Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młode mamy pomocy :)

Polecane posty

Gość gość

pytanie do młodych mam stosujących laktatory;) elektroniczny czy ręczny? co polecacie? słyszałam, że jak się nie odciąga za dużo tylko czasem to taki ręczny wystarczy.

ja miałam elektryczny, jakiś zwyklejszy za ok 100zł (tuffi czy coś takiego..)Nie narzekałam chociaż w sumie posłużył mi tylko 2 ms...Raz bo przestałam karmić , Dwa bo coś się w nim spitoliło....Bratowa miała AVENTA- ręcznego i była bardzo zadowolona...

zalezy czy duzo bedziesz ściagać pokarmu czy mało. JA w sumie nie sciągałam tak dużo, ale jak miałam machać ręką to wolałam podłączyć się do sieci. Miałam aventa.

Gość gość
Ja miałam eketryczny i sobie chwaliłam, zwłaszcza że odciągałam nieraz rano przy karmieniu, mały przy jednej piersi, laktator przy drugiej. Ale siostra miała ręczny Avent, używała rzadziej ale chwaliła sobie, elektryczny jej nie podszedł. Na pewno nie polecam najtańszego Canpola ręcznego za 50 zł...

Gość gość
oddaję swój głos na avent :) stosowałam ręczny, sprawdził się bardzo dobrze, nie musiałam się pochylać do przodu tylko normalnie wygodnie siedzieć, nakładka masująca też zrobiła swoje ;) laktator który był w szpitalu mi nie odpowiadał, był głośny i nieporęczny, ale nie mam pewności co do firmy