Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikxxisks

znowu rodzina nie zaprosiła mnie na wesele :(

Polecane posty

Gość ikxxisks

aż mi się przykro zrobiło, to już druga sytuacja gdzie kuzyn nie zaprosił mnie i męża na wesele :( ,a wszystkich z domu prosili :/ siostre z os. towarzyszącą brata z os. towarzysząca tylko mnie i męża nie :(

Gość Kunta_____Kinte
widocznie nie warte bylo twojej obecnosci :)

Gość gość
Nie lubią was ;) sraj na nich.

Gość gość
dokladnie mam na nich juz wyje**** deb*** , ale smutno mi i tak bylo , ale juz wiem że kase ktorą dla nich odłozylam wydam na siebie, a im ch** w d***

Gość gość
A podejrzewasz jakiś powód ? kłóciliście się z kimś ? może nie macie pieniędzy i nie proszą was żeby nie obciążać finansowo ?

Gość gość
to dziwne, a może jeszcze was zaproszą? Może nie wszyscy dostali zaproszenie. Albo po prostu was wyjątkowo nie lubią, mają jakieś żale do was itp.

Gość gość
a ty ich zapraszałaś?

Gość gość
nie kłóciliśmy się z nimi, nie mamy kłopotów finansowych, my nie prosilismy nikogo , wszyscy w domu juz dostali zaproszenie tylko nie my, ale trudno sie mówi widać że z rodziną się dobrze wychodzi tylko na zdjeciu ;) przynajmniej kasa zostanie ;)

Gość gość
Jak nie prosiliście to co się dziwisz ze was nie zapraszają

Gość gość
skoro wy nikogo nie prosiliście to o co ci chodzi ,ja też nie zapraszam tych z rodziny którzy mnie nie zaprosili,nie interesuje mnie czy robili wesele czy nie

Gość gość
To już znasz powód dlaczego was nie zapraszają. Skoro wy nie zapraszaliście nikogo to i was nikt nie zaprasza. Pewnie nie robiliście wesela to każdy myśli że nie lubicie imprez tego typu to i was nie zapraszają I pewnie że olaliście wszystkich nie robiąc wesela to i rodzina i znajomi teraz was olewają.

Gość gość
skoro wy nikogo nie prosiliście to już wszystko jasne, nie rozumiem twojego rozżalenia. Tez bym nie zapraszała tych, którzy mnie nie zaprosili, nieważne, że wesela nie było.

Gość gość
no to juz wiemy czemu nie prosza bo wy nie prosilscie nikogo, no moze na kalejne wesele was zaprosza, troche to smutne, wiem ze ci przykro bo siostre prosza a ciebie nie

Gość hehehheheheh:)
Ciesz się ze nie idziesz . Więcej kasy dla was.

Gość gość
u nas w rodzinie tez sie tak zaparasza a raczej nie zaprasza, np jedna ciotka nikogo nie prosila na wesle swoich dzieci nawet wujka chrzestnego i ja tez nikt nie zaprasza, choc stosunki sa normalne. nikt was juz nie poprosi z rodziny na wesele