Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta samotna.

Co robic

Polecane posty

Gość Ta samotna.

Witam Pisze po raz pierwszy na takim forum, bo juz naprawde nie wiem co robic. Prosze was o pomoc.. A wiec tak : Mam 60 lat od ponad roku jestem z chlopakiem (w tym samym wieku), jestem bogata, poznalismy sie, zaczelismy pisac esmsy, pisalismy przez jakies 2 miesiace, pozniej zaczelismy chodzic . On wiedzial ze jestem bogata i chyba to jest przeklenstwo mojego zycia.. Najpierw prosil mnie zebym mu pozyczala male kwoty pieniezne, lecz pozniej sie przyzwyczail i ZADAL coraz wiecej i wiecej.. ja mu dawalam . wiem co pomyslicie. glupia daje mu kase. Ale co mialam robic jak ja go tak bardzo kocham... W ciagu tego roku wiele razy sie roztawalismy.. Ale to zawsze on powracal do mnie, pisal jak mnie kocha i ze zyc beze mnie nie moze. a tak naprawde chodzilo mu tylko o kase.. za kazdym razem jak sie zchodzilismy to przez tyd byl spokoj z kasa mylalam ze teraz to juz naprawde tylko ja sie licze dla niego a nie moja kasa, ale za kazdym razem bylo tak samo.. No ale skoro mam duzo kasy to czemu mam mu nie dawac . Jestem tez bardzo o niego zazdrsona i gdy widze na nk jakies pineski dla jakis dziewczyn to mnie krew zalewa. jak widze ze pisze im komenty "pieknie" itp to juz mam dosc! Kiedy mu nie daje kasy to sie obraza i jak zwykle ja musze wyciagnac reke przeprosic go i dac mu ta kase

Gość ona 29 lat
Masz 60 lat ;.. I jeszcze nie nauczyłas się, że faceci to świnie ? :o :D

Gość gość
ona 29 - jeśli faceci to świnie to jak nazywają się stworzonka co zadają się ze świniami? Może nie generalizujmy. Poza tym pachnie mi to prowokacją.

Gość gość
Pewno to prowokacja ...bo na to mi wygląda ...ale jeśli nie to olej frajera,masz kasę ,to czerp z życia garściami,zwiedzaj świat ,a jeśli będzie Ci dane jeszcze kogoś poznać wartościowego ..to poznasz choćby na końcu świata!! Wyrwij chwasta ! :D pozdrowienia.