Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem biedna. Mam 1200 zł żeby przeżyć każdy miesiąc

Polecane posty

Gość gość

rachunki, oplaty, bilety i nic mi nie zostaje, czesto jestem pod kreską do d**y to moje zycie mam 25 lat a czuje sie jak gowno

Gość uuununu
a gdzie pracujesz??

Gość gość
ja mam 1300 i dwoje dzieci plus maz który raz zarabia a raz nie

Gość Mysz z serem.
Ja mam 1000.

Gość gość
ja mieszkam w Niemczech i po oplatach zostaje nam 200E na 2os.

Gość gość
Na hali, w hurtowni, zajmuje sie zamowieniami. Mam tylko mature, na studia sie nie dostalam, chcialam byc kelnerką tam wiecej placą, podziekowali mi - nie znam zbyt dobrze angielskiego, dwa slowa na krzyz. To samo w recepcjach hoteli, na sekretarke trzeba miec ogromne kwalifikacje nawet do byle jakiej firmy. Nic mi sie nie udało. Myslalam, zeby zapisac sie na jakies kursy ktore organizują rozne firmy i szkoly np apedukacja, cosinus etc ale nie wiem czy jest sens, wydawac kase na papierek i co on mi da jak nie mam doswiadczenia zawodowego? Pracowalam wczesniej w telemarketingu i teraz tu siedze, dali mi umowe o prace i tak koczuje w tej beznadziej pracy, do rodzinnego miasta nie mam po co wracac bo tam nie ma nic.

Gość gość
Radzisz sobie jakoś ;) poszukaj lepszej pracy.

na sekretarke trzeba miec ogromne kwalifikacje nawet do byle jakiej firmy x angielski i wyzsze studia nazywasz ogromnymi kwalifikacjami??? litosci jesli w siebie nie inwestowalas to albo zacznij to robic albo pogodz sie z faktem, ze inni inwestowali

Gość gość
do0 goscia wyzej - to po chooj siedzisz w tych niemczech jak dziadujesz za nędzne grosze? co tam robisz? myjesz d**y emerytom ? bo w byle jakim barze wiecej zarabiają

Gość gość
ciekaw jestem w ilu europejskich krajach odbywaja sie licytacje pod tytulem "kto ma gorzej" "Biedacy" dostają benefity i mieszkanie z councilu i gadają, że żyją jak król :D Laska staraj się.

Gość Tatasam
Spoko masz, ja mam stałe 580zł i jak dorobie to dobrze a jak nie to nie, mam córe trzy lata

Gość gość
Ja jestem z Poznania i mam spore doświadczenie zawodowe. Umiem mnóstwo rzeczy, a we wszystkich firmach w jakich byłam na wszystkich stanowiskach też proponowano takie gówniane pieniądze

Gość gość
Niektórzy nie mają jak inwestować za młodu albo myślą, że jakoś się ułoży.

dostają benefity i mieszkanie z councilu i gadają, że żyją jak król x to niech te polskie narzekacze uciekaja z kraju i zyja jak krolowie :-)

"mam spore doswiadczenie" :-) dobre sobie wez zapros kogos kto deklaruje "biegly angielski" i "doskonale opanowanie pakietu office" - przychodzi i rece opadaja :-)

Gość gość
Wedlug wiekszosci ludzi biegły angielski to umiejętnosc przedstawienia sie, poproszenia o cos w sklepie i zrozumienia filmu C klasy w telewizji, gdzie dialog miesci sie na jednej kartce A4 :) Paket Office ? Raczej umiejetnosc korzystania z Worda i Painta + wpisanie cyferek do Excela. Jakies tabele ? o co chodzi ?:D

Gość gość
Nie irytuj mnie, zawsze szczery :o W moim zawodzie mam spore doświadczenie zawodowe. W niejednym zawodzie. Już na stażu w pewnym momencie prowadziłam firmę. Umiem w piguły przydatnych rzeczy, można mnie zostawić na miesiąc i wyjechać, a w firmie wszystko będzie grało. Może nie jestem orłem z angielskiego, ale mailem się dogadam. Więc spadaj :(

Gość gość
Buhahah Fakt, że matoły dostają pracę po znajomości i to bez studiów (studia robią pracując), znam takie przypadki. Tobie nie miał kto, więc musisz zadbać o to sama.

Gość gość
A co Office, to Exela nie umiem, za to Worda owszem nieźle, poza tym Power Pointa i programy graficzne. Umiem bindować, robić zdjęcia, faktury też wystawiałam, pozyskiwałam klientów, współpracowałam z mediami, zamawiałam sprzęt i w p**du innych...

Gość gość
Jest duze bezrobocie wiec pracodawcy wymagają cudów. Juz teraz zeby byc sekretarką w miare dobrej firmie trzeba znac min obce języki, miec wyzsze wyksztalcenie, najlepiej prawo jazdy plus miła aparycja :D Kiedys wystarczyła matura i dlugie nogi :P

Gość gość
A tabele to Ci nawet z wzorkiem mogę zrobić ;/

a w firmie wszystko będzie grało. x taaaa, chyba szafa grajaca, wez nie rob z siebie dyrektora zarzadzajacego bo to brzmi dosc smiesznie :-)

Gość gość
Znam taką bez miłej aparycji.. Brrr...ale za to z długą listą znajomosci i rodziny na stanowiskach :D

Gość gość
a ja nie wiem nawet co to jest bindowanie i zarabiam 2100 w magazynie

Gość gość
O właśnie taki magazynier zarabia wiecej od ciebie.