Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

propozycja obiadu na czwartek...

Polecane posty

Gość gość
??????? Wszystko z Wami dobrze? :P

A fe. Ja właśnie wypiłam kawę z mlekiem. teraz chodzi mi po głowie jakiś owoc, albo jogurt. Ale niestety nic takiego nie mam, musiałabym iść do sklepu.

Gość gość
ej nie flirtujcie tutaj :P Do ROBOTY !!!!!!! albo umówcie się w realu. Maciek zapodajże przepis na pierogi ruskie :D, ale takie żeby się nie rozgotowały...

Gość gość
no z boku tak wygląda, bo nikt z Wami nie konwersuje :P Maćku zapodaj jakiś dobry przepis :) Czekam- cicha wielbicielka :D

Pozniej cos wkleje z pierogow. I tak jak ona powiedziala: czas gotowania decyduje. Pewnie chodzilo Ci o to, zeby sie nie rozwalaly. To juz kwestia ciasta i ulepienia. Nie Kamila, to wyglada jak zwykla rozmowa znajomych.

Gość Juleczka99
Maciek B. W lozku, jak i w zyciu, to ja jestem dominatorem. błękitna czerń No dobra, nie będzie klapsów, no chyba że poprosisz. Maciek B. Nie mowilas, ze kreca Cie takie klimaty. wybaczcie, ale ja tak ze zwykłym znajomym nie gadam, to zwyczajny flirt- jak widać macie z nazwaniem swojej "relacji" jakiś problem. A znacie się w realu ?:)

Ja mam takich znajomych, z ktorymi moge sobie porozmawiac w ten sposob, czyli z lekkim przymruzeniem oka. Bez przesady, przeciez nie z kazdym tak sie rozmawia, trzeba wiedziec z kim mozna i tyle. Z realu sie nie znamy, ale Kamila zna moj numer telefonu i adres zamieszkania - dostalem od niej w maju pocztowke z Miedzyzdrojow;)

Gość gość
wow- chyba będą z tego dzieci :P

Nie, bo mamy ju partnerow, a gdybysmy nie mieli, to Kamila nie spelnia moich wszystkich wymagan.

Gość gość
nie kumam. Jak można mieć swoich partnerów i flirtować? Poza tym jakie Ty możesz mieć wymagania? 90-60-90? aha no i oczywiście blondynka dobra w kuchni i nie tylko ?

Ja tego nie traktuje jako flirt, tylko rozmowe z przymruzeniem oka. Moje wymagania poza wygladem (akurat preferuje brunetki i szatynki), to: -umiejetnosc gotowania w stopniu zaawansowanym, -zarobki min 3 tys zl netto, -wyksztalcenie wyzsze, -lojalnosc, -wyrozumialosc, -poczucie humoru, -przynajmniej jedno powazne hobby/pasja, -biegly angielski, -bycie oczytana i otwarta na swiat, -powinna lubic dzieci, -byc rodzinna, -powinna lubic psy, -osoba wierzaca, chrzescijanka, najlepiej katoliczka, -poglady prawicowe, -powinna lubic uprawiac sporty, -powinna lubic klimaty mysliwskie, zeglarskie, wedkarskie, -pracowita, -zaradna, -gospodarna, -robotna, -zaplacic za pol wesela i kosztow slubu.

Gość galali
Jakie bulki do tych hamburgerow?

Gość gość
ale po co ma być wierząca, skoro (wynika z Twoim wypowiedzi) chcesz (uprawiasz) z nią seks... to przecież przeczy wierze..... I Twoja obecna partnerka niby spełnia wszystkie Twoje oczekiwania? A kim Ty jesteś, że masz aż taki sztywno ustawione wymagania? Książe Karol , ja pierdziele :P

W marketach sa takie miekkie paczkowane. Moja matka mowila, ze w Biedronce maja fajne. Specjalnie jezdzi tam tylko po te bulki. Wiesz jakie, te takie miekkie.

Gość galali
Nie lubie tych miekkich bo są dla mnie za... slodkie. Lubie ciemne z dynia, będzie zdrowsza wersja.

Seks przeczy wierze? Pierwsze slysze. Ja jestem osoba wierzaca na przyklad i to bardzo gleboko. Seks przedmalzenski jest oczywiscie sprzeczny z nauka KK, ale ja akurat w tej sprawie ma troche inne zdanie. Spowiadam sie jednak z tego, bo chce zostac zbawiony i otrzymac zycie wieczne:) Nie, moja obecna partnerka niestety nie spelnia wszystkich tych wymagan. Nie zarabia 3 tys (ale to akurat jest kwestia czasu), bo dopiero pierwszy rok pracuje po studiach. Nie potrafi gotowac (ale to tez sie nauczy z czasem). Niestety jest niewierzaca i nie lubi klimatow mysliwskich. A ja jestem kim jestem, sam duzo od siebie wymagam, to wymagam takze od osoby, z ktora planuje zalozyc rodzine, to chyba oczywiste, ze nie biore byle kogo.