Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uroda

Polecane posty

Gość gość

mam sprawę która nie daje mi spokoju: mój typ urody. Otóż mam zielone duże oczy , prosty nos , duże usta ,ciemne kręcone włosy (jak byłam mała miałam prawie afro)i mocną i ciemną oprawę oczu a brwi mam długie i dosyć grube więc często musze je regulować bo nad nosem mi się schodzą . mam tylko niewidoczne kości policzkowe i policzki. Jaki mam typ urodx?

Gość gość
Niewidoczne?

Gość gość
jestem taka płaska zamiast mieć kości policzkowe

Gość gość
Jesteś pewna?

Gość gość
sory ale cie nie rozumiem . Nie mam dużych kości i juź

Gość gość25
a jestes biala czy opalona

Gość gość
biała nie jestem ale bardzo opalona też nie . Dość szybko się opalam

Gość gość
ja tez mam ten problem!! Wlosy mam taki ciemny blond tak mowi fryzjerka ale dla mnie to jest szaromysio niewiadomo jaki. Brwi ciemne, oczy w dziwnym bardzo ciemnym kolorze zielonym, czesto wygladaja na brazowe lub piwne? Opalam sie szybko na brzoskwiniowo-brazowy kolor

Gość gość
a ja się na złoto opalam

Gość gość
Poszukaj sobie w internecie. Mysie włosy się farbuje.

Gość gość
mi moje ciemne włosy nie przeszkadzają. RACZEJ PYTAM SIĘ JAKI MAM TYP URODY?

Gość gość
wiem ze sie farbuje i mam pofarbowane. Tu pisalam jakie sa moje naturalne bo chyba na podstawie naturalnych okresla sie typ urody? Oczywiscie ze szukalam w internecie, w pismach kobiecych ale nigdzie nie spotkalam sie z takim kolorem oczu jaki ja mam (jedynie u mojej siostry)

Gość gość
Mix?

Gość gość
ale ja mam naturalne włosy!!!! Noi po prostu się pytam o mój typ urody . A to że ty gościu masz farbowane to ok ale ja jestem autorką i pisze że nie

Gość gość
hehe, spokojnie gosciu-autorko po prostu chce dolaczyc do Twojego pytania. Moze ktos pomoze i Tobie i mi chociaz jak na razie to nikt sie nie pali ;)

Gość autorka tego tematu:)
taaaa...widocznie umieją pomóc...no cóż,a ile masz lat gościu(z tym samym problemem:})??? Niektórzy mi mówią że mam południowe rysy a inni że słowiańskie . Ja bym chciała mieć troche wschodnie , ale każdy chce to czego nie ma...zmieniłam nicka jkbc

Gość gość
ja mam 25 lat a Ty? Ale zawsze slysze ze mam najwyzej 18 i pytaja mnie o dowod kiedy kupuje alkohol :) to zdziwienie na twarzy ekspedientki kiedy przelicza w myslach ile mmam lat-bezcenne. Mi chodzilo o ten rodzaj urody ktory okresla sie porami roku. Nigdy nie moge tego rozkminic

ja 20, i gratuluje młodego wyglądu:) mi natomiast nie wierzyli ze juz mam tyle lat bo jako 11 latka miałam 170 cm.i jeszcze nie farbuje włosów. Póki nie siwieje to daje radę bez tego:) w słońcu mam złoty kolor dlatego nie jegstem pewna tego 'brązu' do końca

to mi z kolei chodzi o taki typ urody jaki mają np Polki, Hinduski lub murzynki itp.

