Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eklerka23

dieta 1200 kalorii plus ćwiczenia.

Polecane posty

Gość Justaaa112
Eklerka bieganie jest z***biste :) Zobaczysz na początku może i bywa ciężko, nie chce się. Przyzwyczaiłam się i jak nie biegam codziennie to się źle czuje. Dziś nie dałam rade i jestem wręcz wściekła. Dam sobie wycisk na rowerze. :D (kara musi być)

Gość gość
czy wy nie pracujecie, cały dzień tu siedzicie i tylko piszecie , co gotujecie, co żrecie ja w pracy nie miałam czasu nawet na kanapkę... dlatego nie jestem gruba! nie dziwcie się,że wiecznie jesteście na dietach bez efektu

Gość gość
a ja..na przekór wszystkim, powoli chudnę powoli i długo, ale chudnę mam 4 kg nadwagi

Gość gość
specjalnie nie licze kalo. tak na oko np, jajko, sałata, kefir, jogurt, ser...z tabelki, nie mam czasu na ważenie i liczenie; tak +_

Gość gość
za przeproszeniem gowno cie to obchodzi co kto robi i jak sie nie odchudzasz to wypieprzaj z tego forum

Gość Justaaa112
Ja tez mam wakacje :) I jak nie ma efektów? - Własnie ze są :D

Gość Gorąca Czerwona Herbata
no i było tak pięknie poszłam do mamy i zjadłam ciasto i lody. ale cwiczylam 25min na stepperze i spalilam podobno 200kcal.

co Ty nie powiesz. moja pierwsza wpadka od poniedziałku. jutro stanę na wagę,aby się przerazić i zmotywować.

blockhead pewnie ze mozesz! dziewczyny sukces !!!! 8 i pół kilometra w 58 minut !!! jednak forma wypracowana przed wakacjami w 2 miesiace nie została zaprzepaszczona !! jestem taka szczesliwa a za mna juz podwieczorek 10 gram otrab zytnich 10 gram płatkow zytnich 150 gram białego winogronu , jedno kiwi razem 300 kalorii kolacja 2 kromki razowca jedno jajko na twardo razem jakies 350 kalorii troszke przekroczone 1200 ale nie duzo !! :D ale mam teraz dobry humor . nie dosc ze pokosilam sobie 35 minut to jeszcze tyle przebieglam a myslalam ze nie dam rady biec nawet 10 minut :D

Gość iustynka
Jak raz w tygodniu zjesz słodycze to ci to nie zaszkodzi. Bardziej martwią mnie wasze wygórowane ambicje dziewczyny. 9kg w 2 miesiące? Ok, ale lepiej się zastanowić czy to dobry pomysł. Szybkie chudnięcie = większy efekt jojo, Udowodniono naukowo że ludzie którzy całe życie byli otyli i sie nie odchudzali żyli dłużej niż osoby próbujące różnych diet, u którch waga wachała się od niskiej do wysokiej. Z odchudzaniem trzeba bardzo uważać. Nalepiej wybrać się na wizytę do dietetyka, ktry doradzi co jeść i jak wproadzać powoli zmiany w swoim jadłospsie i stylu życia.aby sukcesywnie i powoli osiągnąć i utrzymać wymarzoną wagę.

"a za mna juz podwieczorek 10 gram otrab zytnich 10 gram płatkow zytnich 150 gram białego winogronu , jedno kiwi razem 300 kalorii" To na pewno nie jest 300 kal...

iustynka kilka lat temu bylam na diecie. Jako, ze od zawsze mialam problem z nadwaga wybralam sie do dietetyka i on opracowal mi diete. Chudlam 4-5 kg ma miesiac, czyli w 2 (jak tu dziewczyny chca) okolo 10 kg mi schodzilo. I dietetyk byl zadowolony z takiego spadku wagi. Ponoc zdrowo jest chudnac kilogram tygodniowo. Oczywiscie laczac diete i cwiczenia :)

tyle ile niby? dla mnie to jest 300 ja licze na oko płatki zytnie 40 kalorii otreby 40 kalorii winogrono 120 kiwi kolo 100 razem 300 ;]

na ilewazy.pl jest o tyle wygodnie ze można obliczać bez wagi i jedna łyżka łatków na 34kcal.

a 9kg w dawa miesiąc to przecież jest normalnie.

