Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bole po laparoskopi

Polecane posty

Gość gość

tyzien temu mialam laparoskopie(laserowe usuniecia torbieli) doszlo do pekniecia i krew dostala sie do wnetrznosci koszmar. Wrocialm do domu. Wszystko bylo ok. Wczoraj poczulam lekkie bole w podbrzuszu bardzo sie tego obawiam nie chce wrocic do szpitala. Nie wiem czy to nei jest grozne. Nastepna wizyte mam za 4 dni strasznie sie boje. Bol nie jest bardzo silny ale gdy naciskam jednak boli czy ktos mial juz taki przypadek prosze o odp;(

Gość gość
ja miałam podobnie...ma prawo bolec...ale to tez może być Endometrioza... mnie tez bolało wszystko po Laparo...gorzej niż przed...i się okazało Endo...może a nie musi...bądź dobrej myśli...

Witam. Ja tez miałam laparo w zeszłym tygodniu. Bol utrzymuje sie do dzisiaj. Zwłaszcza jak wstaje z łozka, kaszle badz sie smieje. Ponadto nadal mam wzdety brzuch i obolały. Jutro jade na kontrole. Zobaczymy co powie dr.moze tak musi byc?

Ja mialam pierwszy tydzień dosc silne bole ,pozniej z dnia na dzien ustepowaly.

Gość gość
ja tez miałam wzdęcia..ale to ma prawo bolec bo to była ingerencja w organizm...ja miałam gorzej bo mi torbiel pekla i nie wiedziałam ..czyścili mnie ...