Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eklerka23

dieta 1200 kalorii plus ćwiczenia.

Polecane posty

a u mnie jednak zmiana planow. Nie bedzie na obiad kurczaka i salatki greckiej, za to beda placki ziemniaczane z grilla :) otworzyli u nas fajna knjpke, gdzie wlasnie takei podaja, grillowane bez tluszczu, wiec kalroii mało.

Gość Justaaa112
Moje śniadanie: szklanka kubusia (jakoś miałam ochotę) II : 1 muffinka w wersji light (na otrębach) Obiad idę sobie zrobić :D

Gość Gorąca Czerwona Herbata
te brzuszki z łososia to była raczej przekąska-na obiad zjadłam mielonego ze świderkami pełnoziarnistymi i kapustą kiszoną,dodałam też łyżkę sosu na makaron i zaliczyłam ok 900kcal. jak zjem 250ml jogurtu nat to będzie 1050 kcal i jeszcze jakoś 150 muszę zjeść,a tak się objadłam,że w sumie mogłabym już nic nie zjeść ale trzeba.

Gość Justaaa112
U mnie na obiadek rybka z grilla(200g), 4 sztuki fasolki :P ,szpinak z feta i garsc kukurydzy :D

dalsza czesc menu : podwieczorek 10 gram winogornu 10 gram platkow owsianych 10 gram otrab pół sliwki jedno kiwi i troche galaretki 300 kalorii kolacja 2 kromki razowca pol jaja 300 kalorii biegalam dzisiaj znowu 62 minut :D

czesc wszystkim. mam taki zakwas na rekach od noszenia chrzesniaka ze matko swieta nawet kawe jest mi trudno utrzymac w rekach :D

halo dziewczyny gdzie jestescie? co tu tak cicho???? ja juz posprzatalam w domku u jestem tez po sniadaniu zjadlam troche galaretki gruszkowej tak mniej wiecej pół szklanki i winogrona biale razem 250 kalorii

hej, ja nie zrezygnowalam, ale bylam caly dzien nad jeziorem, trzeba korzystac z pieknej pogody:) co do menu to tragedii nie ma, ale cudownie tez nie. rano na wadze bylo 50,4, a wiec 200gramow mniej niz wczoraj. dzisiaj zjadlam bagietke czosnkowa, bulke pelnoziarnista, 2 male kielbaski z grilla, kilka prazynek i niestety wypilam 3 piwa:(

czesc. u mnie wszystko dobrze. wczoraj bez cwiczen i dzisiaj tez raczej bez dlatego ze wyjezdzam na caly dzien nad jeziorko. mam nadzieje ze nie zjem nic niezaplanowanego. wzielam ze soba na sniadanie jajko na twardo 2 kromki razowca kawalek papryki 300 kalorii na obiad ryz brazowy z jogurtem 0%400 kalorii podiweczorek winogrona i 2 sliwki 200 kalorii kolacja jajko na twardo 2 kromki razowca i kawalek papryki 300 kalorii odezwe sie najprawdopodobniej dopiero jutro . trzymajcie sie !!!!

Gość Justaaa112
W pracy wczoraj bylam, wiec nie miałam jak napisać. Nic nie jadłam cały dzień, przed snem piwo wypiłam. :P Dzis na śniadanie maly jogurt naturalny i trochę dżemu truskawkowego :)

W końcu temat dla mnie:) Witajcie dziewczyny, czy mogę się przyłączyć?? mam 28 lat, a waga dziś pokazala 61,6 kg. Wzrost- 165 cm. moja zmora to uda- jedno w obwodzie ma 57 cm:/ figura gruszki. Menu na dziś: śniadanie- 2 kromki ciemnego chleba posmarowane białym serem , ogórek,pomidor,cebula i kawa z mlekiem 0,5% 2 śniadanie- kawa z mlekiem 0,5%, owoce- kawałeczek arbuza i kilka kulek winogron obiad- udo pieczone z kurczaka bez skóry i warzywa( np. fasolka szparagowa z wody) kolacja-jeszcze nie wiem, coś lekkiego;) do tego już dziś ćwiczyłam 40 min rano na czczo:)

Gość gość
to ją ekler zgrzeszyłam zjadłam loda kawałek pizzy i wypiłam zielona herbatę :( ale jestem nad woda jutro się poprawie

Gość gość
e, tam raz na czas dobrze cos zjesc , potem ruszy jak z kopyta waga jak zaczniesz jutro znowu diete

Hej. U mnie powoli do przodu :D Przeprosilam sie z orbitrekiem, ktory tesknym wzrokiem patrzyl na mnie i od 3 dni dzielnie na nim jezdze. Poza tym zaczelam skalpel Chodakowskiej i chociaz nie wszystko mi sie udaje to sie nie poddam. Co do diety to jem wszystko, ale mniej. Uwazam, ze nie ma sensu calkowicie z czegos rezygnowac zeby potem sie na to rzucic jak prosie :)

