Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika;)

Wróżka Dominika;) zapraszam!;)

Polecane posty

Gość Dominika;)
Do Monika- ogolny; karty mowia o twojej wrazliwosci, jestes osoba energiczna jednak troszke brak ci pewnosci siebie. Jestes szalona, jednak rozwazna. Szanujesz sie. Sprawy rodzine w porzadku, bez zgrzytow, przyplyw pieniedzy na poCzAtKu sierpnia. Widze tez jakas wycieczke badz podroz. W zdrowiu potrzebujesz relaksu, musisz dac odpoczac zmeczonemu umyslowi. Widac tez dobra prace u Ciebie ktora polubisz, badz lubisz;)Widac tez ze ktos z bliskich ci osob, cierpiacy badz chory potrzebuje rozmowy z toba.;)

Gość rozyczkkkka
Jakiego męża(i czy w ogóle)będę miała...oraz ostatnio spotykam się z chłopakiem, w którym się zauroczyłam ale nie wiem do końca jakie są jego intencje i jak się sprawy dalej potoczą. Sara 29.07.1983r.

Gość monika,,,
dziekuje.. a czy on mysli omnie na powaznie czy tylko che sie mna zabawic

Gość and me?
karolina 15.05.1988r. Jaką ścieżkę w życiu wybrać? Czy spotkam mężczyznę swojego życia?Jeśli tak, to jak on wygląda, jaką ma osobowość i kim jest? Oraz czy to będzie związek docelowy? Pozdrawiam, z góry serdecznie dziękuję. ;)

Gość monika,,,
dziekuje dzis i zycze milej nocy

Gość kasia12.1989
kasia 3.12.1989 czy powinnam wrócić do mateusza? czy moja przyszłość zawodowa potoczy się pomyślnie?

Gość Malgorzata 1981.11
jak u mnie wyglada uczuciowo?

Gość gość
nie nie mam NIEBIESKICH OCZU "WROZKO"

Gość Dominika;)
DO KASIA- U ciebie karty pokazuja ze bylas zraniona przez tego chlopaka. Nie powinnas do niego wracac jesli nie chcesz cierpiec ponownie. Widac ze chlopak ma trudny charakter ale jest tez wrazliwy wewnatrz, widac ze mu zAlezy ale nie oczekuj na wieksze zmiany u niego.przepraszam ale odpowiadam tylko na jedno pytanie

Gość gość
Hej dominika :) wrozysz z kart klasycznych ? ja tez :) a skad sie uczysz znaczenia kart i jakie rozklady robisz ? poradz mi cos, bo widze ze o wiele lepiej potrafisz powiedzieć, bardziej szczegółowo.Pozdrawiam!;*

Gość monika...
monikaa 11.03 1985 mam pytanie odnosnie pracy czy cos sie znajdzie, i czy bede w najbliszym czasie miec dzieci

Gość monika...
jak potoczy sie najblizszy czas zawodowy

Gość Dominika;)
Do Daria- U ciebie wiekszych zmian niewidze ale poprawi sie finansowo moze jakas nowa praca.. Widac tez ze kogos w najblizszym czasie poznasz kogo bardzo polubisz;)

Gość Dominika;)
Do Sara- tak. Widze u Ciebie ze jestes zauroczona jednak on narazie trakuje cie jako kumpele bardziej.. Jednak jest mozliwosc aby te sprawy nabraly powagi. Jednak musisz dac mu odczuc to co do niego czujesz.. On nawet nie podEjrzewa tego;) Jest brunetem?

Gość goscja
Agnieszka, 15.01.1989 co bedzie z moim obecnym zwiazkiem?:)

Gość gość
Jutro wpadne :) czekam na odpowiedź :D dobranoc!

Gość Dominika;)
DO KAROLINA- Do konca roku 2013 powinnas poznac chlopaka ktory cie zafascynuje, znajdziecie razem wiele wspolnych tematow, bedzie dominowal w waszym zwiazku.. Bedzie to zwiazek trwaly, chlopak bedzie ciemno wlosy, kolor oczu piwny lub niebieski, musisz byc cierpliwa. Pozwol losowi toczyc sie wlasnym rytmem;) zrelaksuj sie bo widze ze jestes osoba zestresOwana;)

Gość Dominika;)
Do Małgorzata- u ciebie widze drobne klopoty w milosci, ale naszczescie to tylko przejsciowe;) los sie do ciebie usmiechnie pod koniec sierpnia. Karty mowia ze powinnas odpoczac i gdzies wyjechac;) przemyslec to co dotychczAs cie trapi;)

Gość Dominika;)
Do Monika- u Ciebie sprawy zawodowe oraz finansowe niewygladaja teraz dobrze ale powinno sie to zmienic w drugiej polowie roku tzn jesien-zima.

Gość Martyna- wróżko proszę powróż
Martyna 16.12.1983. Czy uda mi sie wyleczyc moje dziecko?, bardzo prosze o odp!

Gość gość
Kiedy będę prowadzić spokojne życie ? Anna 10.08.93.

Gość Malgorzata1981.11
a z tym facetem mam sie jeszcze spotkac?

Gość 23 03 1977 Edyta
Kiedy uda mi sie wyjsc z bardzo trudnej sytuacji i czy jest szansa na szczesliwe rozwiazanie wszystkich klopotow.Bardzo dziekuje za odpowiedz.

Gość wrozka z kafe
Joanna,26.09.1973 Czy moje dziecko odziedziczyło po mnie zdolnosci paranormalne ?

Gość wrozka z kafe
Martyna 16.12.1983-tak.Jestem pewna.

Gość Dominika;)
Do Martyna- tak. Widze chore dziecko. Pani jest bardzo zmartwiona i nerwowa. Dziecko wyjdzie z tego stanu w jakim teraz sie znajduje. Potrzeba czasu i cierpliwosci. Widze tez problemy finansowe.. Potrzebuje pani pomocy..brak pani wsparcia..maz jest zajety praca. Dziecko potrzebuje waszej milosci obojga. Ale napewno wyjdzie z tej choroby juz za 2 miesiace powinna byc efektywna poprawa stanu zdrowia;)

Gość wrozka z kafe
Dominika.przepraszam za wciecie sie w temat.jak widze cos waznego to od razu reaguje,Jedno z moich dzieci ma autyzm

Gość nessa pl
29.05.1985 mieszkam od jakiegoś czasu za granicą czy uda mi się wreszcie poznać jakichś przyjaciół z góry dziękuje za odpowiedź :)