Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaa889

okres:((( pomocyyy

Polecane posty

Gość julkaa889

Hej.. mam straszy problem.. gdyż 3 czerwca z moim chlopakiem troszke sie zabawialismy tzn. on mnie piescil palcami a ja zrobilam mu loda.. oczywiscie wytrysk byl na mojej buzi a pozniej juz nic nie bylo.. raczej nie bylo opcji zeby na placach mial sperme.. 14czerwca dostałam okres normalnie a w tym miesiacu niestety nie spoznia mi sie juz 7dni.. nie wiem co mam robic.. ale strasznie panikuje a po test nie pojde.. dodam rowniez ze nie boli mnie brzuch, nie mam nudnosci, wymiotow ani nic w tym stylu.. tylko chyba mam nadmiar sliny albo juz sobie wmawiam... mialam w czerwcu sesje na studiach, schudlam 5kg w dwa dni pozniej przytylam bo sie polkocilam z chlopakiem, troche pilam alkoholu bo wiadomo trzeba opic sesje i wakacje i moze przez to sie troche okres rozlegulowal? pogoda ? W okolicy pochwy jest sluz, przezroczysty a na majtkach taki bialy ale bardzo malo.. jak myslicie czemuz nie mam okresu? co mam robic? pomozcie i licze na rozsadne odpowiedzi

Gość julkaa889
Boje sie zrobic testu.. zyje e stresie i nie potrafie przestac o tym myslec.. :(((

Myslę że to ze stresu po prostu, mój cykl ostatnio trwał 48 dni;/ i też nie wiem dlaczego.

Gość gość
edzie ładna dzidzia...

Gość julkaa889
Obu ze stresuuu

julcia zrób test jutro rano. Tak będzie dla Ciebie najlepiej-ochłoniesz trochę.

Skoro uważasz,że sperma nie została wprowadzona do pochwy np. niechcący palcami to ryzyko ciąży jest niemożliwe,chybaże przez nieuwage jakos się dostała. Też kiedyś przez to przechodziłam,nawet naczytałam sie na różnych forach jakie są objawy wczesnej ciąży i z nerwów wydawało mi się,że je wszystkie mam,do tego okres się spóźniał. Minął tydzień od spodziewanego okresu,zrobiłam test i bałam się wyniku,ale na szczęście wykazał 1 kreskę,a za kilka dni przyszedł okres spóźniony o prawie 2 tyg. Także w Twoim przypadku może byc podobnie. Musisz cierpliwie zaczekać,a stres w niczym nie pomaga,tylko panikę robi.

Dokładnie, niepotrzebnie się nakręcasz. Plemniki tak naprawdę nie są terminatorami żeby mogły przeżyć takie środowisko:) Niekiedy naprawdę trzeba się sporo namęczyć aby doszło do zapłodnienia. Takie przesunięcia się zdarzają, z różnych powodów. Mówiłaś o wielu stresach-to też pewnie miało wpływ. Nie załamuj się tylko spokojnie zaczekaj na @ a dla własnego spokoju zrób test ale na moje wyjdzie i tak jedna kreska:)

Gość julkaa889
jezeli do rana nie dostane to bede zmuszona isc po test ;/// boje sie

ja mam nieregularne cykle i praktycznie co miesiąc powinnam się stresować ale nie ma co się denerwować. Ile masz lat? Co w razie ciąży? :) My z mężem chcemy się postarać o dzidzię. Kup dziś popoludniu test zebys mogla jutro z samego rana zrobic test :) NIe martw się, jedna krecha jak nic;)

Gość julkaa889
20 ale nir ma mowy o dziecku.. poza tym nie jestem juz z tym chlopakiem a on jest z inna.. A cykle mialam raczej regularne bo od pazdziernika do kwietnia bralam tabletki, w maju I czerwcu okres byl prawidlowo.. a teraz juz tyle dni po I nic..

Gość ja wiem ja wiem@@!
jak zajdziesz to dogadaj się z karmelką i odsprzedaj jej dzieciaka, obie będziecie zadowolone

Gość julkaa889
nie ma opcji ciazyyyy.!!!!

Gość gość
Nie boj sie kupic testu rozumiem cie bo sama sie balam ale to nic stasznego , a okres napewno spoznia sie przez twoj stres i jak napisalas ze sie rozstalas z tym chlopakiem to moze tez ma wplyw na ze sie spoznia . kup test jezeli chcesz byc pewna ! .

Gość julkaa889
Jutro raniutko kupieee.. trzymajcie kciuki zebym nie byla bo sie zalamieee :((((

Gość gość
No i tak masz zrobic czekam jutro na twoja odpowiedz i nie zalamuj sie co ma byc to bedzie :-)

to ja ci życze żebyś nie była a ty mi życz żeby mi się udało ;-) i koniecznie daj znać jutro rano co wyszło.

Gość julkaa889
Ok ok.. rano napiszee

Gość julkaa889
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę dwudziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.👄

Gość julkaa889
Zrobilam dzis dwa roznr testy I oba pokazaly 1 krese ale stres byl ogromny.. jutro rano zrobie jessxcze jeden ale chyba nie jestem w ciazy. Tylko gdzie ten okres?;//// A to wyzej to nie ja pisalam tak dla jasnosci

No widzisz.. .;) dobrze, możesz powtórzyć jutro ale myślę że będzie i tak negatywny. Okres... nio przyspieszyć się tego nie da chyba że udasz się do ginekologa.

Gość julkaa889
no tez mam taką nadzieje ze bedzie neegatywny.. teraz czekam na okres a jak nie to w przyszlym tyg ide do ginekologa bo juz nie moge.. dzieki karmelka :* tobie zycze powodzenia

Gość julkaa889
nie wytrzymałam i zrobilam trzeci test.. rowniez jedna kreska. ;)

Gość gość
No widzisz mowilam ze nie jestes w ciazy . Bylam dobrej mysli i jak zrobilas juz 2 testy i wyszlo ze nie jestes to nie ma sensu zebys robila kolejne . a ginekolog to dobry pomysl . Idz to wyjasni twoj niepokoj zwiazany z okresem :-)

Gość gość
No widzisz mowilam ze nie jestes w ciazy . Bylam dobrej mysli i jak zrobilas juz 2 testy i wyszlo ze nie jestes to nie ma sensu zebys robila kolejne . a ginekolog to dobry pomysl . Idz to wyjasni twoj niepokoj zwiazany z okresem :-)

Gość julkaa889
kochana ja juz zrobilam 3testy.;p rano dwa i teraz jeden. ;) wiecej nie robie bo to chyba juz pewne co nie?

Gość gość
tak napewno nie jestes w ciazy . Idz do ginekologa on wyjasni moze to ze nie masz okresu :-)