Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozpoczynamy wieczor par kafe

Polecane posty

jzb, mówiłam że jestem pod 2ką, a nie pod 18tką :classic_cool: znając Ciebie pojechałeś po nim pewnie po całości... :P

Gość ja mam jej foty
ranya wrzucic czy nie chcesz???:)

nie. Ale doceniam, serio! doceniam twoją lojalność mandarynko

nn z silnika w******em tloki w tym szale uczuc taki byl tego final faceta nie rozpoznalem w plątaninie kabli moze miec jutro klopot z odpaleniem jutro bede pod 2-ką, ale badz koniecznie z rozą we wlosach, bez kasku

Gość ja mam jej foty
nie wrzuce:) chociaz wiesz ze mam te zdjecia:)

nie wiem kim jesteś, może blefujesz, grasz w pokera?

ja mam jej foty, daj ogloszenie w gazecie wyborczej.... ma wiekszy naklad i poczytnosc niz kawiarnia ..... uwierz mi, stare pr***no wie co mowi

Gość gość
Mam kilka zdjęć osób z kafe i powiem wam , że nigdy nie upubliczniłabym ich. Skoro ktoś mi je wysłał na maila to znaczy , że mi zaufał i ja nie mam prawa tego zaufania złamać. Gdyby dana osoba chciała się pokazać , to zamieściłaby zdjęcia np w stopce.

Gość ja mam jej foty
blefuje?? nie:) dobrze wiesz ranya:)

Gość mezczyzna owłosiony
Frida. co za dystans masz do siebie...? to nie częste na ziemi, choć czy częste w niebie ;-)

nie wiem nic o silnikach, ale postąpiłeś słusznie, jego się nie żałuje, dostał to na co zasłużył, wyciąga łapę nie po swoje, to liczyć musi się z tym, że może go stracić :classic_cool:

Gość mężczyzna owłosiony
Frida coż za dystans masz do siebie... To rzadkie na ziemi, choć czy częste w niebie...? ;-)

moze mam specyficzne poczucie humoru .... i spaczony gust (jak to mawiala moja niegdysiejsza tesciowa) ..... ale to co tu czytam, to czyste (przenosnia oczywiscie - dla nie rozumiejacych) zywe szambo ...... dla kogos etyka, jest miastem w grecji.... o ile oczywiscie wie co to takiego grecja.... bo o etyce, chyba wogole nie slyszal

mezczyzno, o jakim dystansie mowisz? .... nie jestem swieta... nie ma swietych na ziemi.... tu sa tylko ludzie .... z wszystkimi swoimi ulomnosciami .... podobno stworzeni na obraz i podobienstwo ..... podobno ... warte zastanowienia

Gość gość
Etyka to taki internetowy zegarek.

ciekawe jaki czas odmierza ... a moze odmierza ciekawe czasy

pozegnam sie tymczasem ..... czasy internetowej pseudoanonimowosci.... ciekawi mnie bardzo, czy ten ktos... stanlby twarza w twarz i powiedzial wprost co ma do powiedzenia... na to potrzeba odwagi cywilnej ..... tu mozna sie skryc za "mam twoje zdjecia" .... i zabawic sie zdobytym kiedys zaufaniem ..... brawo.. bravissimo .... oklaski .... nie konczace sie oklaski dla takiej odwagi cywilnej posiadacza zegarka internetowego dobranoc

kochana frida:) wiesz, ja się tym w ogóle nie przejmuje, jestem ostrożna i jeżeli bałabym się publicznej kompromitacji to myślę, że nie ryzykowałabym ;)...spokojnej nocy 🖐️

Gość ja mam jej foty
Pieprzysz frida jak potluczona,jak z kolka rozancowego dewotka:Ozdjecia o których mówię ranya wrzucila tutaj osobiscie,publicznie-ja sobie tylko zapisalem. Na glowe nie upadlem zeby z maila szantazowac :O

czyjej śmierci? mojej czy Twojej? dasz radę zajeździć mnie na śmierć? jeśli masz wątpliwości to nie bierz się za mnie, oliwka dla mnie czy dla Ciebie? :classic_cool:

ranya, znam swoja wartosc :) .... mysle, ze ty tez ..... nie spotykamy sie tu po to, zeby moczyc sie w szmbie... tylko aby milo spedzic czas i pozartowac troszke.... tak mi sie wydawalo ..... chyba jednak sie mylilam ...... troche szkoda :) .... a moze ja sie nie znam na wspolczesnych zartach ;) ..... zaraz powinnam sie rozsypac... juz i tak komus oczy zapruszylam swoim p.r.u.c.h.n.e.m ;) .... wiec niedaleko do mojego konca ..... i tym optymistycznym akcentem zakoncze swoja wypowiedz 😴

Gość gość
oliwka dla wszystkich buhajów na kafe! Ja stawiam :classic_cool: zapisane=nieaktualne:D

jak zyje nie nalezalam do kolka rozancowego, ani innego lizyd*pskiego :O ..... jesli masz to sie ciesz.... gdyby chciala, to takie foty powiewalyby jak sztandar przy jej niku..... skoro nie powiewaja.... to chyba .... nie musze wiecej pisac .... powinienes sie sam ...

Gość gość
To ja poproszę razy dwa.

to prawda frido, tylko z takim podejściem jakie masz Ty i ja byłoby za idealnie, niestety każdy ma swojego mola, co go gryzie ale nie każdy potrafi go na chwilę wyciszyć i akurat w takim miejscu jak forum erotyczne, ot tak zwyczajnie się pobawić...

Gość gość
Nie płacz, Ranya.