Gość rozmarzona88
ja w zeszłym roku schudłam 10 kg w 2 miesiące i żadnego jojo nie miałam, oczywiście cały czas pilnowałam się z jedzeniem, no ale bez przesady, pozwalalam sobie nawet na pizze i jakoś jojo mnie nie dopadło, wagę po prostu trzeba kontrolować i kiedy widać, ze zaczyna rosnąć to znów przez jakiś czas ograniczać kalorie, ja tym sposobem wytrwałam ponad pół roku ze stała wagą 51 kg. teraz chcę schudnąć jeszcze ok 3 kg dlatego znow ograniczylam kalorie. dzisiaj na szczęście wytrwałam od 15 bez jedzenia i powiem Wam, że nawet jakoś strasznie nie jestem głodna, jutro będzie gorzej, bo ide do pracy, a pracę mam biurową i taką, ze tak powiem, w której raczej siedze przed kompem i obijam się, wiec z nudów zawsze myślę o jedzeniu;p no ale mam nadzieje, ze jakoś to będzie.

Gość Justaaa112
Niestety dziś rower u mnie nie wyszedł :/ Dzieci bawiłam, ale 1000 podskow na skakance w niecałe 20 min. wiec jest Ok. :D

Gość Justaaa112
Dasz rade normalnie :)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] TheNawojka wpieprzasz się na tematach jak koszula do d**y a co cię to obchodzi, jak się kto odchudza! jego sprawa

Witam Wszystkich! CO tam u Was kochane? Ja nareszcie zobaczyłam 5 z przodu i jest 59,8! cel 1 55-aby za bardzo nie szaleć. Teraz popijam kawę i będę szła na zakupy ,bo później będzie 34st, a to za wysoka temp, aby z dzieckiem wychodzić.

czesc dziewczyny ja wlasnie sie zbudzilam i ide kosic trawe odezwe sie pozniej ;]

na śniadanie jabłko i banan mini i kawa z mlekiem ok 200kcal wszystko

A ja gotuje wolowine Nie wiem czy mi wyjdzie Ogolnie nie jadam takich rzeczy tylko losos I kurok ale mi sie nudzi powolu Plackiem sie nie przejmuj, jestesmy tylko ludzmi

witam, ja mam dzisiaj zamieszanie w pracy, szef zlecil mi dodatkowa robote, takze dopiero przed chwila mialam czas na zjedzenie śniadania, a snaidanko mialam pysze, ale niestety malo dietetyczne;/ bagietka z masłem czosnkowym i serek camembert figura, na obiad planuje zrobic pierś z kurczaka w papirusie i sałatke grecką z fetą light, kolacji standardwo nie bedzie. ogólnie humor mam dobry, bo na wadze dzisiaj 50,6 kg, ale jutro sobota i zapowiada sie wypad nad jezioro i grill, wiec moze byc ciezko jeśli chodzi o diete...

ja tez juz po sniadaniu 2 kromki razowca z parpyka i plasterkiem sera zołtego 300 kalori obiad 2 niecale sznycelki z wczorajsza pół ogorka swiezego troszke fasolki szparagowej 300 kalorii 45 minut koszenia trawnika do tego umylam jeszcze samochod ;]

ja zjadłam na 2 śniadanie jeszcze 2 banany mini na obiad kawałek arbuza i brzuszki wędzone z łososia i mam za sobą dokładnie 496kcal wszystko warzę i obliczam. Czyli później mogę sobie pozwolić na kanapkę z kotletem mielonym:) i to będzie ok 300kcal ,a na kolację 250ml jogurtu naturalnego z łyżką otrąb owsianych.