Gość Malorie
ja bez wzgledu na typ urody uwarzam ze kazda z mlodych dziewczyn do ktorych sie zaliczam moze wygladaci rasowo a . Ja przeszlam b trudny okres dziecinstwa i dorastania bo mialam bielactwo. Leczyli mnie wszedzie. Jak juz mialam 19 lat poszukalam sama i znalazalm Warszawie AFPV poradnie leczenia bielavctwa / Sa wyspecjalizowani w tej chorobie.. Ona jest z paryza , mowi jak Polka . Kbieta doradzi cos wiecej. I to wlasciwioe ona tak naprawde wyleczyla mnie z bielactwa. Trwalo to dosc dlugo wytrzymalam ./ W czasie leczenia podpowiedziala mi kamuflaz w postaci toniku co zakryl mi moje plamy a do tego jak posmarowalam cale cialo twarze rece nogi wygladalam tak dobrze ze juz mialam przerwac leczenie ze jako mi wystarczy bo nie widac.Ale wytrawalam Ale chce powiedziec w nawiazaniu do podobania sie. Teraz jak juz jestem wyleczona nabralam pewnosci siebie . Robie wszystko by spotykac sie z ludzmi a kiedys ich unikalam . wychodze ale wszedzie i do wszystkoch.. Tylko ze jak teraz sie podobam sobie to i dbac sie chce bardziej o siebie wiec i ten Dermotan nadal uzywam. Wszyskie kobitki w mojej rodzinie go stosuja bo mowia ze tak rasowo wygladam ze one tez chca. Tylko jezeli ktos z was zechce go kupic ( a jest tylko w tej poradni ) to niech zamowi za pobraniem przez tel 22 65 21 955 lub inny ..22 7563301 . Chodzi o to ze oni mogA NIE SPRZEDAC JAK ZOBACZA ZE KTOS NIE MA BIELACTWA. choc wiem ze Dermotan stosuje Gorniakowa. Patrycja kazadi , Joanna Krupa i inne .Jja widze ze stosuja bo go znam. A stosuja bo : Samoopalacze bardzo szkodza na pigment i to wychodzi po miesiacach a czasami nawet i latach. Robia sie biale kropki, ciemne piegi czy rozne przebarwienia. Tam wszystko w Afpv mozna sie dowiedziec .Tylko ze jak ktos nie choruje to sie nigdy nie dowie bo tam nie pojdzie Dermotan zastepuje juz podklad, odzywia skore i trzyma sie kilka dni choc nie jest samoopalaczem. Nadaje rasowego wygladu no i mimo ze kosztuje ok 120 zl to nie wydaje juz na krem na dzien ni na noc nie kupuje tez podkladow a rano jak sie budze z moim chlopakiem nie martwie sie ze zle wygladam bo mam sliczna gladka cere . Nawet moja mama go uzywa. A ma przebarwienia i mowi ze w mlodosci uzywala duzo samoopalaczy pewnie dlatego. TEn Dermotan wsiaka w skore wiec nie brudzi bielizny , kolnierzyka czy rekawow. Ja po tym co przezylam przez tyle lat to moge powiedziec ze moje zycie nabralo sensu dopiero jak trafilam do AFPV . Ja pisze bo uwazam ze wiele odob nie wie ze samoopalacze sa szkodliwe no i ze jest taki srodek wogole . A jesli uzywaja goj tzw celebrytki co maja i tak kasy tyle ze moga kupic drogie koametyki to dlaczego nie maja uzywac te osoby co moze maja mniej pieniedzy a naprawde czuja sie gorzej bo maja problem z kolorem czy roznymi plamam ?! Mi pomogli w AFPv ale trafilam tam po bardzo dlugich jezdzeniach po wielu lekarzach i stosowaniu chyba wszystkich mozliwych kosmetykow kamuflujacych. Nie kazdy ma potrzeby zeby tak szukac wiec moze nie dotrzec do Tego toniku Uwazam ze jezeli ktos komus pomogl tak jak ja ja dostalam naleza sie ta pomoca dzieli . Zycze kazdemu by czul asie jak ja. Kazdemu kto ma klopoty oczywiscie z kolorytem. Ale wydaje mnie sie ze kazdy je ma bo u mnie w rodzinie kazda teraz wyglada lepiej dzieki mnie ( hm hm ) a tylko ja mialam bielactwo. Starsza siostra jak posmarowala sie tym na slub to makijazystka jej powiedziala ze podkladu juz jej nie nalozy bo naturalna skore ma tak gladka ze wystarczy makijaz ten slubny ale bez podkladu Uieszyle sie bo sie martwila ze fluidem pobrudzi koszule i kreacje pan jak beda jej skladac zyczenia. Powodzenia

Gość Autorka tego tematu:)
Jaki typ urody wydaje sie wam najladniejszy??

Gość gość
hej autorko, to ja gosc :) nie mam ulubionego typu urody. To zalezy od dziewczyny np jedna ruda i piegowata bedzie wygladala slicznie (moim zdaniem) a druga juz nie. Jestem dziewczyna ale lubie patrzec na ladne dziewczyny i to po prostu zalezy ktora jest ladna. Ale np wiem ze mojemu facetowi nigdy nie podobala sie zadna jasnowlosa