Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zołza Klasyczna

Druga randka???

Polecane posty

Gość Zołza Klasyczna

Umówiłam się z fajnym facetem na drugą randkę z tym że to ja mam zaplanować przebieg wieczoru (wyraźnie to zaznaczył) i tak się zastanawiam czy nie zabrać go na lekcję tańca(mówił źe chce iść na kurs). Co o tym myślicie, to dobry pomysł?

Gość gość
tak na tango

Gość Zołza Klasyczna
Nie na tango:) jedna szkoła prowadzi taki kurs że co piątek nowego uczą więc nawet nie wiem na co:) na pierwszej byliśmy w kawiarni a potem na seansie na trawie:)

Jednak uznałam że te tańce to zły pomysł, nadgorliwość gorsza od faszyzmu, to on powinien się starać zrobić wrażenie i zaimponować więc zaproponuję klasyk pizza i piwo:)

Gość mała Hania .
zamiast nastawiać się na romantyczny wieczór, lepiej nastawić się na "frajdę" czyli po poznańsku zabawę, lub fajną przygodę. Ja zaproponowałabym jezioro lub pływalnie lub tenis ziemny niekoniecznie na korcie tenisowym lecz na jakiejś łące, palcu..... Albo rower

Gość mała Hania .
albo mecz piłki nożnej (na stadionie) spotkanie związane ze sportem lub dyskotekę , koncert

Gość gość
to chyba dobrze że dał ci wybór a nie wymyśla jakiegoś głupiego wypadu.

Gość gość
Wqrwiłbym się ostro gdyby locha zabrała mnie na jakiś kurs tańca bez uprzedniej konsultacji

Nad rowerem też się zastanawiałam ale musiałabym jakąś dłuższą trasę zaplanować a słabą mam orientację w terenie:) na romantyzm się na razie nie nastawiam, wszystko w swoim czasie.

Z jednej strony pewnie że dobrze ale z drugiej to tak jakby mu się nie chciało wysilać, chociaż może nadinterpretuje bo to nowa sytuacja dla mnie :)