Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyznanie mojego brata. Świeżo upieczonego męża..

Polecane posty

Gość gość
piękną suknei miala Twoja bratowa:) marze o takiej

Gość gość
obydwie z firanek

Gość gość
do autorki,tak czytam i czytam ,i dochodze do wniosku ze masz zdrowo jebnietego brata

Gość gość
suknia bratowej na prawde piękna, widać, że kobieta ma klasę, szkoda, ze trafila na takiego dunrego faceta;/ . suknia autorki beznadziejna bombka choinkowa :O

Gość gość
Jest całkiem normalny, po za tym to co napisałam nie miało a celu tego byście oceniały jego zachowanie.. czy jego gust. No bo ja zdaję sobie sprawę, że suknia tamta ma ogrom zwolenniczek. Ale właśnie kobiet. Ciekawe co na to mężczyźni. Nie do końca znamy ich gust i tylko mój wpis miał na celu byście miały pewność, że to co założycie to będzie to. Bo olśnić właśnie trzeba męża, a nie gości:) ja np. wiem, że moja suknia podoba się bratu, ale nie wiem np. czy spodoba się mojemu przyszłemu mężowi. Wybrałam ją bez konsultacji żadnej z nim. I pewnie mój brat jest przypadkiem jednym na milion, że akurat pokręcił nosem ale wszystko może się zdarzyć. Ja bym np. tego chciała uniknąć u siebie, stres mnie łapie bo to już za1,5 miesiąca. Jeśli chodzi o suknię magdy to tak ja bym takiej nigdy nie zalozyla, bo to nie moj styl, ale tez uwazam ze brzydka nie jest mimo to.

Gość gość
Większość facetów ma słaby gust jeśli chodzi o kobiecy strój - prosty, dyktowany atawizmem. Szczerze to jak dla mniej lepiej mieć szyk niż olśniewać swojego niemającego gustu faceta, mimo wszystko ;)

Gość gość
Bo tak jakoś dramatycznie napisałaś, teraz już wiemy o co chodziło... :D w takich momentach zawsze przypomina mi się jedyna sukienka, jaką mogłabym ubrac na ślub. Sukienka Deborah z Dawno Temu w Ameryce, którą zakłada na spotkanie w restauracji z Noodlem. https://www.youtube.com/watch?v=-ZNkfoh7xq8 Już na pierwszym ujęciu widać, ze materiał dosłownie płynie. Tylko gdzie ja znajde podobne cudo? :(

Gość Szczęśliwa Mężatka :)
Tez uważam ze piękną suknie miala twoja bratowa:)

Gość gość
no ale to nie my mamy uwazac. W gusta pana meza to nie trafilo

Gość gość
a jesli chodzi o ta suknie, ktora plynie to czy nie podobny efekt daja suknie z muslinu?

Gość gość
super temat :) mi się też podobają suknie tego typu, co autorka opisała, ale dla mnie odpadają... jestem niska!!! sukienkę trzeba wybierać pod wzrost, urodę, figurę. dlaczego tylko dzielicie na koronki i bezy? są też piękne suknie bardziej rozłożyste, ale nieprzesadnie... ogólnie, byłam na wieeeeeeeelu ślubach/weselach w swoim życiu. i nigdy, przenigdy nie widziałam PM, która byłaby idealna. Co gorsza, większość- mam na myśli jakieś 70% wyglądała KOSZMARNIE. Tak jak ktoś napisał, zakładają wszystko co się świeci! tona biżuterii, diademy, rękawiczki, wszystko, wszystko na raz! Większość PM wygląda w dniu ślubu najgorzej w całym swoim życiu. oglądam też suknie na allegro, zdarzają się, tak 1/20 dziewczyny, które faktycznie wyglądają pięknie

Gość gość
wejdzie na stronę Anna Kara- tam są prawdziwe, piękne PM

Gość gość
ależ ty sie mylisz autorko,w tym dniu masz wygladać tak jak ty chcesz i robisz to dla siebie a nie dla męża,mój mąż zawsze marzył o białym garniturze i chociaż niezbyt mi się taki pomysł podobał ale on go ubrał bo to był jego dzień

Gość ojej no i ????
Autorko masz dziwnego brata ...serio . suknia twojej bratowej jest piękna :) i najważniejsze ze jej się podobała:)

Gość gość
twojej bratowej suknia nie jest zla ale twoja podoba mi sie bardziej tz. jest bardziej w moim stylu, jest piekna, wlasnie takie suknie mi sie podobaja

Gość gość
do goscia wyzej - nie wiem gdzie ty chodzisz na wesela ale ja na kazdym jakim byalam pani mloda wygladala pieknie, kazda miala inna suknie ale kazda wygladala ladnie, ladny makijaz, ladna fryzura,

Gość gość
serio to bardziej podoba mi sie suknia szwagierki, twoja jak z bajek disneya jak dla mnie. no ale kazdy ma swoj gust. suknia szwagierki troche przypomina mi styl Grety Garbo - oryginalna elegancja

Gość gość
wiecie w tym temacie nie chodziło o to czy ta suknia rzeczywiście jest ładna czy nie. Bo to naprawdę kwestia gustu. Po za tym fotka na modelce, a rzeczywistość to też dwie różne sprawy. Chodzi o odbiór pana młodego. Rzczywiście uwaga też mnie zaskoczyla, i nie spodziewałam się. Ale jednak. Coś mu nie zagrało. O jezu ja w białym garniaku nie pozwolilabym pojsc mojemu :P na szczescie nie mial takich pomyslow

Gość gość
biały garnitur to było marzenie mojego męża i nie widziałam powodu dlaczego miałabym nie pozwolić

Gość gość
no twoj maz to bezguscie

Gość gość
chyba spalilabym sie ze wstydu gdyby moj poszedlby do slubu w bialym garniaku albo takim blyszczacym, jak dla mnie cos strasznego

Gość gość
dla ciebie twoj maz powinien byc najprzystojniejszy nawet w blyszczacym bialym garniaku. Jesli ci sie nie spodoba to znaczy ze go nie kochasz, biedny chlopak:(

Gość gość
jejku ta suknia twojej bratowej to jakiś koszmar! biedny chłopak.... każda kobieta wie że w czymś takim nie olśni faceta... jakaś firanka na dekolcie.. ostatnio byłam na weselu takim i młoda miała podobna sukienke tylko z długim welonem... strasznie biednie to wyglądało :( twoja sukienka piękna, ja też właśnie myslałam o tym modelu. ślub mam 2014 lato ;)

Gość hm wspolczuje brata
bo ma jarmarczny gust i jeszcze sie uwaza za drugiego Zienia czy nie wiem kogo... a ty juz sie nie wychwalaj swoja suknia, bo twoja bratowa miala ladniejsza, wiadomo, wielbicielki diademikow i rekawiczek na jeden palec beda opluwac klasyczna elegancje, bo przeciez panna mloda ma sie swiecic jak choinka z 10 km :D

Gość gość
Autorko, nie przejmuj się komentami. Ta suknia agnes jest jedną z najbardziej rozchwytywanych obecnie, mimo że jest sprzed kilku lat. Nie jest bezą, bo układa się cudnie. Nie ma koła, to kilka warstw tiulu sprawiają wrażenie bardziej obfitej. Jest cudna. Suknia Twojej bratowej też ładna, ale dla bardzo wysokiej i idealnej figury i specyficznej zimnej urody