Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oswiadczyny- pierwsze i oby ostatnie :)

Polecane posty

Gość gość

Witam drogie Panie. Chciałem się Was poradzić w pewnej kwestii- mianowicie przyszła na mnie taka pora, że zdecydowalem że to już najwyższy czas aby paść przed mą Wybranką i namawiać Ją do spędzenia reszty życia z moją paskudną twarzą w pobliżu;) Tu pojawiło się pytanie, jakże to uczynić... wszak paść na kolana w jakiejś knajpie to zbyt trywialne, troszki oblatane... Takoż i w końcu umyśliłem zrobić tak: Wziąć zamiaruję aparat, dyć Panna moja zdjęcia wręcz kocha, i takoż swej osobie sesyję całą fotograficzną zrobić, a na każdym obrazku inszą kartkę z inszym napisem trzymać, tak by z całości wynikło, że chcę by tylko moja Ona była. Skleić to wszystko zamiaruję w jeden album z fotorgafyjami, ażeby przeglądać po kolei mogła, czytając cierpliwie moje wyznania, zakończone ostatnią, finałową fotografyją z mą klęczącą osobą, z pytaniem,czy chcesz być mą czy nie... Takoż sporządzony album wręczyć Jej na wyjeździe do Jej ulubionego miasta, na wieczór w romantycznej scenerii jakowejś, a gdy dobrnie wreszcie do finałowej strony, paść przed nią na żywo na kolana me, i prosić by moją była... takoż mądre Damy z wielkiego i mądrego portalu kafeteriańskiego, jak zapatrujecie się na takowe wyznanie? Czyliż poruszy Jej serce, czy też raczej zamysł mój padania na kolana w inszy sposób zrealizować?;)

Gość Beruthiel
Masz ciekawy styl pisania. Ciekawy pomysł-niespodzianka. Czemu nie. A ona ma poczucie humoru? To byłby zdjęcia czarno białe, ecru czy kolorowe? Jaki format zdjęć i albumu?

Gość gość
Pytania Twe do łatwych nie należą, azaliż na pomysł tenże wpadłem dziś, w trakcie odrabiania pańszczyzny pracą zwanej. Każdą z tychże wersji wypróbować należy, czyliż barw wiele zamieścić, czy też tajemno-mrocznemu klimatowi zawierzyć ;) Poczucie humoru wybranka ma me wielkie, więc i to przeszkodą być nie może

super pomysł :) myślę że czarno-białe zdjecia są bardziej klimatyczne. a najlepiej żebyś ubrał się tak samo do wręczenia pierścionka jak będziesz na tych zdjęciach:) fajny efekt. ech aż pozazdrościłam :P

Gość gość
ah, na duchu podniesiony zostałem w takim razie, widzę iż zamysł mój do najgorszych nie należy;) o ubiorze też tak pomyślałem, ażeby na zdjęciu i w rzeczywistości tak samo było. W takim razie zostaje mi przeprowadzić sesyję próbną, by zdecydować czy kolor, czerń/biel, czy może sepia najlepsza będzie;) w takim razie za opinie Wasze wdzięczność w mym sercu zachowam, a jeśli jakieś sugestie dla mnie niegodnego jeszcze macie, to będę z uwagą się w nie wsłuchiwał

Gość zrezygnowana31
Włóż sobie pierścionek na fąfla i od razu przejdź do rzeczy a nie ściemniaj każdy chyba już wie że facet myśli tylko ogonem a ta cała oprawka to ściema:/

Gość gość
ah, czyliż to nie przebrzydła kreatura zwana włochatym trollem łeb swój ze swej jamy wychyliła, i o jakowyś fąflach dysputę zaczyna? Precz, przepadnij zmaro nieczysta!

Gość Beruthiel
Haha, wochaty łeb :) Oryginalny pomysł z tym albumem. Spotykacie się w jakimś szczególnym miejscu?

Gość gość
co do miejsca, będzie to prawdopodobnież piękny gród Wrocławiem zwany, lub też, idąc w innym kierunku, mieścinka niewielka Szczawnicą się zwąca

Gość nie wydurniaj sie
pomysl masz fajny, ale juz sie nie wysilaj, produkujac posty nieudolnie stylizowane na przestarzaly jezyk, nie pisze tego zlosliwie, ale jako jezykoznawce strasznie mnie kluja w oczy te 'fotografyje', w XIX w. predzej napisano by 'fotografije' tudziez 'dagerotypy' ;)

Gość fajny pomysl i styl pisania:)
popieram:)

Gość fajny pomysl i styl pisania:)
btw ile masz lat i jak dlugo jestescie razem:)?

Gość gość
oj tam oj tam, akurat pod wpływem promili mnie tak naszło ;) nie czepiać się głupot prosze;) lat jesteśmy razem już ponad 4