Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opieka nad starszymi - mazowieckie

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy zna ktoś Słoneczny Las ? Chciałabym się coś dowiedzieć na ten temat bo moja babcia się upiera że chcę tam jechać.. ale coś nie jestem przekonana .. Wypowiecie sie na ten temat ?

Gość Jasieńka LUB
W sieci znalazłam same dobre recenzje na ich temat. Galeria również niczego sobie. Także poszukuję Domu Opieki. Być może ktoś miał z nimi styczność? Podbijam temat.

Gość gość
Bywam tam czasem u mojego dziadka. Jest tam całkiem miła atmosfera. Ludzie się tam nie nudzą. Panie opiekunki są dla nich bardzo miłe. Dziadek nigdy się na nic nie skarżył i mu jest tam dobrze z tego co wiem. Ma bardzo dobrą opiekę i to jest ważne

Gość dred145
Gdzie dokładnie mogę znaleźć ten dom opieki? chciałbym tam podjechać i zobaczyć jak to wszystko wygląda

Gość gość
Na ich stronie www masz mapę z lokalizacją. To jest we wsi Stasi Las, ale obiekt łatwo zauważyć.

Gość dred 145
Zajrzałem na stronkę i muszę powiedzieć, że wygląda to bardzo dobrze, byłem tam również i muszę potwierdzić informacje ze strony, jest tam bardzo ładnie. Dojazd wbrew pozorom bardzo łatwy bo niedaleko Warszawy. Opieka też jest tam dobra, atmosfera jest miła. No cóż dom jest dobrze wyposażony, no i oferta jest dobra.

Gość gość
jesli moge to mam pytanie .ile kosztuje miesieczny koszt pensjonariusza????

Gość gość
Spróbuj poszukać w googlach tego domu znajdź stronkę. Tm powinien być kontakt, tam się wszystkiego dowiesz :) Ja niestety nie umiem odpowiedzieć na te pytanie ;(

Gość gość
Na stronie nie ma żadnego cennika. Szkoda. Wygląda na to, że trzeba dzwonić.

Gość gość
Zdecydowanie lepiej pojechać osobiście i się zapoznać dokładnie ze wszystkim, wtedy zyskujemy pewność.

Gość balibinka
u mnie w rodzinie właśnie wybieramy dom opieki dla babci, skłaniamy się ku http://www.prywatnydomopieki.eu/ ale jeżeli macie jeszcze jakieś ciekawe propozycje to dajcie znać