Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GraMma

Pogaduchy bez TABU

Polecane posty

Gość GraMma

Witajcie wiele jest tematow o dyskusjach rozmowach, w wielu tematach pojawiaja sie osoby, ktore niszcza tematy. Byc moze znajda sie osoby, ktore beda chetne porozmawiac naprawde o wszystkim, z kultura wypowiedzi.

Witam :) Ciesze się,że założyłaś nowy topik.Może tu uda się miło porozmawiać.

Teqi Naprawde byloby milo, ciezko teraz pogadac o czym kolwiek bez klotni czy mieszania sie innych

Dzis mam ciezki dzien, nie spalam prawie cala noc, krzyz mnie boli jak cholerka, wiercilam sie i krecilam z jednego boku na drugi i nic nie udalo sie usnac. Moja potworzyca tez ma kiepski dzien, wyje jak oszalala.

Współczuję.Moja sunia też marudna dziś bo hasała po lasku i rozcięła łapę a teraz próbuje rozszarpać opatrunek.A jak się czujesz?Jak ja Ci zazdroszczę Maleństwa,które w Tobie rośnie :)

Teqi Czuje sie bardzo dobrze, tylko ten kregoslum doskwiera. Kochana ja tez sie ciesze, ze jestem coraz dalej z malenstwem, ze kolejny dzien zbliza nas do siebie i umacnia, ze kazdy dzien daje nam wieksze nadzieje, z kazdym dniem boje sie coraz mniej. Ogolnie, szleje ze szcescia, dopiero 2 tyg demu poinformowalismy najblizszych , ze spodziewamy sie dzieciatka. Nie chcialam wczesniej zapeszac po tylu przejsciach wczesniej jakos strach i obawy nie pozwalaly na to.

Jutro mam odwiedziny brata z zona i dziecmi, musialabym cos upichcic, jakies przystawki, moze jakies salatki i moj uwielbiany sernik heheh.:)

Rozumiem :).To wspaniałe wieści.U mnie wszystko się zaczęło układać także też jestem szczęśliwa :)

Teqi To najwazniejsze, ze uklada sie i ze Ty sama jestes szczesliwa. Tak sobie czasami mysle, ze czlowiek najpierw musi przejsc wiele zlego by pozniej doswiadczyc tego dobrego.

Gość gość
nie posrajcie sie tym lizaniem d*p

Witam serdecznie Potrzebuje pomocy a raczej dobrej porady Wczraj po kapieli zauwazylam na zewnetrznej stronie ud jakby popekane naczynka, wyglada to tak jakby zylki pekaly.Mozna cos z tym zrobic?

Gość gość
grama, przygotuj się na takie niespodzianki, te popękane naczynka to początek żylaków, możesz smarować te miejsca maścią z kasztanowca, w późniejszym stadium zabieg usuwania żył z zatorem.

Ale od czego to sie pojawia, jestem szczupla osoba przy wzroscie 170 waze 56 kg. A moze to nie od wagi zalezy.

Gość gość
Może masz słaby przepływ krwi w żyłach,może genetycznie, ale nie można tego lekceważyć, bo w przyszlości możliwy jest zator i jego następstwa. Na pocieszenie, żylak na prawej nodze pojawił mi się już w wieku 19 lat, przy wzroście 170/60 kg, teraz mam już ich parę, i czekam w kolejce na zabieg o nazwie stripping. W ogóle to nie wygląda estetycznie, w się tego wstydzę ,obecnie mam 25 lat.

Kurcze teraz mi stracha narobilas, pojde moze do lekarza z tym i dowiem sie co i jak, bede spokojniejsza Dziekuje Ci za wypowiedz:)