Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowo otwarta linia

Życiowy problem jak zrobić z synka dziewczynkę?

Polecane posty

Gość nowo otwarta linia

Od mojej mamy odszedł ojciec jak miałam 15 lat, potem utrzymywałam jakiś kontakt z nim ale mama starała się te kontakty ograniczyć. Gdy miałam 18 lat to zaszłam w ciąże, facet zostawił mnie. Ja i matka obie się załamałyśmy. Mama ma problemy z alkoholizmem, ja również popadłam w nałóg. Obie ustaliłyśmy że same powinnyśmy z naszego chłopca zrobić dziewczynkę. Zaczęłyśmy go uczyć sztuki makijażu, malowania paznokci oraz same zaczęłyśmy go ubierać w sukienki. Problem pojawił się taki jakim jest mój ojciec - wezwał na mnie i na matkę opiekę społeczną. Na szczęście te pani z mopsu to były kobiety, ja i matka byłyśmy całkowicie trzeźwe, miałyśmy wszystko w domu posprzątane a syn był w przedszkolu. Obawiam się tylko tego że mops również odwiedzi zerówkę w której uczy się mój syn. Dzieci tam mu dokuczają, nauczycielka powiedziała wręcz a nawet zasugerowała mojej mamie że to nasza wina. Pokłóciłam się wczoraj z ojcem że do wszystkiego się wtrąca. Ja wolę żeby mój syn był gejem niż takim który zdradza, oszukuje i zostawia kobiety.

Gość gość
jesteś poryta, że tak myślisz, gorszej bajki nie słyszałam, krzyż na drogę...

Dziewczyno naucz Syna miłości i szacunku do kobiet, a na pewno nie wyrośnie na drania. Natomiast jeżeli przez Twoje zachowanie dziecko staje się obiektem drwin i pośmiewiska w swoim otoczeniu za pare lat będzie miał pretensje tylko do Ciebie. Mało tego, jezeli nie poczuje z Twojej strony miłości i bezpieczeństwa, a w efekcie tego będzie Cie pamiętał tylko z kieliszkiem i awanturującą się z bliskimi to zapomnij, że będzie szanował kobiety. Na dzień dzisiejszy tylko go krzywdzisz, a on to zapamięta! Weź się w garść i stwórz mu normalny, godny naśladowania, prawdziwy, kochający dom!

Gość gość
denna prowokacja kto w to uwirzy

Gość gość
uwierzy

Gość nowo otwarta linia
zrozumcie, nie będzie szanował kobiet mając takiego tatusia. jedyny sposób: by wyzbył się męskości, to dla niego jedyny ratunek, dziecko jest odżywione, nikt go nie uderzył ani nie poniżył, ponieważ ma kobiecy wzorzec zachować, obraca się wśród kobiet i tak też pozostanie. gdyby jego ojciec nie robił problemu wyzbył by się totalnie przeklętch cech męskich.

Gość gość
Hm.. Niby ok ta prowokacja, ale coś brakuje. Prowokacja powinna być inteligentna, z prawdopodobną historią, rzutka.

Gość nowo otwarta linia
nie pisz proszę, że to prowokacja czy naprawdę uważasz, że płeć to wina dziecka i nie można juz nic zmienić?:(