla do bani, mimo ze miala stopien doktora. Kilka razy zle przetlumaczyla i ogolnie nasz firma rezygnuje niestety z jej uslug. No dobra, ale mialo byc o obiedzie. Dzis bedzie danie z kuchni amerykanskiej. Ja osobiscie naleze do obozu Burger Kinga i jakby sie dowiedzieli, ze polecam cos z menu MacDonalda, to mialbym duze nieprzyjemnosci. No ale kto nie ryzykuje ten nie wygrywa. Czego to ja dla was nie zrobie🖐️ We ride together, we die together🖐️ Dzis bedzie hamburger taki jak z MacDonalda, ale wlasnej roboty, czyli samodzielnie zrobiony w domu. Oto moja propozycja obiadu na czwartek: 1) 2 hamburgery takie jak z Macdonalda. Robi sie je w ten sposob:http://www.youtube.com/watch?v=fRLw_u8G4SQ 2) smutis owocowy z lodem, 3) dzban lodowatej coca coli. Smacznego.

Kamila wakacje sa. W hamburgerze bedzie ogorek kiszony i cebula oraz pomidor w keczupie. Zazwyczaj nie jem keczupu, ale dzis wyjatkowo.

Ja dam tylko kapke, dla smaku. Wiem Kamila, ze bys zjadla. I to nie tylko morze keczupu, ale morze hamburgerow.

Gość tygrys1223
No jakby mi ktoś taki zrobił to fajnie by było...

Kamila nie dam sie bic kobiecie. Wyleje Ci garnek zupy na glowe. @tygrys: samemu zrobic.

Gość błekitna czerń
😴