Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika;)

Wróżka Dominika;) zapraszam!;)

Polecane posty

Gość Malgorzata1981.11
jesli tu tyle wrozek na raz to moze mi ktoras powie czy mam sie jeszcze z nim spotkac? ;)

Gość Dominika;)
Do Agnieszka- widze ze twoj chlopak Cie nie docenia. Chcesz za wszelka cene go zmienic. Klopoty u was sa jedynie przejsciowe ;) staraj sie nie okazywAc mu tak swoich uczuc. Nie pokazuj swej wrazliwosci;) wtedy on sie zmieni gdyZ jak widze kochasz go za bardzo.;)

Gość Malgorzata1981.11
dla ulatwienia on 6.10.1983

Gość Dominika;)
DO MALGORZATA- nie. Narazie masz odpoczac i od niego i od problemow;)

Gość Dominika;)
Do nessa pl- czeka cie narazie samotnosc jednak z miesiaca na miesiac zaprzyjaznisz sie z jakas dziewczyna blondynka ciemna;)

Gość Dominika;)
Kasia- widac u Ciebie wielka mIlosc ale takze i z jego strony. Bedzie wam ze soba bardzo dobrze. Dogadujecie sie. Male klotnie wam nie powinny zaszkodzic. Pozytywna przyszlosc przed wami;) jest tobie bardzo wierny i teraz wlasnie o tobie mysli;)

Gość Herzgorin Anne von Breslau
to byłazła decyzja, pani wróżko

Gość Dominika;)
Do Martyna- twoje dziecko nie odziedziCzylo nadprzyrodzonych zdolnosci. Nie widze zadnych Kart mocy. Ale wielka wrazliwosc;)

Gość 23 03 1977 Edyta
Dominiko czy moge prosic o odpowiedz????

Gość Malgorzata1981.11
dziekuje za poswiecony czas :) i zycze milej nocy wszystkim :)

Gość gość
Dagmara 11.05.1992 co mnie czeka w przyszlosci?

Gość Dominika;)
Do Herzgoin- bardzo mi przykro

Dziękuję :) on teraz na pewno spi, ale może gdzieś tak śni o mnie..ja nie śpie, bo za nim strasznie tęsknie :((((

Gość Dominika;)
Do Edyta - przepraszam za pominiecie;-) u Ciebie widze klopoty finansowe problem z praca jednak w okresie jesiennym widze poprawe z praca. Jakas pomoc od mezczyzny ciemnowlosego. Na poczatku nastepnego tygodnia radze zagrac w lotto badz innych tym podobnych kolekturach gdyz sprzyja passa i istnieje mozliwosc wygranej ;)

Gość Dominika;)
Do Kasia- wyraznie pokazalo mi sie polaczenie myslowe miedzy wami. Wiec zapewne albo sni o pani albo przebudzil sie i rozmysla. ;) ale karty byly jak najbardziej pozytywne wielka milosc i szczescie;)

Gość Dominika;)
Do Dagmara- w okresie zimowym poznasz kogos kto zostanie w twoim zyciu na dluzej jakas sympatia byc moze jakas nowa przyjazn;) widze skryta inteligencje;) jestes bardzo zmienna, lubisz emocje jednak te pozytywne bardziej;) jakies drobne klopoty finansowe tez beda, jednak uporasz sie z problemami.;)

Gość gość
rozumiem, że wystarczy swoje imie podać i datę urodzenia oraz co się chce wiedzieć?

Gość gość
Jeszcze ja jestem z 00:40 czekam ;)

Gość Kasia_aureola
Katarzyna , 17.04.1982 Witam ! Chcialabym spytac czy spotkam milosc zycia wkrotce czy jest pisanie mi bycie samotna juz do konca>?Moze w te wakacje uda mi sie kogos poznac?Dziekuje

Gość Martyna- wróżko proszę powróż
bardzo dziękuję i "wróżce z kafe"(jestem wdzięczna , że się "wcięłaś") i Dominice za odpowiedź! dodałyście mi otuchy...chwilami tracę nadzieję,że uda mi się dziecko z "tego" wyciągnąć...oby się sprawdziło! to moje największe marzenie i oddałabym wszystko, by dziecko wyzdrowiało! i zgadza się,problemy finansowe również są:(niby są niczym w porównaniu z chorobą dziecka, ale gdybym nie miała problemów finansowych, miałabym większe możliwości, by dziecku pomóc... wróźko z kafe- dziekuję za reakcję,ja również jestem wyczulona na tego typu problemy - gdy w grę wchodzi choroba dziecka... kto lepiej zrozumie matkę chorego dziecka niż inna matka chorego dziecka?...życzę zdrowia dla Twojego dziecka i wielu postępów!a Tobie wytrwałości, ściskam

Gość Dominika;)
Do Martyna- nie ma za co;) ciesze sie ze moglam choc troche pomoc. Zycze duzo wytrwalosci i sily!;)

Gość Dominika;)
Do Nastroszony- widze ze nieradzisz sobie z wlasnym zyciem. Zerwij z nalogami ktore cie wykanczaja i obciazaja twoja psychike. Jestes wrazliwym chlopakiem i pragniesz by ktos cie pokochal jednak przed Toba droga ktora musisz zaczac isc wziasc sie w garsc. Jestes ciemnowlosy i szczuply. Potrzebujesz przyjazni. Powinienes wiecej czasu spedzac wsrod ludzi wtedy istnieje szansa na poznanie kogos interesujacego. najpierw musisz zadbac o swoje zycie. Seks milosc i szczescie przyjda z czasem;)

Gość Dominika;)
Do Katarzyna- u ciebie zmiany w uczuciach widze ale pod koniec wakacji jest szansa na nowa znajomosc z chlopakiem ale takze poznasz jakas dziewczyne z ktora sie zaprzyjaznisz;) z chlopakiem dlugi czas bedzie laczyc cie sympatia pozniej byc moze przerodzi sie w wieksze uczucie;)

Gość Kasia_aureola
Dziekuje;) byc moze sie przerodzi,,,,czyli znajac zycie sie nie przerodzi:((( chyba mam dosyc samotnosci:/

Gość gość
Agnieszka 17.02.1991 Pytanie: czy wyjdę za mąż za tego z kim bym obecnie chciała?

Gość Zadałabym pytanie,ale
ale przeczytalam caly topic i widze ze wrozka dominika kazdemu odpowiada ze wszystko sie ulozy, ze znikna wszystkie problemy, ze juz za chwile przyjdzie milosc itp, nikomu nie wywrozyla ze np czeka go cos zlego czy cos, nie wiem , moze wrozki tak maja ze nie mowia o zlych rzeczach ? w sumie fajowo ze kazdemu cos dobrego powiesz i ludzie sie ciesza ale zycie nie jest tak proste i fajne jak w twoich wrozbach, ludzie borykaja sie z problemami i nie zawsze wszystko sie uklada po ich mysli a z tego co wywrozylas, to kazdy juz za chwile bedzie szczesliwy, dlatego nie wiem czy jest sens prosic o wrozbe

Gość neska pl
wróżko Dominiko mam jeszcze pytanko jeśli to nie problem czy możesz mi powiedzieć czy uda mi się otworzyć swój biznes moja data urodzenia to 29.05.1985 :)

Gość gość
dziekuje ci za wrozbe az sie zaskoczylam wszystko sie zgadza!

Gość gość
5 pazdziernika 1991 Łukasz Kiedy sie ozenie?