Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy lubicie magde gesler

Polecane posty

Gość gość

jak powyzej ja lubie ogladac programy ktore prowadzi ciekawe choc w jednym czasopismie pisza ze duzo ludzi ma przez nia klopoty,teraz leca powtorki jednego dnia karmia zwierzeta a nan drugi je zjadaja.to mnie sie nie podoba

Gość gość
o kurczę :(

Gość dsdsddd
a jaka ona byla piekna i szczupla kolo 40tki. Teraz ma 60 lat i wyglada fatalnie... ale dlugo wygladala mlodo.

Gość gość
tak teraz pokazywali dzika przed pieczeniem czuje wstret obrzydzenie dobrze ze nie jem miesa

Gość gość
moim zdaniem teraz ładnie wygląda w tych rudych nie było jej do twarzy

Gość gość
nie przez nią ma kłopoty tylko ludzie sami sobie je stwarzają, bo cwaniakują jak wszscy dookoła żeby jak najwięcej kasy sie najumać. Np tacy restauratorzy, bardzo im tak dobrze, trują nas, my za to płacimy kupe kasy, a oni tylko odkładają.

Gość gość
ladna kobitka schudla podoba mi sie jej styl.interesujacy sposob bycia

Gość gość
a mnie podobala sie 16 lat temu byl z nia wywiad w czasopismie'Wrozka' byla bardzo szczupla miala piekne dlugie rude wlosy.Mowila ze od dziecka jezdzi po swiecie jedno z rodzicow jest dyplomata..a dziwi mnie ze ponoc przez 15 minut potrafi ugotowac obiad razem z podwieczorkiem

Gość dsdsddd
No piękna była, pewnie przez menopauze tak zbrzydla, przytyla i zestarzala sie, bo ona naprawde po 40tce wygladala bardzo mlodo, co rzadkie wsrod kobiet.

Gość gieniuchnaaa
fajna babka, z głową na karku, choć troszkę ekscentyczna, co przysparza jej kłopotów.

Gość gość
pytanie tendencyjne w stylu czy lubicie ołówki

Gość gość
a ja ogladalam w tym tygodniu powtorke programu Piotr Najsztub prowadzil wywiad z Marta Grycan spodobala mi sie ladna na glowie ciekawy toczek\nie wypowiadam sie o jej sposobie wychowywanai dzieci i innych kontrowersyjnych sprawach\

Gość gość
(kwiatek)

Gość gość
trudno powiedziec, ze lubie, bo ma ostry charakterek, jakna moj gust za duzo bluzga na antenie, ale uwazam,ze jej programy sa bardzo potrzebne, wszyscy widza, jakie gowna nam daja w knajpach, jak jestemy rolowani, jaki jest syf. Poza tym bardzo dobrze doradza wystroj wnetrza - jako dyplomowany plastyk. Uwazam ja za profesjonalistkę. A co do urody - pokazcie mi kobiety ok 60tki - malo ktora lepiej wyglada( nie mowie o "gwiazdach) Nie wiem dlaczego wszyscy sie jej czepiaja - przeciez nie startuje w wyborach miss."

Gość ktoś z forum
Magda jest b.dobrym marketingowcem Zna się na prowadzeniu knajpy, jednak mogłaby przekazywać swoje spostrzeżenia i uwagi w łagodniejszy sposób,

Gość gość
na zdjeciu sliczna mloda wyglada na osobe bardzo subtelna delikatna pewno w mlodosci taka byla

Gość Rafał 22 lata
Niech cie nie ponosi:O

Gość gość
ja tam jej nie lubię. Ale ja ogólnie nie lubię takich ludzi, którzy wszystko wiedzą najlepiej i wg których wszystko ma być tak, jak im się podoba i koniec kropka.

Gość +Aga
Lubię ją oglądać, tak powiem. O 9.00 na TVN lecą powtórki

Gość gość
Dzis po poludniu tez byla powtorka ,ja zauwazylam ze do niektorych osob odnosi sie w sposob mily inne zas chyba te zarozumiale dzialaja tej pani na nerwy co widac w programie

Gość gość
SS madzia gesler

Gość gość
bo jak sie prosi o pomoc to nalezy zastosowac sie do rad ktore daje osoba z branzy doswiadczona,kiedys bylo o ludziach majacych knajpe w jakims dworku styl Ludwika ktoregos tam ubrani na tamte czasy paniusia z pieskiem nie dali gosciom usiasc na krzesle Traktowali sale goscinna jak muzeum