Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam wszystkich. Jestem tutaj nowa :) Szukałam odpowiedzi na forum w zwiazku z moim pytaniem, ale nigdzie nie znalazłam :( a jesli przegapiłam to oczywiscie przepraszam :) Otoz moj problem polega na tym, ze staramy sie z mężem o drugie dziecko, co prawda nie długo bo dopiero 4 cykl (a może za długo, pierwsze dziecko to była wpadka mimo przyjmowania pigułek anty). Mam cykle regularne co 34 dni. dzis jest mój 32 dc. Owulacje miałam 20 dc ( wiem o tym na podstawie śluzu, temp i pozytywnych testów owulacyjnych). Od tygodnia jestem non spop zmęczona, gdybym mogła przespałabym caly dzien, mam zawroty głowy i lekkie kłucia jajników, raz po lewej stronie, raz po prawej. Do tego od wczoraj wieczora pobolewa mnie podbrzusze (wczoraj wieczorem bardzo mocno, szczególnie po stosunku). Temp mam 37.2, w pochwie 37,3. upławy raz podobne do śluzu płodnego a raz biały grudkowaty, chodz dziś narazie sucho. Wczorajsze badanie szyjki macicy bardzo bolało, była ona wysyko i rozpulchniona razem z cała pochwą, jednak dzis jest juz wysoko i twarda. Piersi nie bola, sa tylko troszke wrazliwe. Wczoraj (31 dc, 4 dni przed planowana miesiaczka) zrobiłam test Beta HCG wyszedł negatywny :( Z tad moje pytanie: czy test mógł zostac wykonany za wczesnie? S a wsród nas kobiety ktorym Beta przed miesiaczka wyszła negatywna a poniej okazało sie ze ciaza jednak jest ?? Tak bardzo pragne tego dzidziusia :( Dodam jeszcze ze od miesiaca zazywam kwas foliowy i Euthyrox N 25 poniewaz została wykryta u mnie subkliniczna niedoczynnosc tarczycy, chodz moje Tsh wynosi 4.7 i lekaz powiedział ze nie powinno byc to przeszkoda do zajscia w ciaze. Prosze o odpo

Gość gość
:D:D:D:D Przy takim tsh małe masz szanse na ciążę. Z tąd czy z tamtąd? Chodź, pomaluj mój świat... Czego Ty te swoje dzieci nauczysz, analfabetko? :o Na test sikany bylo za wcześnie.

Gość gość
A czego niby nie przeczytałam tępaku? Nigdzie nie napisałaś, że test był z krwi. Test z sików to też test betaHCG. Nie jesteś w ciąży. Przy takim tsh to oczywiste.

Gość gość
ta kafeteria jest do d**y, wtraci sie idiota do rozmowy, troll hejter, czy doslownie baran, bez logowania moze pisac co chce

Gość gość
wydaje mi się że ten cykl nie był owocny :( beta z krwi powinna już coś wykazać. Tak mi się wydaje ...

Gość gość
Po zalogowaniu też mogę pisać co chcę. 🖐️

sądzisz ze wiesz lepiej od lekarza ? ciekawie na jakiej podstawie. i bardzo cie proszę jeśli nie masz nic więcej do powiedzenia na ten temat to nie wypowiadaj się bo nie potrzeba tutaj więcej takich głąbów..

Gość gość
Od lekarza konowała wiem lepiej.

Gość gość
I zacznij czytać jakieś książki, bo dzieci się będą wstydzić, że mają matkę tępaczkę, która sadzi błąd na błędzie.

Gość gość
Witam ostatnio zroblam test beta i wynik mam 4.7 a w tej rozpisce co tu sie znajduje pod wynikiem to od 3 tyg jest5.8 co moze znaczyc moj wynik?