Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karaa18

Były

Polecane posty

Zerwałam w chłopakiem , ponieważ pił , a pod wpływem alkoholu zachowywał się idiotycznie i żałośnie , tzn miał do mnie o wszystko pretensje, narzucał mi zdrady. Nie wytrzymałam . Zostawiłam go . Kiedy rozmawialiśmy ze sobą ostatni raz w poniedziałek , powiedział mi , że jestem dzi*ką. Postanowiłam , że więcej się do niego nie odezwę za te słowa . Później pisał, dzwonił - lekceważyłam to. Potrafił mi napisać '' przepraszam Cię , obiecuje , że już nie będę tak mówił , obiecuje poprawę '' , a za pięć minut '' a to c**j Ci w du*e kur*iszonie '' . Od tamtego czasu się do niego nie odzywam, nie odpisuje na setki smsów , nie odbieram telefonu , nic ! Nie pozwolę sobie na takie coś .. Najbardziej żałosne w tym wszystkim jest to , że pisze do mnie tak " proszę Cię , odpisz mi . Napisz , żebym się odje*ał, wtedy tak zrobię , będę już pewny , że nie chcesz ze mną być " ;O No ręce opadają .. Nie chcę mieć z nim nic w spólnego , jest zdesperowany i zdałam sobie w końcu sprawę, że zadawanie się z nim niszczyło mi reputacje . Chcę mieć kogoś normalnego , kogoś porządnego , kto mnie będzie kochał i się troszczył . Jednak będę musiała sobie poczekać , bo cały czas trafiam na nie poważnych facetów ... ;<

Gość gość
brawo