Gość Justaaa112
Dzisiejszy obiad to talerz rosołu, później kawałek ryby i trochę mizerii (na jogurcie naturalnym); Podjadłam w sumie kilka chrupkow kukurydzianych i troszkę loda(dwa gryzy :D ) Ćwiczenia: brak siły, zabawa z dzieckiem :/ Do normalnego trybu powrót jutro. :)

witam wszystkie nowe i stare forumowiczki ;] ja juz po wyjezdzie opalona , zadowolona z nowa energia do kontynuowania odchudzania :] jutro mam w planach pobiegac ;]

u mnie masakra:/ tzn. weekend wspaniały, odżyłam, poszalałam, pogrillowałam, popiłam, ciało opalone, ale niestety pod względem diety porażka;/ wyrzuty sumienia, jutro sie głodzę i na wagę nie staje, bo nie chce sie zalamac...ehh wiedzialam, ze jak przyjdzie weekend to nadrobie to wszytstko co udało sie zrzucic w ciagu tygodnia :(

czesc dziewczyny. u mnie mimo wczorajszego nietrzymania diety duzy spadek wagi jak na ten tydzien ale nie bede sie chwalic bo wazenie dopiero 10 sierpnia zaplanowalam i wtedy napisze ile stracilam po 3 tygodniach. jesli chodzi o jedzenie to zjadlam dzisiaj sniadanie: kiwi , 100 gram winogornu, 10 gram platkow zytnich, 10 gram otrab zytnich i jedna czastke grejpfruta 200 kalorii 2 sniadanie : 2 nekatrynki 100 kalorii na obiad planuje jakies miesko z kurczaka ;]

ja juz po o biedzie udko z kurczaka gotowane , mizera z jednego ogórka i pół kokilki zupy warzywnej razem jakies 350 kalorii

jest tu ktoś wogole?? czy znowu sama do siebie pisze?? dziewczyny zrezygnowalyscie !!??

Gość Justaaa112
Hej! Nie mam zamiaru rezygnować :D 1 śniadanie: mała miska otrębów, troszkę płatków i rodzynki, mleko 1,5% 2: parówka, 1wasa, nektarynka Obiad: talerz rosołu :D Rządek czekolady zjadłam(jako przekąska) :P A i u mnie również spadek wagi ale do celu jeszcze daleko :)

ja czekam na okres i zdziwilam sie ze waga spadla bo przed okresem zawsze przybieram na wadze jakies 2-3 kilo ktore potem oczywiscie same spadaja. przymierzam sie wlasnie do biegania ale strasznie goraco jest ;] na podwieczorek zjadlam kawałek jablka , 100 gram winogron, 10 gram platkow zytnich , 10 gram otrab i 100 gram jogurtu sliwkowego 0% razem 250 kalorii

ja juz po bieganiu dzisiaj zaliczylam godzinke i 5 minut ;] i jestem tak zmeczona ze zjadlam na kolacje tylko jedna malutka kromke razowca i nie dam rady nic wiecej ;]

Gość Justaaa112
U mnie wiecej nic. Bylam dzis na rowerze godzinke 20 km :-)

Gość gość
"10 gram winogorn 10 gram platkow owsianych 10 gram otrab pół sliwki jedno kiwi i troche galaretki 300 kalorii" 10 g winogron = 7 kcal 10 gram platkow owsianych = 35 kcal 10 g otrąb = 20 kcal pół śliwki max 10 kcal kiwi ok. 60 kcal Żeby z tego wyszło 300 kcal to "trochę galaretki" to musiałoby być ponad półtorej szklanki tejże, czyli prawie całe opakowanie. Na reszcie dalej tak samo oszukujesz.

tam mialo byc 100 gram wingoron poza tym 10 gram otrab na opakowaniu pisze jak byk 35 kalorii a pół sliwki,sliwka duza byla i wazyla 50 gram wiec sory nie wiem o co ci chodzi

witam dziewczyny. Wczoraj miałam zabiegany dzień i kompletnie nie miałam czasu pisać. dzisiaj mam wolne :) na wadze rano 50,4kg, a wiec na szczęście udało się zrzucić to co przybyło w weekend. za chwilę jade na zakupy, a potem planuje przygotować sobie do jedzenia coś smacznego, a będzie to zapiekanka z tuńczykiem :) na dalszą część dnia zaplanowałam sałatkę grecką i mały kawałek kurczaka w papirusie, no i mam nadzieję, że tyle wystarczy. miłego dnia

ja juz po sniadaniu : 2 kromki razowca z serem zoltym i papryka 250 kalorii obiad pol woreczka kaszzy jaglanej i chochelka bigosu z cukini razm jakies 350 kalorii

Gość Justaaa112
Dzis na sniadanie: nalesnik(zrobiony na otrebach)+ troche dzemu x2 II: nektarynka przed obiadem podjadlam surowego golabka :P Obiad: 2x golabek (ale takie male wybralam :)) Koniec jedzenia na dzis :D A i jeszcze cos, jutro wyjezdzam wiec nie wiem czy bede miała czas sie odezwac.. Ale dietke bede utrzymywac Powrot niedziela lub poniedzialek - :D