Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

propozycja obiadu na czwartek...

Polecane posty

Gość Tasiorka
Może i udaje, coś tam wymysla, nie jest tym za kogo się podaje... Może... Ale w przeciwieństwie do trolkow to nikogo nie obraża, nie pisze jakiś tekstow z du.... Nie interesuje mnie kim jest, ale to co ma do powiedzenia. Konwersacja(a nie monolog) na poziomie,miło się czyta, mimo że propozycje obiadowe nie z mojej bajki, pozdrawiam

@ale to glupie: zgadza sie, wiekszoc moich wpisow z poropozycja obiadu na dany dzien jest w godzinach 11-13 i to rzeczywiscie nie jest pozne popoludnie. Natomiast robie i jem te rzeczy poznym popoludniem. Nie napisalem, ze kobieta, ktora nie umie gotowac nie jest prawdziwa kobieta, tylko ze nie nadaje sie na zone i matke. Ale moze na przyklad zrealizowac sie w roli kochanki, tak tez przeciez bywa, prawda? Jesli nie umiesz gotowac, to przeciez zawsze mozesz sie nauczyc, to naprawde nie jest nic trudnego i jakos specjalnie skomplikowanego. Nie wiem czego chce wiekszosc prawicowcow, ale ja nie bede obnizal standardu zycia calej rodziny poprzez niepracujaca zone. Obecnie mamy rownouprawnienie i kobieta oprocz wykonywania obowiazkow domowych - pracuje takze zawodowo. Zajecie sie dziecmi to jest chyba oczywista sprawa, a posprzatanie, ugotowanie czy pranie po pracy az tak wiele czasu nie zajmuje. Inne kobiety sobie jakos doskonale z tym radza. Rodzina to zobowiazanie, a nie tylko same przyjemnosci. Warto o tym wiedziec. Odpowiedzialnosc i zobowiazanie.

Gość gość
ja dzis up******ilm zupe pomidorowa z ryzem

Gość Tasiorka
Ja zamowilam sobie pieczarkowa, grillowana pierś z sałatka. Było pyszne:)

@Tasiorka: gdzie zamowilas? @Kamila: ja chyba nigdy nie jadlem pistacji. Kurcze, ale goraco na dworze, dobrze, ze mam klime w aucie.

Gość gość
Maciek, a co na kolację? Daj jakiś pomysł.

Gość Tasiorka
Super tani katering: zupa dnia i drugie za 12zł. Bardzo smacznie i niestety dużo hehe. Ale dziś było dietetycznie. Kolacji też nie jem. Chyba że skusze się na caprese.

Gość Tasiorka
pomidory, mozarella, bazylia, oliwa. Lekkie i pyszne

Gość Tasiorka
Codziennie twierdzę że kolacji nie zjem i nie udaje mi się oszukać przeznaczenia lol

Gość Tasiorka
Parę kilo by mogło iść precz, ale nie spędza mi to snu z powiek. Dużo jezdze rowerem, odkąd kupiłam sobie piękna holenderke to częściej i gęściej.

Ja nie mam roweru, bo nie lubie jezdzic;) Kiedys mialem, ale mi ukradli spod kosciola;)